marrtin
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 31. Január , 2009, 22:23:21 » |
|
Taketo nieco by sa mi celkom zislo, v akych cenovych relaciach sa tieco rekordery pohybuju? Nepiste mi prosim, nech si to vyhladam na nete, nechce sa mi. kúpil som si Boss BR600, stlál 310 eu, som nadmieru spokojný, čo to robí, sebereš gitaru do lesa a hraješ, kde si to môžeš dovoliť s pc? a zvuky sú použiteľné, v celku by som bol svedavý, či má z vás niekto tento model, zopár otázok by som mal, jednu podstatnú keďže sa asi už nedá zohnať Compact Flash karta I 1GB, či pomôže uprgradnutie softu....a dáke iné skúsenosti
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2009, 08:48:40 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 31. Január , 2009, 23:52:02 » |
|
keďže sa asi už nedá zohnať Compact Flash karta I 1GB, či pomôže uprgradnutie softu....a dáke iné skúsenosti
Ja som nasiel, ze sa predava za 870sk az 16GB karta CF I. Nekup to Ale ked tam pojde max 1GB, tak je to blbe. Pozri ci ma update vyrobca.
|
|
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 23:53:05 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 31. Január , 2009, 23:55:24 » |
|
ja mam h4 je to fasa masinka...ked mas lepsiu sksobnu tak to nahra velmi pekne...len hrate to super..a pustite si nahravku a len kukas ze jaky debily to tam hraju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. Február , 2009, 13:44:33 » |
|
no aj ja mam H4 a nahrava to podla mna fakt ze seriozne. urcite to neni diktafon, co som sa aj ja trosku bal. gitary basy spev sa daju nahrat uplne tak ze ta kvalita nikomu nevadi.
k bubnom... skusim nahrat "pomale" bubny cez tie dva mikrofony naraz. niekde som cital ze by to mohlo byt celkom fajn, jeden mic dam niekde do urvone hlavy bubenika a druhy asi 1,5 metra pred bicie v urovni kopaku... potom sem zavesim vysledok, ze co sa mi podarilo
ale samozrejme poriadne rychle bicie s tym asi nenahram to je mi jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. Február , 2009, 15:23:11 » |
|
Odporucate tu H4 na nahravanie uplne vytoceneho 100w lampaca zblizka?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 01. Február , 2009, 15:58:59 » |
|
henten vstavany mikrofon sa tvari ako kondenzatorovy. samozrejme akoze, ale mozes nastavit gain a input na minimum a vyskusat ale to ma hlavne vstupy na normalny mic. proste tam pichnes dva sm57 alebo co, mozes kludne jeden zozadu aparatu a jeden zpredu a nahrat to naraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. Február , 2009, 16:37:58 » |
|
nie, ten vstavany kondikovy mic, co tam je, je stavany na to, aby zachytaval priestor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 01. Február , 2009, 16:40:32 » |
|
nie, ten vstavany kondikovy mic, co tam je, je stavany na to, aby zachytaval priestor
Cize skor tym zdialky nahravat priestor a zblizka zapojit dynamicky?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. Február , 2009, 17:24:55 » |
|
Cize skor tym zdialky nahravat priestor a zblizka zapojit dynamicky?
ano... ak by som chcel tym vstavanym micom nahrat vypeckovany lampac, tak skor celu "sustavu" z dialky, nablizko by som pouzil radsej mic na to urceny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Február , 2009, 18:51:49 » |
|
nie...znie to nahovno...na plne vytoceni lampac si kup normalny mikrofon a napoj ho do toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Február , 2009, 21:55:03 » |
|
JJ, odporucam, prave som dosiel zo skusky, nahral som si aj aparat, aj s kapelou. Uplne ze vynikajuce. Vsetko krasne pocut. Ma to podla mna celkom slusny compressor v sebe, kedze NIC nerapci, nechrapci, ani nic podobne. Krasne pocut gitaru, basu, spevy. Samotny aparat som nahral, je to pecka. Krasne to pocut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Február , 2009, 22:09:00 » |
|
JJ, odporucam, prave som dosiel zo skusky, nahral som si aj aparat, aj s kapelou. Uplne ze vynikajuce. Vsetko krasne pocut. Ma to podla mna celkom slusny compressor v sebe, kedze NIC nerapci, nechrapci, ani nic podobne. Krasne pocut gitaru, basu, spevy. Samotny aparat som nahral, je to pecka. Krasne to pocut. daj nejaku ukazku, ze ako to nahrava
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Február , 2009, 22:12:36 » |
|
daj nejaku ukazku, ze ako to nahrava Dam, ale nemam to doma, zobral to spevak k sebe. Neskor to upnem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 04. Február , 2009, 08:10:52 » |
|
smiem sa spýtať, o akej H4 je reč?
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 04. Február , 2009, 08:16:12 » |
|
smiem sa spýtať, o akej H4 je reč?
Zoom H4
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|