Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 11:35:52
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: najlepšie sólo v skladbe  (Prečítané 41933 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
GHS
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 03. September , 2007, 00:53:36 »

Nechajte ma vydýchať Prepacte.Ale mne (ze som zrovna v tejto teme) ... niekedy pripada ze si tu ludia o sebe myslia ze su neviem kto alebo neviem co ... kua sak dokaz teda ked vies kritizovat inych ze si dokazal nieco ty  Si píš!!! A sme pri koreni veci ze vela ludi tu pise henten toto a henten hento a sami dokazali obrovske velke hovno ... teda sorry.Ale kritizovat niekoho a pritom nemat za sebou nic je smiesne by som povedal.Mozno som v zlej teme ale patri to aj sem asi.Prepacte ale mal som to na srdci tak som to sem napisal.Nieco ma asi k tomu nutkalo ... no a teraz sa do mna pustite alebo mi dajte za pravdu ...  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #61 kedy: 03. September , 2007, 10:05:33 »

kazdy si moze povedat svoj nazor...ked sa mi nieco nepaci, tak preco by som to nemal skritizovat? ked napr. politik spravi kokotinu, tak ho mozme skritizovat, aj ked sme neni politikmi...
Zaznamenané

shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #62 kedy: 03. September , 2007, 10:25:13 »

my sme tu taka mala komunita super-hustych kritikov  Bavím sa skvele ?§!. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #63 kedy: 03. September , 2007, 11:36:29 »

no tak, neviem len tak napisat, ze ktore solo je naj naj naj... ale velmi sa mi paci solo v skladbe Midnight Madness od skupiny SINERGY a je to konretne solo, ktore nahral Alexi Laiho, nenechajte sa zmiast linkom, lebo prve solo hra Roope Latvala, ktore celkom ujde, ale to druhe je lepsie aspon v mojich usiach

Zaznamenané
Bonifac
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

Bassgitarový mág

« Odpoveď #64 kedy: 03. September , 2007, 12:39:13 »

Neviem ci je najlepsie, ale velmi sa mi paci solo v Sad but true. :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #65 kedy: 03. September , 2007, 12:40:16 »

my sme tu taka mala komunita super-hustych kritikov  Bavím sa skvele ?§!. Bavím sa skvele

no sak jasne a mame husto pici Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #66 kedy: 03. September , 2007, 13:31:15 »

Inak zhodou okolnosti takato debata prebehla nedavno kdesi inde a tam sa miestni muzikanti (negitaristi) zhodli na David Gilmour - Comfortably Numb, v akejkolvek verzii. Osobne nemam daleko suhlasit s ich vyberom, aj ked najlepsie solo je p*čovina - samozrejme.

Ale ak sa mam predsa vyjadrit, tak najlepsie sola su tie priekopnicke, to su tie klucove a tie hral Jimi Hendrix ako mlady 25 - 26 rocny typek, ked nikto iny take sola nehral - solo All Along The Watchtower zneje velmi aktualne dodnes, netrpi to ziadnymi dobovymi nedostatkami a nezneje to vobec usmevne, jak mnoho inych sol z tej doby a to sa bavime o roku 1968, kedy to tusim nahraval.
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #67 kedy: 09. September , 2007, 08:56:21 »

...tiez som si spomenul na paradne solo Gilmoura v Comfortably numb , ale z koncertu Pulse. Je tam sice natiahnute ako sopel , teda vdaka bohu...   Zdravíčko
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
plichto
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 09. September , 2007, 13:38:40 »

Tak ma napadá že u mňa to bude buďe buď Freebird od lynyrd skynyrd, alebo November rain od gunsov....

Ale ako Brko spomínal, tak do niektorých podkladov sa ľahšie vymýšľa sólo.. proste pri niektorom doprovode znie úžasne aj nejaká klasická improvizácia ... napríklad yes - Starship trooper tá pasáž na konci
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #69 kedy: 09. September , 2007, 14:47:54 »

Tak ma napadá že u mňa to bude buďe buď Freebird od lynyrd skynyrd.......

hej, to je fakt poprdeli solo, najma vzhladom k tomu jake to je stare. veeelmi dobra vec, aj ked podla mna rovnako, ako aj guns - november rain(co si uviedol) by mohla byt skladba kratsia.

mne sa este paci solo (obe) v strange world od Iron maiden
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #70 kedy: 09. September , 2007, 22:05:42 »

mna dnes zaujala skladba Six od Chimairy. sice ziadne technicke ani ine onanie sa nekonaju, ale ta skladba ma zaujimavu atmosferu, ktora ma hned na prvy posluch dostala

http://youtube.com/watch?v=Vq3u4wVlo0o
« Posledná zmena: 09. September , 2007, 22:08:20 od styrioci » Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 16. Marec , 2008, 13:23:32 »

Najlepsie solo je v skladbe Heartbreaker od Led Zeppelin, neviem co tu furt riesite...  Popiskujem si
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #72 kedy: 16. Marec , 2008, 13:48:14 »

mne sa paci solo v Horkyze Slize - Mal ho rad. to solo tam do toho podkladu paradne sedi a ide z neho atmosfera. Dalej v Tublatanke - Stojim, padam, Matka, Skusime to cez vesmir. pisal by som aj dalsie, ale nic ine ma nenapada :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #73 kedy: 16. Marec , 2008, 14:43:24 »

hmm pre mna najlepsie neexistuje. mam rad nasledovne sola: Pagan's Mind: Ressurection (Back in Time), DT: Stream of Consciousness, Nevermore: Godless Endeavour, Evergrey: Recreation Day.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #74 kedy: 16. Marec , 2008, 15:18:30 »

Já nahral na CD nejaké podmazy a ako každému tátovi sa mi najviac páčí ked sa synovi niečo podarí a trafí sa ako sa hovorí.Aj ked mi to niekedy uši tahá ale čo už pre fotra može býť krajšou muzikou ako aj pár podarených tonov syna  :)
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.