Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:01:39 » |
|
...ja myslim to, aby to neznelo ako syntak.. Gitara musi mat hlbku, objem..
A ten Sybreed co som dal ako ukazku nejakej realnej nahravky ktora bola natocena na Pod nema hlbku, objem ? Podla mna im tie albumy hraju jak svina. Pripadne Fear factory, Mesuggah a podobne veci, nema to hlbku, objem? A pritom je to cisty digital.
|
|
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2009, 18:02:39 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:01:44 » |
|
Aj Gustavo Guerra pouziva aj Native Instruments a hra mu to uplne fajnovo. Leze on nema digitalne prsty.
|
|
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2009, 18:02:00 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:03:39 » |
|
A ten Sybreed co som dal ako ukazku nejakej realnej nahravky ktora bola natocena na Pod nema hlbku, objem ?
Podla mna im tie albumy hraju jak svina.
Pripadne Fear factory, Mesuggah a podobne veci, nema to hlbku, objem? A pritom je to cisty digital.
ppci zvuk.. ale tak to moze byt aj postprodukciou po nahrati upravene , ekvalizaciou a celkovo jak to posadili do priestoru.. velmi mi to pripomina zvukom gitar meshu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:04:23 » |
|
ja som uz hral na lampac a vobec som sa z toho nedosral ze ? a ten Gogh - jake machlanice a tolko love sa za to pyta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:06:41 » |
|
ppci zvuk.. ale tak to moze byt aj postprodukciou po nahrati upravene , ekvalizaciou a celkovo jak to posadili do priestoru.. velmi mi to pripomina zvukom gitar meshu..
Ale ved jasne ze je to upravene. A ked sa nahrava lampa, tak sa to akoze neupravuje? Btw, ked som pocul po stopach niektore nahravky ktore vo finale hrali vyborne, tak vacsinou to bola hruza. A nejak mi v kuse napada ako nahravka jednej znamej bratislavskej kapely kde sa nahravali gitary na Marshall a Mesa boogie Dual rectifier a vysledok je podla mna dost priserny gitarovy zvuk (a to sa s tym srali niekolko mesiacov).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:20:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:24:32 » |
|
Akurat kablujem v racku ten novy Pod X3 Pro a k tomu pocuvam Sybreed, zhodou okolnosti su obidva albumy nahrate na Pod Pro (prva verzia), podla mna to hra vynikajuco. Ukazky na : http://www.myspace.com/sybreed . Suché. Jak vysušeny stejk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:25:16 » |
|
ze ? a ten Gogh - jake machlanice a tolko love sa za to pyta chapem,ze ta hlboko ranila prehra pani radicovej, tvoja nadej na svetlejsie zajtrajsky sa rozplynula a ani tvoja agitacia nepomohla, ale ako si videl, ani ten moj hlas by jej nepomohol, fakt za to nemozem, sak vyckaj o 5 rokov, mozno sa to zmeni, lebo pani radicovu tych skoro milion hlasov vraj nenechalo chladnou
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:26:23 » |
|
chapem,ze ta hlboko ranila prehra pani radicovej, tvoja nadej na svetlejsie zajtrajsky sa rozplynula a ani tvoja agitacia nepomohla, ale ako si videl, ani ten moj hlas by jej nepomohol, fakt za to nemozem, sak vyckaj o 5 rokov, mozno sa to zmeni, lebo pani radicovu tych skoro milion hlasov vraj nenechalo chladnou jeb uz na nejake svoje komplexy omg
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:33:44 » |
|
jeb uz na nejake svoje komplexy omg
ja nemam komplexy a nezacal som, zacal rasto, tak do mna neryp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:33:53 » |
|
Ozaj nemusite do každej temy tahat "osobne antipatie a provokovat sa-aj ked to určite nie je na suboj ".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:38:09 » |
|
Suché. Jak vysušeny stejk.
Mne sa to praveze paci, v kontexte nahravky to hra super (podla mna). Daj teda link na nieco ozaj "mokre"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:38:17 » |
|
ja nemam komplexy a nezacal som, zacal rasto, tak do mna neryp
ale to moje bolo urcite trefnejsie, ako to Tvoje - to bolo uplne mimo udry - to nie su antipatie (teda Zakky je trulo, to je pravda)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:38:43 » |
|
Ozaj nemusite do každej temy tahat "osobne antipatie a provokovat sa-aj ked to určite nie je na suboj ". ale vsimni si,ze zas zacal niekto iny a ja som iba na to reagoval a ja som ten zly..proste toto forum sa nikdy nezmeni, pivni kamosi si drzia chrbat furt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 06. Apríl , 2009, 18:40:27 » |
|
ale vsimni si,ze zas zacal niekto iny a ja som iba na to reagoval a ja som ten zly..proste toto forum sa nikdy nezmeni, pivni kamosi si drzia chrbat furt myslis toto ? presne toto si myslim aj ja ...a teraz keby som natocil nieco aj na original VHT, tak rastis ma proste zafixovane,ze takac ma POD,takze to bude aj tak secko chemicke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|