Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 13:24:06
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Stare vs. nove aparaty  (Prečítané 11031 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #45 kedy: 17. September , 2007, 17:27:40 »

Asi to bude tym Vadimom..... Kto ma pozna vie aky som..ale nebudem sa tvarit ako chudačik  ked si niečo myslim...taky je rock and roll....ALe to malo grady chalani dnes....Zajtra musime pokračovat
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #46 kedy: 17. September , 2007, 17:30:51 »

Dneska som bol na "služobke" v Ba a túto búrlivú debatu som premeškal,sakra.Má niekto už monokel?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #47 kedy: 17. September , 2007, 17:35:12 »

ALe to malo grady chalani dnes....Zajtra musime pokračovat

To je fajn, aspon sa tu mam s kym obcas pochytit. Na zdravie! Inak by tu bola uplna nuda. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
predator
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 17. September , 2007, 18:54:42 »

Asi to bude tym Vadimom..... Kto ma pozna vie aky som..ale nebudem sa tvarit ako chudačik  ked si niečo myslim...taky je rock and roll....ALe to malo grady chalani dnes....Zajtra musime pokračovat

Načo? Všetko sa vysvetlilo ... a myslím, že sme sa navzájom aj pochopili.

Pošlem asi nahrávku aj ja. Ale asi to bude až pozdnejšie, lebo ešte čakám na nový preamp od firmy Excellent. Ak niečo vytvorím, sľubujem, že sa s týmto fórom podelím o výsledok.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #49 kedy: 17. September , 2007, 19:26:59 »

to ste nemali zmazaaaaaat, ani ja som to nevidel ha ha ha no chalani napiste to este raz, co sa povymazavalo Bacha na vec kamo!
« Posledná zmena: 17. September , 2007, 19:31:24 od mario bross » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #50 kedy: 17. September , 2007, 22:53:34 »

možem dat zas tu peknu pesničku aby to nabralo grady....Dnes som nahraval v šrudiu to VHT do pesničky vyborne sa to pojilo..Vadim sa zabavil tieš ked som zavolal že mame niečo spoločne...a pozdravuje roberta,, Na zdravie!
« Posledná zmena: 17. September , 2007, 22:55:51 od joe » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #51 kedy: 17. September , 2007, 22:58:40 »

to ste nemali zmazaaaaaat, ani ja som to nevidel ha ha ha no chalani napiste to este raz, co sa povymazavalo Bacha na vec kamo!
Muselo sa to zmazat lebo už išlo o život vytekala krv cez monitory a volali si pravnici za uražky.ked nastal mier hnet zas musel niekto trochu brnknut)martin...)  niektori jedinci sa len bez boja prizerali no hanba...
« Posledná zmena: 17. September , 2007, 23:01:24 od joe » Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 18. September , 2007, 06:18:11 »

Nepreháňaj, Joe  :) ... som v skutočnosti značne mierumilovný človek, aj keď mám 186cm/100kg  a to nemám nijaký pupek pred sebou Som frajer ale nikdy by som nikomu neublížil ako prvý, a nerád sa bijem, lebo človek niekomu môže dačo narobiť a má problém na celý život. To by na mňa musel najskôr niekto zaútočiť a musel by som sa cítiť ohrozený.

Raz sa mi stalo ešte ako študentovi, že som stál pri výťahu a opitý spolužiak, čo chodil do posilky a chcel sa ukázať, na mňa zaútočil. Tresol som ho o výťah a chlapík si udrel hlavu, na 5 minút stratil vedomie. Vtedy som sa strašne bál, ako to dopadne, našťastie obžil a bol v poriadku. Odvtedy mám k takým to veciam rešpekt a svoje haksne používam pokiaľ možno iba k mierovým účelom, boj je krajné riešenie a nikdy k nemu nesiaham prvý.

Ak má niekto s niekým nejaký spor, nech si to vyriešia radšej kľudne diskusiou, prípadne nech si to rozdajú v niečom inom (gitara, šport ....) nie takto primitívne, trepať sa ako nejakí burani, to je pod úroveň a môže to skončiť len nepríjemnosťami.

A tú inkriminovanú pesničku nedávaj, je to hnus  Bleee
« Posledná zmena: 18. September , 2007, 06:20:32 od Predator » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #53 kedy: 18. September , 2007, 07:17:06 »

Ja len srandujem pre mna je kultura nasilia nemyslitelna tak isto vulgarna muzika som klasik rocker milujem blues....to tu len tak debilne vyznieva ...akceptujem akykolvek nazor preto viem ked zvučime akciu velakrat hra valvestate lepšie ako všeliake drahe srandy ...mam rad nove veci ale viem z čoho vznikli, ked budeme chlastat určite budeme velki Zdravíčko kamoši a zmažeme .......dnes hram koncert v tatrach  piatok martin  ...moje blues..pre mna je solo vyplnenie času medzi spevom..kedysi to bolo že si odpalil a ludia revali ako šaleni....samota boli...aparat je fender delux plus ts808
« Posledná zmena: 18. September , 2007, 12:05:30 od joe » Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 18. September , 2007, 07:37:49 »

Ináč myslím, že štýlovo by sme si rozumeli, ja som tiež na rock, metal, blues ... najviac sa mi páčia 80/90 roky, vtedy to v tejto muzike žilo, teraz pri tom, čo je v rádiách, je to len agónia ... ale snáď sa dobré časy poctivej tvrdej muziky vrátia.

Len s tým chlastaním to bude žiaľ problém.... to som už dávno nechal, 10 rokov už nepijem, odkedy som dokončil výšku. Proste som cítil, že mi to prerastá cez hlavu, tak som prestal, kým sa dalo, a teraz nič. Niekedy jedno-dve pivá, tvrdé už vôbec nie.

Hrám s kapelou, čo hraje niečo medzi power metalom a progresívnym rockom. Taká veselá zmeska, niečo znie ako úryvok z DT, niečo zasa evokuje štýl Pražského Výběru, máme aj skladbu, ktorá pripomína Helloween a Nightwish zmixovaný dokopy ...

Teraz sme zobrali do kapelky speváčku, konzervatoristku, ktorá vie veľmi pekne a pritom rockovo prierazne spievať, zatiaľ s nami dala dve skúšky a páči sa jej u nás hudba aj atmosféra na skúškach, a tak sa chystáme konečne na prvý koncert v tejto zostave.
« Posledná zmena: 18. September , 2007, 07:40:36 od Predator » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #55 kedy: 18. September , 2007, 09:12:48 »

nuda jak prasa.

ale mame noveho bubenika. a pod mladym altsaxom sa trase stolicka.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #56 kedy: 18. September , 2007, 09:17:56 »

Hoho, aj my mame noveho bubenika. A pod mladym altsaxom sa trase stolicka a to altsax ani nemame.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #57 kedy: 18. September , 2007, 12:26:21 »

nuda jak prasa.

ale mame noveho bubenika. a pod mladym altsaxom sa trase stolicka.
Rasto čo altak ma parkinsna?ked sa pod nim trasie stolička.Nech hra na gitare bude mat važny ton
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #58 kedy: 18. September , 2007, 12:52:05 »

ale kde, to su len vetry
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 18. September , 2007, 13:04:13 »

Naordinuj mu Espumisan ... minule na to bežala reklama, že vraj pomáha  :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.