Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
16. November , 2024, 06:57:43
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Digitalne rekordery  (Prečítané 18035 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« kedy: 19. August , 2007, 13:07:03 »

oplati sa vyhadzovat peniaze za taketo hracky? ono ta nezavislost od PC pri nahravani je celkom lakava. napr v skusobni nieco ponahravam, pridem domov supnem to do PC -> chujoviny, kokociny (ako hovori rastis  Bavím sa skvele ) -> a mam orientacnu "demo" nahravku

napr:
Zoom H4
Boss Micro BR
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 19. August , 2007, 13:12:09 »

Jasne, že sa oplatí. Záleží, čo od toho očakávaš, či sa pohybuješ viac mimo domu, či si často nahrávaš nápady. Aby to nebola zbytočná a nevyužitá investícia. Inak sú to vyhodené peniaze, doma si do PC ľahko nápady ponahrávaš..
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2 kedy: 19. August , 2007, 13:31:40 »

Taketo nieco by sa mi celkom zislo, v akych cenovych relaciach sa tieco rekordery pohybuju? Nepiste mi prosim, nech si to vyhladam na nete, nechce sa mi. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 19. August , 2007, 13:50:31 »

mne to nic nehovori - kapela sa na tom neda natocit nijak seriozne. taky lepsi diktafon s nejakymi samohrajkovymi bubnami
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #4 kedy: 19. August , 2007, 14:20:45 »

Nejde o tie bicie tam, ale o možnosť si kdekoľvek natočiť pracovne niekoľko stôp.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 19. August , 2007, 14:27:17 »

vsak hovorim - taky lepsi diktafon s nejakymi samohrajkovymi bubnami

ale samozrejme taki, co citievaju potrebu kdekolvek si natocit pracovne niekolko stop, tak pre takych sa taka vec asi teda oplati...
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #6 kedy: 19. August , 2007, 22:31:12 »

Ten Zoom nepoznam, Boss som mal pozicany a je to dobra vecicka s dobrym zvukom, akurat som si dlho zvykal na ovladanie, ktore je trochu komplikovane kvoli malym rozmerom. Tlacitka maju v roznych rezimoch rozne funkcie atd., treba si na to zvyknut.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #7 kedy: 20. August , 2007, 08:44:01 »

Taketo nieco by sa mi celkom zislo, v akych cenovych relaciach sa tieco rekordery pohybuju? Nepiste mi prosim, nech si to vyhladam na nete, nechce sa mi. :)

konkretne ten boss micro br 7920,-  a zoom H4 9790,-

rastis: nikde nebola rec o serioznom toceni kapely. skor homerecording pouzitie ked si chcem zbuchat nieco sam pre seba
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #8 kedy: 20. August , 2007, 09:54:28 »

Kolega pouziva ten ZOOM, a da sa s nim robit celkom v pohode.
Ma dva mikrofony, dva vstupy, moznost nahravat do 4roch stop, alebo jednu stereo stopu, USB, CubaseLE vo vybave, efekty v H4ke aj v Cubase.
Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #9 kedy: 30. Marec , 2008, 20:00:01 »

Rozmýšlam o tom že si kúpim ten Boss Micro BR. Ale potreboval by som vedieť. Veci čo si na tom nahrám sa dajú vyexportovať do PC. Tým pádom predpokladam že je k tomu aj nejaký program. A pomocou too programu sa dá čo všetko ešte robiť. Zhruba. Nemám s týmto a ani s home nahrávanim do PC žiadne skúsenosti.
Dík za info, rady a skúsenosti.
« Posledná zmena: 30. Marec , 2008, 20:00:17 od misofg » Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #10 kedy: 30. Marec , 2008, 20:14:17 »

mam boss micro br a je to super!da sa s tym robit vela veci.ano mozes exportovat.ked uz mas skladbu hotovu(da sa v tom aj mastrovat:) tak das export a vsetko sa to hodi do mp3 potom si to uz len skopirujes na disk cez usb kabel a hotovo:)
Zaznamenané

AETHERON.SK
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #11 kedy: 30. Marec , 2008, 20:35:31 »

Inak ujo 4oci prave robi dlhodobu recenziu na H4, sucastou ktorej by mali byt autorizovane nahravky z live koncertu Desmodu a Metropolisu. Vyhrady mal tusim ku gombikom... kazdopadne uz teraz asi budem najvacsim odbornikom na H4  Na zdravie!

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #12 kedy: 30. Marec , 2008, 21:33:54 »

Takže do PC sa dá eportovať len už hotová mp3? A s nou uz vela toho neporobím. Myslel som ci sa nedajú osobitne aj jednotlivé stopy? A potom s nimi dalej pracovat v PC? Či nieje k tomu nejaký softvér s dalsimi možnostami upravi.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 30. Marec , 2008, 21:52:27 »

H4 to dokaze.. mozes nahravat 4 stopy naraz..ako wav alebo mp3
upravy bud priamo v tje masinke - pokial mas sikovne prsty
alebo si stiahnes jednotlive wavka do PC a dalej upravujes cez svoj oblubeny soft alebo dodavany cubase
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #14 kedy: 31. Január , 2009, 21:22:17 »

konkretne ten boss micro br 7920,-  a zoom H4 9790,-

rastis: nikde nebola rec o serioznom toceni kapely. skor homerecording pouzitie ked si chcem zbuchat nieco sam pre seba

a ten micro bol teda pre dvoma rokmi o 1955sk drahší ako v súčastnosti  Som frajer , teraz stojí 198 eu
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.