Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 20:19:56
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: !!!CREAM!!!  (Prečítané 14410 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
metalhead
pravidelný návštevník
Príspevkov: 459

« Odpoveď #15 kedy: 11. August , 2007, 12:43:51 »

asi to tu citim len ja tak..ale nieco take ako black a death nemozem ani pocut...ta hudba je asi vitvor nejakych chotoboplodnich mozgov...a toto je to prave co ma byt..takato ma byt rockova hudba...mysliz ze je umenie..dat si hi gain a hrat tri akordy...

jooooj lacrosse ha ha ha ha ha ha pobavil si ma.nechcem ta urazit ale nerozpravaj o veciach o ktorych nic nevies.
pusti si nejaky spawn of possession alebo len taky Death.toto ty nezahras ani o 20 rokov.a zober si prirucku slovenskeho jazyka ku pocitacu Žmurk
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 12:44:28 od metalhead » Zaznamenané

I hate commercion
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #16 kedy: 11. August , 2007, 12:45:27 »

jooooj lacrosse ha ha ha ha ha ha pobavil si ma.nechcem ta urazit ale nerozpravaj o veciach o ktorych nic nevies.
pusti si nejaky spawn of possession alebo len taky Death.toto ty nezahras ani o 20 rokov.a zober si prirucku slovenskeho jazyka ku pocitacu Žmurk
okej..nehadajme sa...lebo to nema nijaky zmysel..ja mam rad rock ...a ty technical death metal.....ale bud si isty ze na to spawn of possession sa pozrem Som frajer...ps- asi si sa pomylil...nie ze to ani o 20 rockov nezahram...ale najblizsich 20 rockov sa nechystam to zahrat  Bavím sa skvele..no dobre nebudem drazdit
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 12:50:08 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
metalhead
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 11. August , 2007, 12:55:20 »

ok
Zaznamenané

I hate commercion
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #18 kedy: 11. August , 2007, 13:22:01 »

Mam doma Dvd-Live in Royal Albert Hall 2005 . Pekny koncert , kvalitny zvuk + jeden zaber na Briana Maya sediaceho v prvom rade .  :)
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #19 kedy: 11. August , 2007, 13:26:56 »

Mam doma Dvd-Live in Royal Albert Hall 2005 .

To je velmi slabu odvar oproti starej ere. Predsalen uz su velmi stari a navyse mi tam strasne vadil Claptonov zvuk so Stratocastrom, hoci sa snazil silou mocou priblizit k povodnemu, ale neslo to. Najlepsie sa tam drzal Baker.
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 13:27:23 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
metalhead
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 11. August , 2007, 13:36:54 »

OT:jak je mozne ze marcelzavaranina ma 8000 prispevkov  Fuuha zíram
Zaznamenané

I hate commercion
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 11. August , 2007, 13:49:13 »

To je velmi slabu odvar oproti starej ere. Predsalen uz su velmi stari a navyse mi tam strasne vadil Claptonov zvuk so Stratocastrom, hoci sa snazil silou mocou priblizit k povodnemu, ale neslo to. Najlepsie sa tam drzal Baker.
    Co ja viem ,podla mna to nie je az taka katastrofa a stari pani sa celkom drzia. Je jasne ,ze uz nikdy nebude v tom take nasadenie ako kedysi . Mam aj nejaky skvely stary-ciernobiely :) koncert zo 60tych rokov.  Nehral kedysi Clapton na Gibson SG?
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 11. August , 2007, 13:53:37 »

Co ja viem ,podla mna to nie je az taka katastrofa a stari pani sa celkom drzia. Je jasne ,ze uz nikdy nebude v tom take nasadenie ako kedysi . Mam aj nejaky skvely stary-ciernobiely :) koncert zo 60tych rokov.  Nehral kedysi Clapton na Gibson SG?
hej hral...na takom hipisacky pomalovanom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #23 kedy: 11. August , 2007, 14:25:25 »

Nehral kedysi Clapton na Gibson SG?

Pocas Cream ery hral na Les Pauloch (Standard a Custom), SG, ES335 a aj na Firebirde trosku. Na Fendroch vtedy nastastie nehral. Potom po Cream presiel na Fendre a islo to rychlo do popiku a dolu vodou. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 14:26:14 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #24 kedy: 11. August , 2007, 14:27:27 »

By ma celkom zaujimalo ,preco zmenil nastroj , ked mu to tak paradne hralo.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 11. August , 2007, 14:29:10 »

tomu sa howori penieze...najskor asi dostal ponuku od fendera...ale na www.gibsoncustom.com ma aj vlastny model es
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 11. August , 2007, 14:29:17 »

Tiez nechapem, ja ho s Fendrami nemozem vystat, este celkom dobry zvuk mal na albume In The Cradle, kde znovu hral na starych ES335. Firma Fender mu asi dobre plati, ked sa s Gibsonmi nemoze ani na podiu ukazat.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 11. August , 2007, 14:34:54 »

Tiez nechapem, ja ho s Fendrami nemozem vystat, este celkom dobry zvuk mal na albume In The Cradle, kde znovu hral na starych ES335. Firma Fender mu asi dobre plati, ked sa s Gibsonmi nemoze ani na podiu ukazat.
neboj..ani ty bi si sa neukazal za tych par bubakov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 11. August , 2007, 14:36:47 »

neboj..ani ty bi si sa neukazal za tych par bubakov  Bavím sa skvele

Ja by som sa neukazal s Fendrom. Bavím sa skvele Som zvedavy, kedy ma tu zakerne napadne stratocastrista Roberto. Bavím sa skvele
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 11. August , 2007, 14:39:02 »

Ja by som sa neukazal s Fendrom. Bavím sa skvele Som zvedavy, kedy ma tu zakerne napadne stratocastrista Roberto. Bavím sa skvele
aj ja som stratocastrista..ale uznam ze s gibsonom bol najlepsi...ps:roberto je skor fernandesista
« Posledná zmena: 11. August , 2007, 14:39:59 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.