Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 05. Október , 2007, 15:22:11 » |
|
..OK..su aj hluchy..ale tzo je ina tema..a JOe do nej urcite nepatri....
Nechajme debatu tak, lebo zase mi budes tlacit kaleraby starych ohluchnutych muzikantov ze nieco nema vysky Ja som nepovedal ze je hluchy, len pocuje menej vysok a preto sa mu pacia nove plexiny. Hadam nechces povedat ze ked niekto od mlada hrava naplno na vytocenych aparatoch, tak ma nepoznamenany sluch? Mne sa pacia stare lebo vysky pocujem. Joe je lepsi gitarista ako ja, ak som ho tym urazil tak sa ospravedlnujem. Ale citanie medzi riadkami by sa tiez patrilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 05. Október , 2007, 15:24:59 » |
|
ja si nemyslim, ze obluba starych alebo novych aparatov u roznych ludi je sposobena inym vnimanim vysok a ze to suvisi s vekom. to by som dokonca povedal, ze takto to stavat je p*čovina. ja dokonca ani nemam nazor ku teme stary vs. novy aparat (akoze co je lepsie) lebo:
a. pocul som vela starych dobrych aparatov b. pocul som vela novych dobrych aparatov c. nikdy som neporovnaval vedla seba stary original s novou reediciou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 05. Október , 2007, 15:28:22 » |
|
(...)osobne to beriem, ked niekto robi silacke reci..a utoci..to neznasam..som prchka povaha a nepaci sa mi to..zi a nechaj zit..ked Joe chvali novy aparat, Ty chval stary..ale nehovor niekomu, kto sa zivi hudbou ze nepocuje..to je na bitku kamos...kapito No a co to ma spolocne so mnou, ze som si uz vysluzil jedno slovne napadnutie a pozvanku na riesenie "po lopate" napriklad?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 05. Október , 2007, 15:39:02 » |
|
Ja som si vždy myslel že ten kto naozaj "vie/počuje atď " ... to niekomu kto tvrdí opak nemusí dokazovať a už duplom nie ručne stručne . Alebo čas tichých nekonfliktných géniov už skončil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 05. Október , 2007, 15:41:16 » |
|
No a co to ma spolocne so mnou, ze som si uz vysluzil jedno slovne napadnutie a pozvanku na riesenie "po lopate" napriklad?
treba niekedy zorganizovat GPC ferovku... nahodia sa temy Marshall vs. Mesa Boogie, stare vs. nove a mozeme si to pekne "po lopate" alebo lopatami vyriesit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 05. Október , 2007, 16:48:45 » |
|
ja dam taky moj nazor: uz to ze tu je dualita nickov o niecom sveci dobre, ze si dotycny nedal 20 nickov a rozpraval sa zo sebou a dojebaval kazdeho kto sa da, len na zaklade toho, ze sa niekomu inemu paci nieco ine - divne . A co je na tom, ze je niekto mladsi? zato musi byt ponizovany, ze vie hovno o tom a tom? a este vyhrazanie aby nahodou nedostal napicu su dost prizemne. A je mi to uplne jedno aj keby niekto mal 60 rokov. je jasne, ze jeho nazor bude viac vyplyvat zo skusenosti a tym bude mat aj vacsiu hodnotu, ale nema pravo to dokrvi presadzovat za kazdu cenu. A vlastne - bude nahovno ved zvuk je subjektivny. a to o tych hluchych muzikantoch bolo myslene ako vtip a ciastocne pravdivy. Clovek starne a tym aj sluch a este ak sa na tom pricini aj nadmerny hluk tak o to rychlejsie. Neviem do akej miery sa stracaju frekvencie( viem, ze oblast vyskok) a to moze znacit potrebu viac vyskovo znejucich aparatov.
|
|
« Posledná zmena: 05. Október , 2007, 16:49:42 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 05. Október , 2007, 16:51:20 » |
|
treba niekedy zorganizovat GPC ferovku... nahodia sa temy Marshall vs. Mesa Boogie, stare vs. nove a mozeme si to pekne "po lopate" alebo lopatami vyriesit este si zabudol LP vs. Strat krabicky vs. multiefekt blondýnky vs. brunetky ..... Vam uz nacisto hrabe........ kazdý hrá inak, kazdý hrá nieco iné, kazdý si zvuk inak nastaví a kazdému to aj inak znie ! podme radsej riesit zeny......
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 05. Október , 2007, 17:45:34 » |
|
DNes som chlapci predal Marshall 2061 (novy) takemu gitaristovi Z CZ.že som sa dosral mal len 20rokov u nas taky nieje...velmi dobrE nazory hlavne vedel hrat a bol slušny ..nazory o amp takeiste ako ja..chcem tu potlačit ich kapelu..Ja hovorim moj nazor že zo skusenosti hraju nove lepšie ,ked sA niekomu pačia stare ....mam na haku... tak si podme dat na p...u a bude pokoj...alebo sa najebme.....cheers ked napišem že sa mi pači viac vyšok na novych tak ich kuva asi počujem ..tiež tu čitam vela mudrosti" a zvačša som ticho:drink:
|
|
« Posledná zmena: 05. Október , 2007, 17:47:52 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 05. Október , 2007, 18:16:48 » |
|
Martinko klingáč neprovokuj...stretneme sa všetci pokope na najližšom pivku a preberieme to po lopate..už sa tešíme..tí menší a slabší si môžu doniešt jedného kamaráta, alebo spolužiaka...
A na co maju byt ti spoluziaci a kamarati? Budes im platit pivo?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 05. Október , 2007, 18:25:31 » |
|
Joe, ako sa ti paci ten VOX AC-30 hlava? .... Aj ked sa to da len na 2x12 vox bednu, tak mne sa to strasne paci, este viac ako dvojreprakove kombo co som mal.
|
|
« Posledná zmena: 05. Október , 2007, 18:26:05 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 06. Október , 2007, 00:58:30 » |
|
DNes som chlapci predal Marshall 2061 (novy) takemu gitaristovi Z CZ.že som sa dosral mal len 20rokov u nas taky nieje...
Čo to je za chalana, kde hrá? A už sa tu ukľudnite, lebo vás s Milošom1 vyťaháme za uši tak, že už nikdy nebudete počuť výšky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 06. Október , 2007, 10:09:46 » |
|
pošle mi nejake veci a dam ti vediet...vola sa Lukaš.....je z Hradca Kr...Netahaj ma za uši nechcem byt ako oslik...včera bola v Trenčine dobra jamovačka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 06. Október , 2007, 10:16:51 » |
|
pošle mi nejake veci a dam ti vediet...vola sa Lukaš.....je z Hradca Kr...
Viem, spomínal mi ho kamarát z Brna. Už som sa aj s ním stretol. Je šikovný, taký malmsteeňák. Keď si nájde vlastnú tvár a pripraví nejaký svoj repertoár, tak bude fajn..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 06. Október , 2007, 11:12:27 » |
|
ale tento nebol malmseenak,tento hral na čistom zvuku a pripominal mi viac Tonyho Emanuela na elektrickej gitare ..Hral mi same svoje veci bolo to super
|
|
« Posledná zmena: 06. Október , 2007, 11:16:12 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 06. Október , 2007, 11:18:32 » |
|
ale tento nebol malmseenak,tento hral na čistom zvuku a pripominal mi viac Tonyho Emanuela na elektrickej gitare ..Hral mi same svoje veci bolo to super Tak to je niekto iný.. fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|