ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 19. Marec , 2008, 00:04:16 » |
|
Ake je to "najlepšie solo" ? Podla akych kriterii? / rychlost,zvuk,efekty,dlžka,psie kusy ?/.Ved gitarista chce v každej skladbe zahrat "najlepšie solo". Alebo si snad povie-toto je na...u skladba,tam to len dako odšmodrcham? Asi nie. Tie sola su všetky dobre.Ja skor problem vidim v tom,že niektori solaci sa snažia v každej skladbe ukazat, čo všetko vedia zahrat/tym ale netvrdim,že tie sola su zlé/, a niektori pri stavbe sola premyšlaju,ako vystihnut atmosferu skladby,ako ju spestrit,dotvorit. Solo "podriadia" skladbe.A nezaleži,či trva 2-takty a ma len par tonov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 19. Marec , 2008, 09:51:04 » |
|
Ake je to "najlepšie solo" ? Podla akych kriterii? / rychlost,zvuk,efekty,dlžka,psie kusy ?/.Ved gitarista chce v každej skladbe zahrat "najlepšie solo". Alebo si snad povie-toto je na...u skladba,tam to len dako odšmodrcham? Asi nie. Tie sola su všetky dobre.Ja skor problem vidim v tom,že niektori solaci sa snažia v každej skladbe ukazat, čo všetko vedia zahrat/tym ale netvrdim,že tie sola su zlé/, a niektori pri stavbe sola premyšlaju,ako vystihnut atmosferu skladby,ako ju spestrit,dotvorit. Solo "podriadia" skladbe.A nezaleži,či trva 2-takty a ma len par tonov.
najlepsie solo pre teba, nejde o tom aby sme zistil najlepsie solo vseobecne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 20. Marec , 2008, 23:31:17 » |
|
Pekne solo
|
Solo.mp3 (969.8 KB - stiahnuté 150 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 21. Marec , 2008, 07:42:30 » |
|
Mne sa velmy páči to sólo čo hrá Steve Morse s Deep Purple na tom koncerte s orchestrom, konkrétne Sometimes I Feel Like You Screeming.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 20. August , 2008, 13:40:57 » |
|
ja mam rad sola richieho samboru, nic velke extra ale ozaj citelny feel, prefektny zvuk, rozne techniky, a v tych solach je zahrnuta nalada celej skladby. Je to typicky priklad ze netreba byt gitarovy pretekar aby bol velky umelec.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 20. August , 2008, 13:55:38 » |
|
a samozrejme som zabudol, mozno to tu uz niekto pisal. Van Halen - Jump. Neuveritelne solo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 20. August , 2008, 14:32:25 » |
|
solo child in time z koncertu made in japan.....neuveritelne orgasticke
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 20. August , 2008, 14:40:07 » |
|
solo child in time z koncertu made in japan.....neuveritelne orgasticke
mno pre mna to je taka kvazi poloimprovizacka do najsol by som ho nezaradil, lebo albumovka podla mna nema take gule.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 20. August , 2008, 14:40:48 » |
|
ked sa tu spomina ten Van Halen - Jump. tak Team - Zenska menom panika ma tiez podobny ten klavesovy "riff" dalej aj Europe - Final countdown a takisto aj Avion - Spocitane mas, Helloween - I'm alive - tam je celkom pekna vyhravka, Tublatanka - Skusime to cez vesmir a aj Stojim padam. dobra je aj vyhravka v tulacik s dobrou povestou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 22. August , 2008, 10:38:54 » |
|
a samozrejme som zabudol, mozno to tu uz niekto pisal. Van Halen - Jump. Neuveritelne solo
suhlasim, jedno z mojich oblubenych
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 11. Október , 2008, 14:35:44 » |
|
pre mna momentalne najsam super solo od F. Z.
|
|
« Posledná zmena: 11. Október , 2008, 14:36:10 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 11. Október , 2008, 21:31:15 » |
|
Dream theater - The glass prison minutaz: 2:22 Skutocne odporucam popocuvat a aspon raz prejst po hmatniku.
|
|
« Posledná zmena: 11. Október , 2008, 21:31:59 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 12. Október , 2008, 13:21:02 » |
|
Dream theater - The glass prison minutaz: 2:22 Skutocne odporucam popocuvat a aspon raz prejst po hmatniku. cely tento song je jednoducho fantasticky.....najviac ma dostal myungov zacaitok songu...ta basa tam nema chybu.....a jeho tapping v 8:52 rofl! najlepsie bubenicke solo podla mna....dream theater-finally free od 7:12
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 12. Október , 2008, 14:32:12 » |
|
cely tento song je jednoducho fantasticky.....najviac ma dostal myungov zacaitok songu...ta basa tam nema chybu.....a jeho tapping v 8:52 rofl! najlepsie bubenicke solo podla mna....dream theater-finally free od 7:12
Nech si kazdy hovori, co chce... ale toto je fakt super kapela. Hoci mam rad starsie veci od nich, ale take napady ake oni maju su super. Hlavne tie sola, stavba skladby...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t