Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
16. November , 2024, 05:31:59
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Digitalne rekordery  (Prečítané 17989 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #45 kedy: 12. Február , 2009, 15:27:37 »

ok, chapem :)

je zrejme, ze pri zoom sa kladol doraz na kompaktnost a prenosnost. ked chces lepsi mic, tak si ho tam mozes pripojit, mas aj phantom, aj zvukovku, ale nemas to prenosne Žmurk (ale ak to chces pouzit v home studiu napr, tak tu moznost tam mas)

ale podla mna to nemeni nic na fakte, ze cez tie vstavane microfony sa da nahravat na slusnej urovni v ramci ceny
« Posledná zmena: 12. Február , 2009, 15:34:31 od styrioci » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #46 kedy: 12. Február , 2009, 15:37:25 »

Môj názor - vyhodené prachy. Akákoľvek externá zvukovka s notebookom a dvojicou kondenzátorových mikrofónov vie urobiť úplne rovnakú službu, a ešte k tomu:
1. môžeš s výsledkom ľubovoľne pracovať bez namáhavého presypávania z nahrávatka do kompu - máš to už priamo v kompe

TRVA TO 1-3 MINUTY KOPIROVANIE

2. nie si obmedzený dĺžkou záznamu do Flash RAM, pri dnešných diskoch o stovkách gigabajtov môžeš nahrávať kľudne celú noc až do rána.

ZA 27 EUR MAM 16GB KARTU MOZES NAHRAT 50 HODIN

3. nie si obmedzený možnosťami pevne zadrátovaných algoritmov v nahrávatku - trebárs  taký ProTools M-Powered a jeho sada pluginov je úplne iná liga ako zvukovo, tak komfortom nastavenia, ako nejaké efekty v nahrávatku
PRE DOMACE DEMO UPLNE STACIA

4. prenosnosť a dokonalá použiteľnosť v "poľných podmienkach" je zachovaná
TO URCITE NIE. STRC SI NOTEBOOK S KABLAMI MIKROFONMI A ADAPTEROM DO VECKA.

5. Normálna DAW poskytuje úplne iný komfort obsluhy, ako mačkať kombinácie piatich tlačítok a žmúriť na pididisplej o ploche pár centimetrov štvorcových.
NA NAHRAVANIE TO NEVADI

6. Obslužný soft riešenia s notebookom možno jednoducho aktualizovať, u firmwaru nahrávatka to nie je samozrejmosťou.
TAM NIE JE CO AKTUALIZOVAT POSLEDNE FIRMWARE IDE DOBRE.

7. Ak si kúpiš takéto nahrávatko, aj tak k nemu treba kúpiť komp a príslušné periférie a softy k nemu, aby si vedel výsledok ďalej spracovávať. Tak prečo kupovať dve veci, keď mi všetko spraví jedna ... je kríza, uvažujme ekonomicky aj ekologicky.
KOMP NETREBA DOKUPIT kOmp MA KAZDY  Bavím sa skvele

jedine nevyhody ze malo vydrzia baterky, 

Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #47 kedy: 12. Február , 2009, 16:09:28 »

to co si dal do svojej temy ako ukazku je kazetakova kvalita, ale ked to niekomu staci, budiz... ale verim, ze to ma na viac :)

Iste, zatial som sa s tym nemal cas hrat, budem este skusat. V kazdom pripade dost pokrok oproti mojim predoslym headsetovym nahravkam. Bavím sa skvele Co ma ale milo prekvapilo, ze to snima priestor pekne a nahravky su hutne. Ja som nikdy nemal rad dynamicky priamo pri repraku, pride mi to suche a ploche. Zas toto som hral uplne tichucko, takze tazko mozem nieco realne nahrat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #48 kedy: 13. Február , 2009, 07:48:21 »

KOMP NETREBA DOKUPIT kOmp MA KAZDY  Bavím sa skvele
jedine nevyhody ze malo vydrzia baterky, 
nahodíš adaptér

Mam to doma zicane a je to vyborna vecicka, nahrava to velmi slusne aj pri izbovej hlasitosti, vid v mojich ukazkach. Idem si to kupit, zide sa to aj do skusobne na nahravanie ukazok z dialky.
Progy a kedy testneme BR600?
« Posledná zmena: 13. Február , 2009, 07:50:31 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #49 kedy: 14. Február , 2009, 00:44:34 »

kúpil som si Boss BR600, som nadmieru spokojný, čo to robí, sebereš gitaru do lesa a hraješ, kde si to môžeš dovoliť s pc? a zvuky sú použiteľné, v celku by som bol svedavý, či má z vás niekto tento model, zopár otázok by som mal
aby som bol aktuálnejší, ťažko zohnať gigové flash karty, dnes sa mi to podarilo, väčšie to nechce čítať a inštaloval som tam nový software, hm...
« Posledná zmena: 15. Február , 2009, 13:56:41 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #50 kedy: 24. Júl , 2009, 10:16:33 »

pozeram akurat ze aj line 6 ma svoje nahravadlo http://www.thomann.de/de/line6_backtrack_mic.htm
Zaznamenané

paldo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #51 kedy: 23. September , 2011, 18:18:06 »

Ahoj,nemáte niekto sk/čs manuál na Boss Micro BR,budem moc vďačný.Samozrejme to nechcem zadarmo.Dík.
Zaznamenané
telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #52 kedy: 02. Marec , 2012, 14:05:15 »

Doklikal som sa k vysledkom Musikmesse International Press Award 2011, kde ma zaujala kategoria tychto nahravatok.
Vysledky:
Field Recorder

* Roland R-05
    * Tascam DR-05
    * Zoom H1 - vitaz

Vyzera to ako mensi brat H4-ky bez XLR vstupov a vychytavok ako simulacie, metronomy a pod, ale cena je pod 100 eur.
Mate s tym niekto skusenosti? Riesim prave nahravanie napadov na skuskach.
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #53 kedy: 02. Marec , 2012, 14:39:09 »

ja by som kludne do toho siel, za tie prachy nie je o com, uz prve h4, h2 nahravali v kadejakych podivnych podmienkach velmi dobre, nemam dovod neverit, ze by novsie modely boli na tom horsie
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 02. Marec , 2012, 14:43:14 »

H2 mam a je super, skusal som ho vo vseliakych podmienkach a ozaj drsnych hlasitostiach, vid moju temu v ukazkach.  :)
« Posledná zmena: 02. Marec , 2012, 14:43:44 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #55 kedy: 23. Marec , 2012, 10:37:26 »

Maly update
H1 dorazil a s prehladom to zvlada presne to co sme od neho ocakavali. Vysoke urovne hlasitosti nie su problem.
Ak niekto nepotrebuje vstup na externy mikrofon s phantomom (ako h4n), tak odporucam.
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #56 kedy: 11. Október , 2013, 11:31:30 »

Ide sa testovať Boss Micro BR :) Máte s ním niekto skúsenosti?
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #57 kedy: 11. Október , 2013, 12:19:14 »

Ide sa testovať Boss Micro BR :) Máte s ním niekto skúsenosti?

Mám to dlho, šikovná malá vecička do vrecka. Hrám s tým klubové akcie, mám nastavený jeden čistý a jeden drajvový zvuk, na live je to obstojné. Príjemné 4-stopé nahrávatko, rôzne bicie slučky a metronóm a cvičenie. Nová verzia má už myslím stereo mikrofón.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #58 kedy: 11. Október , 2013, 12:31:14 »

ja mam br80 a hento som mal je to super vecicka Zdravíčko
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #59 kedy: 11. Október , 2013, 12:41:08 »

Mám ten BR micro, je to supe, všetky demá robím na tom + posielam ďalej spoluhráčom v MP3..super... Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.