Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 20:01:54
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: mesa dual rectifier  (Prečítané 87061 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #135 kedy: 17. September , 2009, 10:53:08 »

.....fuj,ale uz sa na to vykasli.To sa ti fakt tak strasne paci ten nemozny hlinikovy plech.Sak to vypada jak vytuningovana embecka  Bavím sa skvele
Trosku fantazie a navrhni si nieco zaujimavejsie a vlastne,alebo...co tak nejaky polo nahac a lebo krokodyl  Bavím sa skvele

ja som sa tiez chcel nad tym jeho prispevkom zamysliet... ale skorej z toho uhlu pohladu, ze ci nam nechce trebars pustit ukazky, ako to hra alebo napisat dojmy... lebo ked uz hentak riesi design, musi to hrat jak habanske Svatovavrinecke cervene :)
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #136 kedy: 17. September , 2009, 13:14:00 »

habanske Svatovavrinecke cervene hraje aj hreje uplne najlepsie a ani prudu netreba  Žmurk
Zaznamenané
malisko
nováčik
*
Príspevkov: 46

« Odpoveď #137 kedy: 17. September , 2009, 19:44:29 »

jasne ze ako to bude hrat je prvorade, nech to ma zvuk ako vino a to je podstatne, potom sa uz riesi ako to ma vyzerat... len teraz sa mi vobec nechce makat na elektrike, tak som sa pustil do mechaniky :-D ten dizajn, chcel som sa co najviac priblizit originalu, aspon taka bola moja predstava... aj ked ten obr co je tu to tiez vyzera velmi slusne  Bravooo ak niekoho zaujima ako som pokrocil, tak fotky su tu:

http://malisko.szm.sk/mesa5.jpg
http://malisko.szm.sk/mesa6.jpg
http://malisko.szm.sk/mesa7.jpg
http://malisko.szm.sk/mesa8.jpg

je to zatial este vo vystavbe, tak nekricte a iba mobilom vecer fotene.. ta folia sa mi celkom pozdava.. hadam neodpadne ked sa to trosku zohreje :-D zajtra este osadim plosaky na chasis a pustim sa do elektriky...

Zdravíčko
Zaznamenané

Epiphone Les Paul '95 (Gibson 498T/490R)
Ibanez RG420EG-SBK (DiMarzio Tone Zone / Air Norton)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3ch
Sennheiser eW300 wireless
Behringer Racktuner BTR2000
T.C Electronic G-Major
412box : 2x V30 2x G12T-75
212boc: 2x V30
malisko
nováčik
*

« Odpoveď #138 kedy: 17. September , 2009, 19:57:35 »

este k tomu preco tak riesim dizajn... este to nehra, to ste si mohli vsimnut.... vzdy sa to robi tak ze najprv nech to hra a potom to pekne zapuzdrit, ale ako sa ja poznam, tak akonahle je nieco funkcne, cize to hra, tak uz nikdy to poriadne nedokoncim  Bleee .. vzdy to ostane tesne pred finisom, lebo naco, uz to je funkcne :-D a myslim ze niesom len ja taky.... tak som si povedal ze pojdem na to od konca, a ked to ozivim uz len 4 srouby prikrutim a mam to na 100% ... neostane to nedokoncene...  mal som asi potrebu vymenit letovacku za frezu, pilku, hoblovacku  Beeee
Zaznamenané

T.C Electronic G-Major
malisko
nováčik
*

« Odpoveď #139 kedy: 01. November , 2009, 15:12:44 »

Zdravim Vas pani  Zdravíčko

dlho bolo v tejto teme ticho, lebo ani ja som nemal cas na tom svojom radiu robit, ale teraz nastal zvrat :) pod dlhom badani preco mi hra stale potichu, preco to hra tak zle a preco som sa do toho vobec ja blbec pustal som prisiel na vela odpovedi a zrazu teslo-mesa zacala vydavat prve tony. Po vela problemoch so zdrojom, biasom a koncakom sa musim podakovat Pole-mu a Brdovi ktori mi poskytli nejake tie cenne rady a podla nich som to mohol dat nejak dokopy ale ako sa ukazalo vstale slo len o moju blbost... vsetky chyby boli balanity... dalej som mal problem ze to hra strasne nepekne, nepacil sa mi vobec zvuk, ani skreslenie... problem bol ten ze ja som na tom vzdy robil len v noci ked bol cas a to uz doma vsetci spali, tak som hraval len potuchu, aby som nepobudil dom a to bol problem.. minule som len tak zo zufalstva cez den bol sam doma, tak ze skusim ze co to da..a zrazu ked som to viac vybudil zacali z toho ist zvuky ako sa patri... zrazu bolo vsetko v poriadku... vcera so mnou absolvovala aj dvojhodinove hranie v skusobni na velky box, tak mozem povedat ze som spokojny, pretoze som nikdy nevlastnil ani nestaval nic elektronkove.. este je tam par veci na dokoncenie, ale teraz ked to je uz v tomto stadiu uz ma clovek aj chut sa do toho pustit a dotiahnut to do konca.

skusil som aj v bojovych domacich podmienkach nieco nahrat nejaku malu ukazku, ale je to len cez nejaky bezdrotovy mikrofon co som doma nasiel, iny nebol, dalej Kustom 4x12, notebook a bez urav save-nute.. a na reprakoch na notebooku to neznie ,tak som zvedavy ak to znie na inych kvalitnejsich reprakoch.
Gitara bola Ibanez RG420 so snimacom DiMarzio Tone Zone.

prikladam aj jeden obrazok aby ste posudili ako to vyzera...

vdaka vsetkym zatial za pomoc :)

* mesa_ukazka.mp3 (399.18 KB - stiahnuté 296 krát.)

* mesa_final_box.jpg (128.8 KB, 800x1067 - prehliadnuté 617 krát.)
« Posledná zmena: 01. November , 2009, 15:13:49 od malisko » Zaznamenané

T.C Electronic G-Major
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #140 kedy: 01. November , 2009, 15:15:03 »

Bravooo Bravooo Bravooo
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #141 kedy: 01. November , 2009, 15:37:42 »

nezabudol si tu nahravku priložit?
Zaznamenané

malisko
nováčik
*

« Odpoveď #142 kedy: 01. November , 2009, 15:39:37 »

nezabudol si tu nahravku priložit?

nad obrazkom subor mesa_ukazka.mp3

ale za tu nahravku nerucim kedze sam neviem ako znie...
Zaznamenané

T.C Electronic G-Major
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #143 kedy: 01. November , 2009, 15:41:48 »

nad obrazkom subor mesa_ukazka.mp3

ale za tu nahravku nerucim kedze sam neviem ako znie...

ha ha ha jaj ja že to je nazov obrazku :-D som si nepovšimol 

a jak ti to teda hra? je to zvuk ako z nejakych metalovych kapeil lebo moj ten rpeamp rectifier hral čisto ako trivium 
« Posledná zmena: 01. November , 2009, 15:42:50 od tipek » Zaznamenané

malisko
nováčik
*

« Odpoveď #144 kedy: 01. November , 2009, 15:52:28 »

no nazivo to hra pre mna celkom slusne, ked porovnam tu nahravku a zivy zvuk tak je tam rozdiel..da sa tam natocit cisto metalovy zvuk a aj pekny crunch... basov to ma dost, zvuk celkom hutny a da sa tam pekne vela zvukov nakombinovat.. len ked nemam popisky tak neviem aky mod bol pri nahravani zapnuty :-D .. ja som s tym spokojny, nebrumi to, co som prekvapeny... na skuske hral druhy gitarista na AVTcku kombe a nejak sa popri mne stracal :-P na to ze o je moja prvotina tak slusne si myslim :-D
Zaznamenané

T.C Electronic G-Major
udry
Hosť
« Odpoveď #145 kedy: 01. November , 2009, 18:30:06 »

dalej som mal problem ze to hra strasne nepekne, nepacil sa mi vobec zvuk, ani skreslenie... problem bol ten ze ja som na tom vzdy robil len v noci ked bol cas a to uz doma vsetci spali, tak som hraval len potuchu, aby som nepobudil dom a to bol problem.. minule som len tak zo zufalstva cez den bol sam doma, tak ze skusim ze co to da..a zrazu ked som to viac vybudil zacali z toho ist zvuky ako sa patri... zrazu bolo vsetko v poriadku...

... jak je to možne? šak taketo aparaty hrajú dobre aj potichu /aspon to na fore niektorí tvrdia/  Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #146 kedy: 01. November , 2009, 18:41:55 »

nepoznam recto co hra dobre potichu..
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #147 kedy: 01. November , 2009, 18:41:58 »

... jak je to možne? šak taketo aparaty hrajú dobre aj potichu /aspon to na fore niektorí tvrdia/  Žmurk
Niektorí tvrdia zas, že hrajú aj nahlas napiču. Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
udry
Hosť
« Odpoveď #148 kedy: 01. November , 2009, 18:48:21 »

Niektorí tvrdia zas, že hrajú aj nahlas napiču. Bavím sa skvele
... a možno maju pravdu.... Bavím sa skvele   ... podla mna su to take "zvlaštne" ampy,človek im musí prísť na chuť a vediet s nimi "robit".. tam sa dajú nakrutit len dva zvuky:  echt dobrý alebo echt napiču   Na zdravie!
« Posledná zmena: 01. November , 2009, 18:50:51 od udry » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #149 kedy: 01. November , 2009, 18:49:12 »

... a možno maju pravdu.... Bavím sa skvele   ... podla mna su to take "zvlaštne" ampy,človek im musí prísť na chuť a vediet s nimi "robit".. tam sa dajú nakrutit len dva zvuky:  echt dobrý a echt napiču   Na zdravie!

velakrat je to jeden a ten isty zvuk :D
Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.