joe
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 24. September , 2007, 12:24:32 » |
|
Joe - odviaž toho pittbula a pusti ho na nich! Odviažem,ale to je iny pribeh...20.10. hram v Bastione budem na nom hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 24. September , 2007, 12:28:49 » |
|
moze byt jeho c.1...pre Hetfielda je c.1 Mesa,pre Satcha Peavey /momentalne /,pre Vaia tusim Bogner..uz to pochop,ze kazdemu sa paci nieco ine Vai mal jediny normalny zvuk a vieš na čom? ??Marshall,ale to bolo 20rokov dozadu..Yngvie ich sfukol ako sviečku na 3G aj s Petruccim.. terba to brat s humorom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 24. September , 2007, 12:29:39 » |
|
Nemám čo dodať a aj tak je to zbytočné.Dokedy si mládenci tie ampy nepostavia vedľa seba,tak to nezistia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 24. September , 2007, 12:35:36 » |
|
vai 20 rokov dozadu ? to je niekde okolo albumu Flex-Able + nejake zappoviny ? vtedy mal suverejne najhorsi zvuk podla mna. myslim, ze aj zappa mal lepsi, co uz je co povedat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 24. September , 2007, 12:42:23 » |
|
....pusti si platňu EAT EM AND SMILE, kde spieva David Lee Roth, gitara Steve Vai, basa: B. Sheehan.....ostatní "oborníci" si môžu vychutnať snímač PAF PRO....
|
|
« Posledná zmena: 24. September , 2007, 12:45:11 od kovrom »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 24. September , 2007, 12:46:54 » |
|
setup strasnejsi nez strasny, ale vysledok velmi uprimny, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 24. September , 2007, 12:52:44 » |
|
ale to nemysliš važne ,čo to neprešlo v koalicii?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 24. September , 2007, 13:03:05 » |
|
Vai mal jediny normalny zvuk a vieš na čom? ??Marshall,ale to bolo 20rokov dozadu..Yngvie ich sfukol ako sviečku na 3G aj s Petruccim.. terba to brat s humorom... Nie som si taký istý. Vidíš ake je to subjektívne. Ja Vaia žeriem. A seriem na to si o ňom myslia ostatný. Ber to aj ty tak. Žerieš tu JCM 800 a neviem aký ešte amp. A ser na to čo si o tom myslia ostatný. Že sa vám chce o tom dookola vadiť. Ja viem čo sa mne páči aký zvuk mám. A mam v p*či čo si o tom myslia otatný. A keď sa to niekomu nepáči nech to (ma) nepočúva, nech ide do riti. Neviem či som sa dobre vyňadril ale snaď to je zrozumiteľné čo som chcel povedať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 24. September , 2007, 13:12:34 » |
|
mne sa to pači aj s tymi vyrazmi...si pravy rocker...bravo a maš nazor....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 24. September , 2007, 13:14:31 » |
|
Pridavam sa k tomu. Uz je to unavne sa stale tahat o tom istom, aj tak si kazdy bude pisat to svoje. Treba radsej spravit nejaky vacsi test este a to bude prinosnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 24. September , 2007, 14:21:06 » |
|
Ani ten najvacsi test nepomoze vytvorit nejaky jednotny nazor!!! Kazdy ma ine ucho, a inak vnima zvuk. Viem (po dlhsom case), ze zvuk ktory sa paci napr. FFampovi a DusanoviUK sa paci aj mne, mame podobny nazor na aparaty. To co moze napr. Progrocker a Roberto, na tom nedokazem hrat bez kopec inych pomocok, ako su krabicky a podobne. Nechcem tym rozdelovat na dva tabory toto forum, ale uviedol som to len ako priklad, ze nazory su rozne. A tazko najdeme spolocneho favorita medzi aparatmi.
Ale s urcitostou musim povedat, ze aj Mesa aj Marshall aj Vox,Hiwatt,VHT,Bogner,Diezel,Orange,Peavey,Fender,........ a kopec inych su super firmy. Kazda z firiem ma v ponuke niekolko roznych modelov, ktore sa nepodobaju a dokazu uspokojit naroky gitaristov. Cize zatracovat firmu ako celok je otras. Jedine co dokazem akceptovat, ked mi niekto povie, ze tento model aparatu sa mu nepaci, preto lebo .... a mam na nom odohratych x koncertov.
Je to uplne o niecom inom ako o rieseni neriesitelnej otazky.
|
|
« Posledná zmena: 24. September , 2007, 14:24:34 od dr.karpathorky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 24. September , 2007, 14:39:01 » |
|
Ani ten najvacsi test nepomoze vytvorit nejaky jednotny nazor!!! Kazdy ma ine ucho, a inak vnima zvuk. Viem (po dlhsom case), ze zvuk ktory sa paci napr. FFampovi a DusanoviUK sa paci aj mne, mame podobny nazor na aparaty. To co moze napr. Progrocker a Roberto, na tom nedokazem hrat bez kopec inych pomocok, ako su krabicky a podobne. Nechcem tym rozdelovat na dva tabory toto forum, ale uviedol som to len ako priklad, ze nazory su rozne. A tazko najdeme spolocneho favorita medzi aparatmi.
Ale s urcitostou musim povedat, ze aj Mesa aj Marshall aj Vox,Hiwatt,VHT,Bogner,Diezel,Orange,Peavey,Fender,........ a kopec inych su super firmy. Kazda z firiem ma v ponuke niekolko roznych modelov, ktore sa nepodobaju a dokazu uspokojit naroky gitaristov. Cize zatracovat firmu ako celok je otras. Jedine co dokazem akceptovat, ked mi niekto povie, ze tento model aparatu sa mu nepaci, preto lebo .... a mam na nom odohratych x koncertov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 24. September , 2007, 17:50:21 » |
|
ani som nevedel majo, že si taky romanopisec a dokonca maš aj pravdu ved tu sa len tak vyryva,aby nebola nuda ...Odteraz budeme hovorit na každy aparat,že je nenormalne dobry,ale neviem či nebude nuda,či už v koalicii,alebo opozicii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 24. September , 2007, 19:01:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 24. September , 2007, 19:10:24 » |
|
Yngvie ich sfukol ako sviečku na 3G aj s Petruccim.. terba to brat s humorom...
ked si vezmem G3 s malmsteenom + G3 s Petruccim tak podla mna mal yngvie suverenne najhorsi zvuk zo vsetkych zucastnenych...moc ujacane..kazdy mame iny nazor, ine usi..tak jak sa tebe baci bruneta so stvorkami tak mne sa paci blondina s dvojkami...hlavne, ze su vsetci spokojni a pod ten majov roman by som dal s kludnym svedomim aj svoj skromny podpis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|