Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 11:56:17
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Homar - Epiphone Les Paul  (Prečítané 8437 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #30 kedy: 02. December , 2008, 00:51:11 »

Ok tak to musi krasne hrat.....idem drichmat pokusim sa zavesit tie moje foto ..bude nova tema:-)
ved to aj hra...uz len keby som to vedel nejako nahrat... Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #31 kedy: 02. December , 2008, 10:48:01 »

Presne to sa mi paci nech to znie ako dobre 50 60 roky ked do toho udriem v clean nech to trosku zarachoti... :)...myslis teda ze nemusim kupovat tu 30 silou mocou postaci ma male koncerty a skusky 15...bojim sa totiz ze nebudem mat moznost odkusat a chcem ho objednat tak aby som to nedoje....

15w lampovych je dost aj do skusobne... ja som minule hral na skuske na 5w valveking, mal som ho vo stvrtine a este mi hucali ze som nahlas  ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #32 kedy: 02. December , 2008, 10:52:09 »

ja som minule hral na skuske na 5w valveking, mal som ho vo stvrtine a este mi hucali ze som nahlas  ha ha ha

To ste nejake syntipopove duo?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #33 kedy: 02. December , 2008, 10:55:56 »

15w lampovych je dost aj do skusobne... ja som minule hral na skuske na 5w valveking, mal som ho vo stvrtine a este mi hucali ze som nahlas  ha ha ha
Sorry za OT, neda mi.

Hlasitost aparatu zalezi aj od skusobne. Ak je skusobna dobre ozvucena a je mensia, vo velkosti jednej az dvoch byt. izieb, tak je 15 w naozaj postacujucich.
My mame skusobnu vo velkosti asi 50 - 60 m2. Co je asi trojizbovy byt bez priecok. Mame ju velmi dobre ozvucenu. 100W stacky stacia az az...
Ak je v skusobni zbytocny "hall" tak tomu nepomoze ani 300w zosik.  Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #34 kedy: 02. December , 2008, 10:57:15 »

To ste nejake syntipopove duo?

viac menej  Bavím sa skvele ale mame aj bubny a hlavne este zdrave usi  Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #35 kedy: 02. December , 2008, 10:57:50 »

Ak je v skusobni zbytocny "hall" tak tomu nepomoze ani 300w zosik.  Bavím sa skvele
 Na zdravie!

Praveze moje skusenosti su take, ze ked mas zle odhlucnenu a ozvucenu skusobnu, tak ten hall umelo hlasitost pridava a nie ubera. Teda ten subjektivny pocit hlasitosti...
« Posledná zmena: 02. December , 2008, 10:58:29 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #36 kedy: 02. December , 2008, 10:58:18 »

a hlavne este zdrave usi  Žmurk

Podobne.  :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 02. December , 2008, 10:59:42 »

Praveze moje skusenosti su take, ze ked mas zle odhlucnenu a ozvucenu skusobnu, tak ten hall umelo hlasitost pridava a nie ubera. Teda ten subjektivny pocit hlasitosti...
Mne sa ovela lepsie skusa v skusobni, v ktorej nie je ziadny hall, ani nic podobne... Ako v nahravacke v studiu. Moj osobny nazor, pocit...
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 02. December , 2008, 11:00:15 »

Mne sa ovela lepsie skusa v skusobni, v ktorej nie je ziadny hall, ani nic podobne... Ako v nahravacke v studiu. Moj osobny nazor, pocit...

Iste, tu nie je o com.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #39 kedy: 02. December , 2008, 11:03:27 »

Podobne.  :)

Som zvedavy co mi teraz povedia na plexinu... vidim to najskor tak ze ma ritualne upalia a ukrizuju za genitalie  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #40 kedy: 02. December , 2008, 11:04:12 »

Som zvedavy co mi teraz povedia na plexinu... vidim to najskor tak ze ma ritualne upalia a ukrizuju za genitalie  Bavím sa skvele

Ale co, bubenik nech nie je vata a viac mlati a basak nech si zozenie hlasnejsi aparat a uvidis, ako vas to chyti. :)
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #41 kedy: 02. December , 2008, 23:14:28 »

TAK CHALANI...O COM JE TATO TEMA?  Bavím sa skvele pre niektorych mozno o hovne, neberem vam nazor...ale urcite ne o tych 15w srackach  Bavím sa skvele tak klud
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.