Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. November , 2024, 03:24:31
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Bedna s bassreflexom  (Prečítané 16498 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #45 kedy: 16. September , 2009, 16:04:57 »

takze mam ? lebo je tam naozaj ozvena dost...
Máš zadarmo echo aspoň.To som sa ešte nestretol s tým aby bola ozvena v bedne ;DSkúšal som tlmiť,aj sa mi to zdalo 5 minút super,ale potom som zistil že je to nahovno.Ale v obývačke to hralo pekne. Zdravíčko
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #46 kedy: 16. September , 2009, 21:34:58 »

ved to - nechce sa mi to skusat. no nie ozvena, zle som sa vyjadril. ked tuknem po prazdnej bedni, tak to zaduni, ale takym zvlastnym sposobom, ze sa mi to nepaci. skusim iba zadnu stenu  :)
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #47 kedy: 16. September , 2009, 22:35:16 »

ved to - nechce sa mi to skusat. no nie ozvena, zle som sa vyjadril. ked tuknem po prazdnej bedni, tak to zaduni, ale takym zvlastnym sposobom, ze sa mi to nepaci. skusim iba zadnu stenu  :)
Jaaaaj.To si fakt tak lenivy ?
Sak to oprobuj aj tak,aj tak.mi navipravaj,ze nemas tolko casu  Žmurk
ja som si do takej robenej 4x12" nacpal tie hrbate molitany a myslim si ze take tie hucaky to trochu zabilo.Ale u gitaovej bedne je prave samotna kysne dalsim nastrojom  Bavím sa skvele tak neviem ci to pomôze,aleo je to cele o inom.
V ampeg perinaku je normalne nadzgana taka vycpafkova vata.
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 16. September , 2009, 23:12:24 »

V 810 že? lebo ten nemá bassreflex...inak 410 a pod podla všetkoeho nič vnutry nemaju.
410 nemam.....to je moc krpate  Bavím sa skvele tak ze neviem,ale co ma bassreflex spolocne z tlmenim bedne to tiez neviem  ?§!.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #49 kedy: 17. September , 2009, 07:36:27 »

Jaaaaj.To si fakt tak lenivy ?
Sak to oprobuj aj tak,aj tak.mi navipravaj,ze nemas tolko casu  Žmurk
ja som si do takej robenej 4x12" nacpal tie hrbate molitany a myslim si ze take tie hucaky to trochu zabilo.Ale u gitaovej bedne je prave samotna kysne dalsim nastrojom  Bavím sa skvele tak neviem ci to pomôze,aleo je to cele o inom.
V ampeg perinaku je normalne nadzgana taka vycpafkova vata.

no teraz nastupujem na vysku, cize uz moc casu doma nemam  Smútim ale skusim to, ja som len myslel, ze je jednoznacna odpoved  :)
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #50 kedy: 17. September , 2009, 07:38:05 »

však je jednoznačná odpoveď-N E T L M I T
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #51 kedy: 17. September , 2009, 08:04:45 »

no teraz nastupujem na vysku, cize uz moc casu doma nemam  Smútim ale skusim to, ja som len myslel, ze je jednoznacna odpoved  :)

to este len zacnes mat cas  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #52 kedy: 17. September , 2009, 08:06:52 »

Bavím sa skvele Tak presne !  Žmurk
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #53 kedy: 17. September , 2009, 08:10:40 »

okej  Na zdravie!

no tak cas neviem, ale som aj od domu a na intraku tu bednu chadam nebudem robit  Bavím sa skvele
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #54 kedy: 17. September , 2009, 08:22:35 »

bol si na vyske? nebol. bol som na vyske? bol  :)
trust me. a ak si este aj na intraku, tak este len pochopis co to znamena prejebat cely den (ak budes mat stastie tak aj doslovne). to budes mat aj bednu na haku  :)
k tlmeniu - ak mas material, skus ho len tak provizorne napchat, nech ho vies lahko vybrat. charakter sa musi zmenit aj bez toho aby si to tam musel prirobit uplne profesionalne a aspon ho vies rychlo vybrat a porovnat charakter, lebo ked sa na to vyspis a popripade nadrbes, tak jojooooj  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 17. September , 2009, 08:29:37 »

to som sa dočital na kde jakých hifi a podobných forach...pokial máš bassreflex tak netreba tlmit a naopak...neni to z mojej hlavy ale od "borcov" ktorý už niečo postavili Na zdravie!
takych "borcov" chodi po forach  Bavím sa skvele hlavne na Ceskych  Nechajte ma vydýchať
tiez si myslim  Zdravíčko
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #56 kedy: 17. September , 2009, 08:32:11 »

a ak si este aj na intraku, tak este len pochopis co to znamena prejebat cely den (ak budes mat stastie tak aj doslovne).

ee, priatelku mam tu  :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #57 kedy: 17. September , 2009, 10:55:26 »

to som sa dočital na kde jakých hifi a podobných forach...pokial máš bassreflex tak netreba tlmit a naopak...neni to z mojej hlavy ale od "borcov" ktorý už niečo postavili Na zdravie!

s tym by som si taky isty nebol... ale kedze som sa par sekund o tieto veci zaujimal, predpokladam, ze ti "borci" su zvacsa typci, co si riesia subwoofre do aut, cize odbornici jak hovado  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #58 kedy: 17. September , 2009, 16:27:04 »

bol si na vyske? nebol. bol som na vyske? bol  :)
trust me. a ak si este aj na intraku, tak este len pochopis co to znamena prejebat cely den
vysoka skola, skola zivota  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #59 kedy: 17. September , 2009, 16:46:19 »

Ja som pred rokmi robil test s tlmenim 4x12" boxu. Box bola kopia 1960A a skusal som zatlmit len zadnu stenu 5mm filcom. Vysledok bol taky, ze som ani neskusal vytlmit cely box, pretoze to hralo hrozne.  Nechajte ma vydýchať
Pri git. a bas. boxoch s bassreflexom som neskusal experimentovat s tlmenim, ale mozno to robi aj nieco kladne, ako pri ClosedBack boxoch.
Vyskusal som raz na veltrhu Riveru 4x12 s bassreflexom a tlmenim, veru vobec sa mi to nepacilo.
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.