ff
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 16. September , 2009, 16:04:57 » |
|
takze mam ? lebo je tam naozaj ozvena dost...
Máš zadarmo echo aspoň.To som sa ešte nestretol s tým aby bola ozvena v bedne ;DSkúšal som tlmiť,aj sa mi to zdalo 5 minút super,ale potom som zistil že je to nahovno.Ale v obývačke to hralo pekne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 16. September , 2009, 21:34:58 » |
|
ved to - nechce sa mi to skusat. no nie ozvena, zle som sa vyjadril. ked tuknem po prazdnej bedni, tak to zaduni, ale takym zvlastnym sposobom, ze sa mi to nepaci. skusim iba zadnu stenu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 16. September , 2009, 22:35:16 » |
|
ved to - nechce sa mi to skusat. no nie ozvena, zle som sa vyjadril. ked tuknem po prazdnej bedni, tak to zaduni, ale takym zvlastnym sposobom, ze sa mi to nepaci. skusim iba zadnu stenu Jaaaaj.To si fakt tak lenivy ? Sak to oprobuj aj tak,aj tak.mi navipravaj,ze nemas tolko casu ja som si do takej robenej 4x12" nacpal tie hrbate molitany a myslim si ze take tie hucaky to trochu zabilo.Ale u gitaovej bedne je prave samotna kysne dalsim nastrojom tak neviem ci to pomôze,aleo je to cele o inom. V ampeg perinaku je normalne nadzgana taka vycpafkova vata.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 16. September , 2009, 23:12:24 » |
|
V 810 že? lebo ten nemá bassreflex...inak 410 a pod podla všetkoeho nič vnutry nemaju.
410 nemam.....to je moc krpate tak ze neviem,ale co ma bassreflex spolocne z tlmenim bedne to tiez neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 17. September , 2009, 07:36:27 » |
|
Jaaaaj.To si fakt tak lenivy ? Sak to oprobuj aj tak,aj tak.mi navipravaj,ze nemas tolko casu ja som si do takej robenej 4x12" nacpal tie hrbate molitany a myslim si ze take tie hucaky to trochu zabilo.Ale u gitaovej bedne je prave samotna kysne dalsim nastrojom tak neviem ci to pomôze,aleo je to cele o inom. V ampeg perinaku je normalne nadzgana taka vycpafkova vata. no teraz nastupujem na vysku, cize uz moc casu doma nemam ale skusim to, ja som len myslel, ze je jednoznacna odpoved
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 17. September , 2009, 07:38:05 » |
|
však je jednoznačná odpoveď-N E T L M I T
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 17. September , 2009, 08:04:45 » |
|
no teraz nastupujem na vysku, cize uz moc casu doma nemam ale skusim to, ja som len myslel, ze je jednoznacna odpoved to este len zacnes mat cas
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 17. September , 2009, 08:06:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 17. September , 2009, 08:10:40 » |
|
však je jednoznačná odpoveď-N E T L M I T
okej to este len zacnes mat cas no tak cas neviem, ale som aj od domu a na intraku tu bednu chadam nebudem robit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 17. September , 2009, 08:22:35 » |
|
bol si na vyske? nebol. bol som na vyske? bol trust me. a ak si este aj na intraku, tak este len pochopis co to znamena prejebat cely den (ak budes mat stastie tak aj doslovne). to budes mat aj bednu na haku k tlmeniu - ak mas material, skus ho len tak provizorne napchat, nech ho vies lahko vybrat. charakter sa musi zmenit aj bez toho aby si to tam musel prirobit uplne profesionalne a aspon ho vies rychlo vybrat a porovnat charakter, lebo ked sa na to vyspis a popripade nadrbes, tak jojooooj
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 17. September , 2009, 08:29:37 » |
|
to som sa dočital na kde jakých hifi a podobných forach...pokial máš bassreflex tak netreba tlmit a naopak...neni to z mojej hlavy ale od "borcov" ktorý už niečo postavili takych "borcov" chodi po forach hlavne na Ceskych však je jednoznačná odpoveď-N E T L M I T
tiez si myslim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 17. September , 2009, 08:32:11 » |
|
a ak si este aj na intraku, tak este len pochopis co to znamena prejebat cely den (ak budes mat stastie tak aj doslovne).
ee, priatelku mam tu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 17. September , 2009, 10:55:26 » |
|
to som sa dočital na kde jakých hifi a podobných forach...pokial máš bassreflex tak netreba tlmit a naopak...neni to z mojej hlavy ale od "borcov" ktorý už niečo postavili s tym by som si taky isty nebol... ale kedze som sa par sekund o tieto veci zaujimal, predpokladam, ze ti "borci" su zvacsa typci, co si riesia subwoofre do aut, cize odbornici jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 17. September , 2009, 16:27:04 » |
|
bol si na vyske? nebol. bol som na vyske? bol trust me. a ak si este aj na intraku, tak este len pochopis co to znamena prejebat cely den vysoka skola, skola zivota
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 17. September , 2009, 16:46:19 » |
|
Ja som pred rokmi robil test s tlmenim 4x12" boxu. Box bola kopia 1960A a skusal som zatlmit len zadnu stenu 5mm filcom. Vysledok bol taky, ze som ani neskusal vytlmit cely box, pretoze to hralo hrozne. Pri git. a bas. boxoch s bassreflexom som neskusal experimentovat s tlmenim, ale mozno to robi aj nieco kladne, ako pri ClosedBack boxoch. Vyskusal som raz na veltrhu Riveru 4x12 s bassreflexom a tlmenim, veru vobec sa mi to nepacilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|