musicman
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 11. Február , 2010, 10:28:58 » |
|
na toto ti vie odpovedat len user ff
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 11. Február , 2010, 10:29:52 » |
|
spetnu vazbu do preampu ? spetnu vazbu ma tak do powerapmu, mozno to bol preklep. do preampu nevidim zmysel a tou vazbou co v DR je sa reguluje presence
|
|
« Posledná zmena: 11. Február , 2010, 10:30:51 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Boga
náhodný pocestný
Príspevkov: 79
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 11. Február , 2010, 11:10:08 » |
|
tak už jsem to snad trošku pochopil, zpětná vazba je tam normálně, akorát se mění její velikost při přepnutí módu, což v podstatě vylučuje odtrhnout preamp od koncáku. uvažoval jsem o tom nacpat to do racku, preamp zvlášť a konec zvlášť, ale muselo by se to asi nějak modifikovat. Pak jsem ještě našel tenhle tříkanál http://www.schematicheaven.com/boogieamps/boogie_dualrectifier_3ch_solo_head.pdfa tam už je vyvedenej ještě jakýs FB ', kterej je zavedenej až do preampu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 11. Február , 2010, 11:16:46 » |
|
urob to podla DR 2ch red channel. ten ma presence pasivny nie ako spatnu vazbu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Boga
náhodný pocestný
Príspevkov: 79
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 11. Február , 2010, 11:28:24 » |
|
heh, mam v tom trosku zmatek:) Kdyz mrknu sem http://www.schematicheaven.com/boogieamps/boogie_dualrectifier.pdfna posledni strane je tabulka, kterej optoclen je on/off v jednotlivych modech a u toho red v tom poslednim pripade nejsou oba OFF:) Abych pravdu řekl, tak to schéma nevypadá zas tak složitě, až právě na to přepínání, nějak mi neni zatim ani jasný, kolik tam je vlastně možností u těch dvou kanálů:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 11. Február , 2010, 15:10:46 » |
|
heh, mam v tom trosku zmatek:) Kdyz mrknu sem http://www.schematicheaven.com/boogieamps/boogie_dualrectifier.pdfna posledni strane je tabulka, kterej optoclen je on/off v jednotlivych modech a u toho red v tom poslednim pripade nejsou oba OFF:) Abych pravdu řekl, tak to schéma nevypadá zas tak složitě, až právě na to přepínání, nějak mi neni zatim ani jasný, kolik tam je vlastně možností u těch dvou kanálů:) guláš, čo ? niekto z fóra tu už strašne dávno písal, že v tej schéme je chyba, neviem síce ako ju riešiť, lebo som to nikdy poriadne nepozeral, ale aspoň máš istotu, že vidíš dobre (tú chybu) sorač za tuto bezcennu poznamku
|
|
« Posledná zmena: 11. Február , 2010, 15:12:51 od Racius »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
CrystalMountain
nováčik
Príspevkov: 13
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 14. Február , 2010, 09:22:17 » |
|
Rozhodol som tak, že skusim postaviť duala 2 channel, nakoľko na 3 chanel som nenašiel poriadnu schému. Potreboval by som poradiť v niektorých veciach. Mám doma zo starej mašiny amp (schému priložím) a mám aj music70 a chcel by som sa opýtať že ktorých by bolo lepšie použiť výstupné a napájacie trafo.
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 14. Február , 2010, 09:45:57 » |
|
ten polsky vyzera dobre, ale nechapem, tie male vykony na vystupe...to by malo byt okolo 50W
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 14. Február , 2010, 10:46:31 » |
|
ten polsky vyzera dobre, ale nechapem, tie male vykony na vystupe...to by malo byt okolo 50W
To je Ultra Linear s katodovym biasom,tak ze 50W asi tazko s dvomi EL 34kami
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2010, 10:48:23 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 14. Február , 2010, 10:54:23 » |
|
Rozhodol som tak, že skusim postaviť duala 2 channel, nakoľko na 3 chanel som nenašiel poriadnu schému. Potreboval by som poradiť v niektorých veciach. Mám doma zo starej mašiny amp (schému priložím) a mám aj music70 a chcel by som sa opýtať že ktorých by bolo lepšie použiť výstupné a napájacie trafo.
Sak tento posky je uplny rectifier ,tak asi z ktoreho S tej 70ky by si asi tazko spravil zdroj pomocou GZky alebo 5U4Gcky aka je pouzita v MUzic 70....inac to su take otazky tipu ako : spravim si prazenicu ,ale nemam vajca...nevite poradit ako ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
CrystalMountain
nováčik
Príspevkov: 13
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 14. Február , 2010, 12:07:11 » |
|
Mario- sekundár je navynutý z 1ky drótu (vid foto).
Brdo- otázka je či sa dá zapojiť aj inakšie výst. trafo než ultralinearny mód
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 14. Február , 2010, 23:03:15 » |
|
no prinajhorsiom by som pouzil to trafo so 70tky, ak by sa nedalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 15. Február , 2010, 08:45:04 » |
|
Brdo- otázka je či sa dá zapojiť aj inakšie výst. trafo než ultralinearny mód
Jasne ze da. Nezapojis G2 na odbocky z vystupaku ale na pevny zdroj...za cievku a mas klasicky pentodak. Este si na tie Gky mozes spravit prepinac a prepinat si to UL / Pentodak Inac aj s Muzic 70ky sa da spravit ULkovy koncak ,ale ten nema odbocku v standartnych 40% primarneho vinutia,ale to az tak nevadi ...sak to neni McIntosh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
boris kovac
nováčik
Príspevkov: 26
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 15. Február , 2010, 23:36:22 » |
|
no ja som robil duala z music 70 vystupakom a hra to skvelo...aj by som sem hodil foto aj ukazku len neviem ak to sem hodit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|