Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 13:05:45
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: DEFTONES  (Prečítané 7523 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Doldy
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 31. Marec , 2010, 08:07:22 »

ma uz niekto napocuvany novy Diamond eyes? ide mi asi 3. krat, este o tom nemam moc spraveny nazor, ale zatial sa mi paci, nielen ze drzia standard ale sa to ubralo lepsim smerom ako posledne 2 albumy..
http://www.gunsrazorsknives.com/

bojim sa ze uz ani jeden dalsi album nebude lepsi ako deftones, white pony alebo saturday night wrist . mam od nich vsetky studiove albumy a pozor - original!  Bavím sa skvele som ich kedysi tak zral ze uz len z principu som chcel orig. cd. teraz to nechapem, lebo som presedlal na uplne iny zaner...ak ma byt diamond eyes vlajkova lod noveho albumu tak to potom bude velmi slabe podla mna...predchadzajuce single ma prevalcovali na 1. pocutie...change, be quite and drive, minerva, hexagram atd. si vypeckujem doma este aj teraz dost casto
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #16 kedy: 31. Marec , 2010, 08:39:46 »

joj barzo sa mi paci tento singel.. koksoo.. hned sa mi sam od seba z gitary ozval aj ked nemam stephanovu osmicku... na deftones som mal vzdy slabost, aj ked semeniel ju od srdca neznasa :D :D :D
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #17 kedy: 31. Marec , 2010, 09:59:36 »

... na deftones som mal vzdy slabost, aj ked semeniel ju od srdca neznasa :D :D :D
vobec ma to neprekvapuje...ja ich totiz tiez mam velmi rad, cize semish to musi nenavidiet, to je ta teoria vzajomne sa vylucujucich hudobnych vkusov. ale tento novy album mi zatial pride trosku slabsi  Smútim
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #18 kedy: 31. Marec , 2010, 15:29:09 »

vobec ma to neprekvapuje...ja ich totiz tiez mam velmi rad, cize semish to musi nenavidiet, to je ta teoria vzajomne sa vylucujucich hudobnych vkusov. ale tento novy album mi zatial pride trosku slabsi  Smútim

Cize tento sa mi bude pacit aspon trosku? :)

Ja ti neviem podla mna otravna kapela a nazivo som sa skoro unudil. Skusal som to viackrat zacat aspon pocuvat, neda sa, ani len ten White pony album co je taky vyhlaseny som nezvladal.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #19 kedy: 06. Apríl , 2010, 21:50:18 »

kokos, toto je strane divny album, gitary nemoc zaujimave ani celkovo po hudobnej stranke, ale tie songy su neskutocne pesnickove! strasne silne napady a temy, kazdy song.
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #20 kedy: 21. Apríl , 2010, 01:59:12 »

checkol som si tu novu dosku (zlakal ma pekny cover a same chvaly)
.. musim uznat jednu vec, takto o tretej rano ma zaujimavu atmosferu na prvy posluch, celkom ma to prekvapilo kedze ich nepoznam skoro vobec
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #21 kedy: 26. Apríl , 2010, 18:54:03 »

túto kapelu prakticky vôbec nepoznám, toto je prvý album čo som odnich počul...

Musím povedať, že keď som to počúval prvý krát, tak som sa musel doslova prinútiť aby som vydržal dokonca...
Avšak po nejakom druhom-tretom vypočutí musím uznať že je to veľmi zaujímavý matroš...
Zvuk ako taký je vcelku divný, avšak nápady sú naozaj výborné ako aj atmosféra, zvláštne melódie a hlavne spevák.
Čo sa týka posluchu, treba mať nato takpovediac náladu, príde mi to dosť melancholícke až "psycho"  Na zdravie! 

Čo sa týka pesničiek, úplne najviac sa mi páči "prince"... to je úplna pecka  Zdravíčko

Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 27. Apríl , 2010, 07:29:18 »

túto kapelu prakticky vôbec nepoznám, toto je prvý album čo som odnich počul...

Musím povedať, že keď som to počúval prvý krát, tak som sa musel doslova prinútiť aby som vydržal dokonca...
Avšak po nejakom druhom-tretom vypočutí musím uznať že je to veľmi zaujímavý matroš...
Zvuk ako taký je vcelku divný, avšak nápady sú naozaj výborné ako aj atmosféra, zvláštne melódie a hlavne spevák.
Čo sa týka posluchu, treba mať nato takpovediac náladu, príde mi to dosť melancholícke až "psycho"  Na zdravie! 

Čo sa týka pesničiek, úplne najviac sa mi páči "prince"... to je úplna pecka  Zdravíčko

vyskusaj aj starsie veci, ono bohuzial o velmi malo kapelach sa da povedat, ze cely album je dobry, mi to niekedy pripada, ze sa im podari spravit 3-4 fasa songy a ostatne do albumu uz nejak dopasuju, aby mohol vyjst album v priemere kazdy 2.-3. rok. ale co sa tyka "soundu" tak deftones valcuju...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #23 kedy: 10. Júl , 2010, 15:34:48 »

Stephen Carpenter hra live aj cez Guitar Rig 3. Inak stale klasika v racku Marshall JMP-1 + EL34 zosik + Intellifex.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #24 kedy: 02. August , 2011, 10:40:11 »

http://www.facebook.com/CrossesMusic?sk=app_190322544333196

nove EP od china, zadarmo  :) na kolene urobene a znie to profi, zadne metale
Zaznamenané
Ozzyc
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 123

« Odpoveď #25 kedy: 03. November , 2011, 21:31:30 »

deftones je pecka,, ale hej, má to tú svoju melancholickú náladu,, čo mne vôbec nevadí,, kapela, ku ktorej sa raz dva krát do roka na týždeň dva vždy rád vrátim,, oceňujem nové albumy (viac dôraz na celkovú atmosféru ako na samotné riffovačky), ale u mňa je TOP album Around the Fur.. asi to bude tým, že to bol prvý album čo som od nich počul.. idem si ho hneď aj pustiť.. už to vidím, že ich budem zase točiť týždeň dookola.. :) heh
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 11. November , 2012, 19:43:31 »

tak čo páni, o pár dní tu máme nový album, a kapela ho hodila na online posluch...

http://www.rollingstone.com/music/news/deftones-unleash-angst-and-tension-in-new-album-koi-no-yokan-premiere-20121108

Osobne musím povedať, že takúto nádielku som ani vo sne nečakal. Pre mna najlepší album posledných rokov celkovo Zdravíčko
« Posledná zmena: 11. November , 2012, 19:44:16 od pelko » Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #27 kedy: 11. November , 2012, 19:51:05 »

tak čo páni, o pár dní tu máme nový album, a kapela ho hodila na online posluch...

http://www.rollingstone.com/music/news/deftones-unleash-angst-and-tension-in-new-album-koi-no-yokan-premiere-20121108

Osobne musím povedať, že takúto nádielku som ani vo sne nečakal. Pre mna najlepší album posledných rokov celkovo Zdravíčko

DT je posledna kapela na svete co by ma mohla zaujimat, no ich posledna doska bola neskutocna bomba, ci uz skladatelsky, atmoskou, alebo monstroznym zvukom. som naozaj nesmierne zvedavy na novu vec,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 11. November , 2012, 19:56:28 »

súhlasím a zároveň dodám že táto doska je ešte lepšia  Na zdravie!
« Posledná zmena: 11. November , 2012, 19:56:48 od pelko » Zaznamenané
Ozzyc
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 123

« Odpoveď #29 kedy: 12. November , 2012, 09:40:11 »

pecka ako vždy,, vivat Deftones!
 Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.