metalhead
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 11. August , 2007, 12:43:51 » |
|
asi to tu citim len ja tak..ale nieco take ako black a death nemozem ani pocut...ta hudba je asi vitvor nejakych chotoboplodnich mozgov...a toto je to prave co ma byt..takato ma byt rockova hudba...mysliz ze je umenie..dat si hi gain a hrat tri akordy...
jooooj lacrosse pobavil si ma.nechcem ta urazit ale nerozpravaj o veciach o ktorych nic nevies. pusti si nejaky spawn of possession alebo len taky Death.toto ty nezahras ani o 20 rokov.a zober si prirucku slovenskeho jazyka ku pocitacu
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 12:44:28 od metalhead »
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 11. August , 2007, 12:45:27 » |
|
jooooj lacrosse pobavil si ma.nechcem ta urazit ale nerozpravaj o veciach o ktorych nic nevies. pusti si nejaky spawn of possession alebo len taky Death.toto ty nezahras ani o 20 rokov.a zober si prirucku slovenskeho jazyka ku pocitacu okej..nehadajme sa...lebo to nema nijaky zmysel..ja mam rad rock ...a ty technical death metal.....ale bud si isty ze na to spawn of possession sa pozrem ...ps- asi si sa pomylil...nie ze to ani o 20 rockov nezahram...ale najblizsich 20 rockov sa nechystam to zahrat ..no dobre nebudem drazdit
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 12:50:08 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 11. August , 2007, 12:55:20 » |
|
ok
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 11. August , 2007, 13:22:01 » |
|
Mam doma Dvd-Live in Royal Albert Hall 2005 . Pekny koncert , kvalitny zvuk + jeden zaber na Briana Maya sediaceho v prvom rade .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 11. August , 2007, 13:26:56 » |
|
Mam doma Dvd-Live in Royal Albert Hall 2005 . To je velmi slabu odvar oproti starej ere. Predsalen uz su velmi stari a navyse mi tam strasne vadil Claptonov zvuk so Stratocastrom, hoci sa snazil silou mocou priblizit k povodnemu, ale neslo to. Najlepsie sa tam drzal Baker.
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 13:27:23 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 11. August , 2007, 13:36:54 » |
|
OT:jak je mozne ze marcelzavaranina ma 8000 prispevkov
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 11. August , 2007, 13:49:13 » |
|
To je velmi slabu odvar oproti starej ere. Predsalen uz su velmi stari a navyse mi tam strasne vadil Claptonov zvuk so Stratocastrom, hoci sa snazil silou mocou priblizit k povodnemu, ale neslo to. Najlepsie sa tam drzal Baker.
Co ja viem ,podla mna to nie je az taka katastrofa a stari pani sa celkom drzia. Je jasne ,ze uz nikdy nebude v tom take nasadenie ako kedysi . Mam aj nejaky skvely stary-ciernobiely koncert zo 60tych rokov. Nehral kedysi Clapton na Gibson SG?
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 11. August , 2007, 13:53:37 » |
|
Co ja viem ,podla mna to nie je az taka katastrofa a stari pani sa celkom drzia. Je jasne ,ze uz nikdy nebude v tom take nasadenie ako kedysi . Mam aj nejaky skvely stary-ciernobiely koncert zo 60tych rokov. Nehral kedysi Clapton na Gibson SG? hej hral...na takom hipisacky pomalovanom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 11. August , 2007, 14:25:25 » |
|
Nehral kedysi Clapton na Gibson SG?
Pocas Cream ery hral na Les Pauloch (Standard a Custom), SG, ES335 a aj na Firebirde trosku. Na Fendroch vtedy nastastie nehral. Potom po Cream presiel na Fendre a islo to rychlo do popiku a dolu vodou.
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 14:26:14 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 11. August , 2007, 14:27:27 » |
|
By ma celkom zaujimalo ,preco zmenil nastroj , ked mu to tak paradne hralo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 11. August , 2007, 14:29:10 » |
|
tomu sa howori penieze...najskor asi dostal ponuku od fendera...ale na www.gibsoncustom.com ma aj vlastny model es
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. August , 2007, 14:29:17 » |
|
Tiez nechapem, ja ho s Fendrami nemozem vystat, este celkom dobry zvuk mal na albume In The Cradle, kde znovu hral na starych ES335. Firma Fender mu asi dobre plati, ked sa s Gibsonmi nemoze ani na podiu ukazat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 11. August , 2007, 14:34:54 » |
|
Tiez nechapem, ja ho s Fendrami nemozem vystat, este celkom dobry zvuk mal na albume In The Cradle, kde znovu hral na starych ES335. Firma Fender mu asi dobre plati, ked sa s Gibsonmi nemoze ani na podiu ukazat.
neboj..ani ty bi si sa neukazal za tych par bubakov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 11. August , 2007, 14:36:47 » |
|
neboj..ani ty bi si sa neukazal za tych par bubakov Ja by som sa neukazal s Fendrom. Som zvedavy, kedy ma tu zakerne napadne stratocastrista Roberto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 11. August , 2007, 14:39:02 » |
|
Ja by som sa neukazal s Fendrom. Som zvedavy, kedy ma tu zakerne napadne stratocastrista Roberto. aj ja som stratocastrista..ale uznam ze s gibsonom bol najlepsi...ps:roberto je skor fernandesista
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 14:39:59 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|