Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 13:29:35
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zhodnote tuto schemu komba  (Prečítané 19222 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
thomas162
nováčik
*
Príspevkov: 34

gitarista -amater

« Odpoveď #45 kedy: 09. December , 2007, 13:33:36 »

prinasam dalsie novinky zo stavby... uz mam osadenu prvu dosku sansampu... je to fakt super vec odporucam postavit... vysla ma na cca400sk cisto doska a suciastky...osadenie dalsiej nenecha na seba dlho cakat a hura do koncaku.. len uvazujem nad tym ze 120w koncak od Wanku je pre mna moc.. myslim ze nebudem mat preneho vyuzitie... navyse musel by som kupit repro dimenzovane na taky vykon co tiez neni sranda... rozmyslam o stavbe nieco ako  http://www.redcircuits.com/Page100.htm  alebo skor http://www.redcircuits.com/Page2.htm  to prve je mosfet 60w a dnruhe mosfet 25 W... otaza do davu.. staci 25 W na hranie doma popripade v skusobni malej kapely...Huh!?
Zaznamenané

sprostý móžeš byť koľko len chceš ale musíš si vedieť poradiť........
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #46 kedy: 09. December , 2007, 15:18:32 »

hej
Zaznamenané

majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #47 kedy: 09. December , 2007, 18:56:42 »

ja by som bol skor za tu 60W
Zaznamenané
thomas162
nováčik
*

gitarista -amater

« Odpoveď #48 kedy: 06. Január , 2008, 16:32:56 »

LUDIA POTREBUJEM AKUTNY HELP!!!  CHCEL OSM POUZIT TEN MOSFET http://www.redcircuits.com/Page100.htm IBAZE JAKSI NEVIEM ZOHNAT NIEKTO TRANZISTORY... NAVYSE TAM NIE JE NAVRH DPS,skusal osm ho robit v Eagly... no nic z toho. niektore suciastky su neni v kniznicy a tvorbu novych neovladam... preto potebujem help od Vas skuseny... moze my niekto prihodit schopnu schemu na koncovy zosilovac  cca 60W do komba... pls... blizi sa my termin odovzdania prace a ja mam este obrovsku robotu pred sebou.. potrebujem help:(  Pomoooc! Pomoooc! Pomoooc!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #49 kedy: 06. Január , 2008, 17:14:14 »

pouzi nieco s monolitom. zapojenia su velmi jednoduche a ma to dobry zvuk. Velmi dobry OZ je TDA 7294. je to vykonovy stupen 100W a neni ani tak drahy. predator sa k nemu vyjadroval, ze zvuk ma slusny - ja neviem posudit, neskusal som, ale isto nebude zly. este k tomu potrebujes par suciastok a schemu vygoogli na nete :)
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 17:14:50 od mario bross » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #50 kedy: 06. Január , 2008, 17:17:50 »

tuto to vyzera dobre:

http://www.svetelektro.com/clanky/modul-vykonoveho-zosilnovaca-100w-74.html

vela stastia Na zdravie!
Zaznamenané

obsidian.sk
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 108

« Odpoveď #51 kedy: 06. Január , 2008, 17:25:08 »

Nieco som narychlo nasiel v AR: http://www.obsidian.sk/elektro/AR01_2002_100W.pdf.
Co sa tyka Eagle a tych tranzistorov tak nie je problem najst na nete datasheet, pozriet ake puzdra pouzivaju a vybrat vhodny ekvivalent. Pripadne az nevies zohnat povodnu suciastku tak podla parametrov z datasheetu vyberies nieco podobne...
Zaznamenané

Ibanez RG321MH-RB
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #52 kedy: 06. Január , 2008, 17:39:00 »

ja by som takymto schemam neveril. ale fungovat moze. niekedy sa stavalo ( a nie zriedka ), ze boli v zapojeniach chyby. a navyse toto zapojenie je neiste a dost zlozite, ci uz na plosny spoj alebo ozivenie. pri monolitoch toto odpada a vyzaduju si len par externych suciastok. alebo to musi byt vyhradne z tranzistorov?
Zaznamenané

obsidian.sk
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 108

« Odpoveď #53 kedy: 06. Január , 2008, 17:54:37 »

Chyby v zapojeniach mozu byt, to je pravda. Ale ked sa uz cosi stavia tak predpokladam, ze sa k tomu nastuduje aj patricne mnozstvo dokumentacie a cloveku tukne ked nieco nesedi. Az teraz som si precital niektore vyssie posty a ide mu asi skor o nieco co by hned bez problemov hralo, cize napriklad to TDA-cko.
Zaznamenané

Ibanez RG321MH-RB
thomas162
nováčik
*

gitarista -amater

« Odpoveď #54 kedy: 06. Január , 2008, 20:45:26 »

Chyby v zapojeniach mozu byt, to je pravda. Ale ked sa uz cosi stavia tak predpokladam, ze sa k tomu nastuduje aj patricne mnozstvo dokumentacie a cloveku tukne ked nieco nesedi. Az teraz som si precital niektore vyssie posty a ide mu asi skor o nieco co by hned bez problemov hralo, cize napriklad to TDA-cko.
ono potrebujem naist kompromis nieco co by obstojne hralo a navyse neboli extremne problemy s ozivenim a podobne.. nasiel som toto http://www.svetelektro.com/clanky/modul-vykonoveho-zosilnovaca-100w-74.html takzto podla toho to asi postavim.. len mam problem s nadstavenim spetnej vazby. S R5 a R6 nebudem hybat  bo sa nimi nadstavi zosilenie. momentalne nemam osciloskop takze to bude asi problem..Smútim
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #55 kedy: 06. Január , 2008, 20:46:37 »

ono potrebujem naist kompromis nieco co by obstojne hralo a navyse neboli extremne problemy s ozivenim a podobne.. nasiel som toto http://www.svetelektro.com/clanky/modul-vykonoveho-zosilnovaca-100w-74.html takzto podla toho to asi postavim.. len mam problem s nadstavenim spetnej vazby. S R5 a R6 nebudem hybat  bo sa nimi nadstavi zosilenie. momentalne nemam osciloskop takze to bude asi problem..Smútim

tu schemu som ti poslal uz nad kolegovym prispevkom. celkovo mam pocit, ze moje prispevky ignorujes, ale nevadi.
Zaznamenané

thomas162
nováčik
*

gitarista -amater

« Odpoveď #56 kedy: 06. Január , 2008, 20:50:10 »

Na zdravie! hej nie nie sorry fakt.. mam ju od teba... ja uz tu mam tolko schem ze neviem ktora je odtial.. inak dik zanu vyzera dobre. podla nej to postavim.. a prispevky urcite neignorujem. potom by nemalo zmysel sem pisat  THX
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 06. Január , 2008, 20:56:22 »

Na zdravie! hej nie nie sorry fakt.. mam ju od teba... ja uz tu mam tolko schem ze neviem ktora je odtial.. inak dik zanu vyzera dobre. podla nej to postavim.. a prispevky urcite neignorujem. potom by nemalo zmysel sem pisat  THX

sak pohoda Zdravíčko hadam ta schema bude dobra a pojde. myslim si, ze by nemal byt problem Žmurk a zvuk budes mat kvalitny Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 21:44:30 od mario bross » Zaznamenané

thomas162
nováčik
*

gitarista -amater

« Odpoveď #58 kedy: 06. Január , 2008, 20:59:09 »

hmm len ma trapi ta zmena spetnej vazby.. neviem ked to nezmenim tak "zevraj" to bude hrat horsie... mno uvidim skusim najprv podla schemy bez zmeny.ak by bol problem prehodit jeden kond alebo odpor neni problem...
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #59 kedy: 06. Január , 2008, 21:20:24 »

neboj, ale tie cesticky na plosaku su podla mna dost uzke, aspon na tych 100W. bezne sa robi tak, ze na 1A sa dava 2mm cesticka
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.