exhumer
|
|
« kedy: 20. August , 2007, 15:03:06 » |
|
Takze uz nejaky ten cas hravam na tejto fajnej hlave a super handmade bedni, ktoru sme robili s Darthezom podla jeho navrhu. Hlava je mesa boogie caliber 50.+ - vykon 50 boogie W, 4 x 12AX7(mesa spax,tung-sol,standart mesa lampy),1 x 12AT7(na pruzinovy reverb) tiez mesa, a v konci su 2x 6L6 str tung-sol, seriova slucka, vystup na direct recording, 2x 4 a 8ohm vystupy. V bedni su 2x celestion V30 cize ma 120W, 4ohmy. Pouzivam ehx smallclone,prepinac kanalu a equalizeru marshall-prerobil som ho aby mi ten eq prepinal. Kable si letujem sam-bespeco lizard series s no name jackmi(no name kopia neutrik).
|
|
« Posledná zmena: 13. September , 2007, 19:56:35 od exhumer »
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. September , 2007, 19:05:29 » |
|
Zdravim,
z akeho dreva mas tu bednu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. September , 2007, 14:22:08 » |
|
z brezovej preglejky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. September , 2007, 20:11:45 » |
|
no toto musi hrat jak diva svina... a to si prerabal tu hlavu ak som dobre pochopil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. September , 2007, 20:19:07 » |
|
no toto musi hrat jak diva svina... a to si prerabal tu hlavu ak som dobre pochopil? to si zle pochopil, rec je o tej bedni
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. September , 2007, 20:42:29 » |
|
ja by som povedal, ze je debata o prerobeni footswitchu marshall, aby zapinal / vypinal EQ, ktory je normalne original na tej hlave ovladatelny footswitchom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. September , 2007, 21:11:54 » |
|
ja by som povedal, ze je debata o prerobeni footswitchu marshall, aby zapinal / vypinal EQ, ktory je normalne original na tej hlave ovladatelny footswitchom.
vidis aj to je mozne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. September , 2007, 21:22:05 » |
|
vidis aj to je mozne Prerabal som footswitch-ten marshal mal 2 spinace. 1 spinal cisty/skresleny kanal a 2.overdrive1/2-kedze ja mam 2 kanal, tak som s toho 2.spinaca vyviedol dalsi kabel aby mi spinal aj eq na hlave-cize aby som nemusel mat 2 footswitche . Na hlave by som prerabal maximalne tu nepodarenu slucku . Ale nejak ma to zatial netrapi a asi ju nebudem nikdy prerabat .
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. September , 2007, 21:31:32 » |
|
aby sa totiz rozumelo, tak hentie hlavy maju vsetky footswitchom ovladacie veci vyvedene do samostatnych mono jackov. aj ja to mam na hlave tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. September , 2007, 21:51:09 » |
|
aby sa totiz rozumelo, tak hentie hlavy maju vsetky footswitchom ovladacie veci vyvedene do samostatnych mono jackov. aj ja to mam na hlave tak.
ahaa tak dik za vysvetlenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. September , 2007, 21:59:29 » |
|
neviem, ci to je zrovna najsikovnejsie riesenie...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. September , 2007, 22:12:24 » |
|
neviem, ci to je zrovna najsikovnejsie riesenie...
to vies americania su prachati megalomani oni radi co najviac footswitchov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 13. September , 2007, 23:57:00 » |
|
ja sa to vezme. ma to aj svoje vyhody - v pripade, ze je tam na prepinanie viac veci ako 2 (ja mam napriklad 3), by sa to muselo riesit nejakym specialnym nestandardnym footswitchom. takto sa da vystacit s klasickymi skratovacimi jackami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. September , 2007, 12:50:11 » |
|
ja sa to vezme. ma to aj svoje vyhody - v pripade, ze je tam na prepinanie viac veci ako 2 (ja mam napriklad 3), by sa to muselo riesit nejakym specialnym nestandardnym footswitchom. takto sa da vystacit s klasickymi skratovacimi jackami.
okrem ineho to ma dalsiu vyhodu. da sa to ovladat nejakym sikovnejsim midi zariadenim, ktore ma moznost pripojenia nejakej funkcie pomocou klasickeho jacku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. September , 2007, 12:56:06 » |
|
presne tak - ja napriklad dokazem svoje 3 veci prepinat s G-Major + FCB. Keby tam davali nejaky mnohokolikovy multikonektor, mozem si fukat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|