Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 19:40:00
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Porovnanie aparátov  (Prečítané 70212 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #30 kedy: 24. September , 2007, 12:24:32 »

Joe - odviaž toho pittbula a pusti ho na nich!  :)
Odviažem,ale to je iny pribeh...20.10. hram v Bastione budem na nom hrat Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #31 kedy: 24. September , 2007, 12:28:49 »

moze byt jeho c.1...pre Hetfielda je c.1 Mesa,pre Satcha Peavey /momentalne :)/,pre Vaia tusim Bogner..uz to pochop,ze kazdemu sa paci nieco ine  Popiskujem si
Vai mal jediny normalny zvuk a vieš na čom?Huh!Huh!??Marshall,ale to bolo 20rokov dozadu..Yngvie ich sfukol ako sviečku na 3G aj s Petruccim..        terba to brat s humorom...
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #32 kedy: 24. September , 2007, 12:29:39 »

Nemám čo dodať a aj tak je to zbytočné.Dokedy si mládenci tie ampy nepostavia vedľa seba,tak to nezistia.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 24. September , 2007, 12:35:36 »

vai 20 rokov dozadu ? to je niekde okolo albumu Flex-Able + nejake zappoviny ? vtedy mal suverejne najhorsi zvuk podla mna. myslim, ze aj zappa mal lepsi, co uz je co povedat :)
Zaznamenané
kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #34 kedy: 24. September , 2007, 12:42:23 »

....pusti si platňu EAT EM AND SMILE, kde spieva David Lee Roth, gitara Steve Vai, basa: B. Sheehan.....ostatní "oborníci" si môžu vychutnať snímač PAF PRO....
« Posledná zmena: 24. September , 2007, 12:45:11 od kovrom » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 24. September , 2007, 12:46:54 »

setup strasnejsi nez strasny, ale vysledok velmi uprimny, nie ? :)

Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #36 kedy: 24. September , 2007, 12:52:44 »

ale to nemysliš važne ,čo to neprešlo v koalicii?
Zaznamenané

misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #37 kedy: 24. September , 2007, 13:03:05 »

Vai mal jediny normalny zvuk a vieš na čom?Huh!Huh!??Marshall,ale to bolo 20rokov dozadu..Yngvie ich sfukol ako sviečku na 3G aj s Petruccim..        terba to brat s humorom...

Nie som si taký istý. Vidíš ake je to subjektívne. Ja Vaia žeriem. A seriem na to si o ňom myslia ostatný. Ber to aj ty tak. Žerieš tu JCM 800 a neviem aký ešte amp. A ser na to čo si o tom myslia ostatný. Že sa vám chce o tom dookola vadiť. ?§!.

Ja viem čo sa mne páči aký zvuk mám.  A mam v p*či čo si o tom myslia otatný. A keď sa to niekomu nepáči nech to (ma) nepočúva, nech ide do riti.
Neviem či som sa dobre vyňadril ale snaď to je zrozumiteľné čo som chcel povedať.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #38 kedy: 24. September , 2007, 13:12:34 »

mne sa to pači aj s tymi vyrazmi...si pravy rocker...bravo a maš nazor....
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #39 kedy: 24. September , 2007, 13:14:31 »

Pridavam sa k tomu. Uz je to unavne sa stale tahat o tom istom, aj tak si kazdy bude pisat to svoje. Treba radsej spravit nejaky vacsi test este a to bude prinosnejsie.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #40 kedy: 24. September , 2007, 14:21:06 »

Ani ten najvacsi test nepomoze vytvorit nejaky jednotny nazor!!!
Kazdy ma ine ucho, a inak vnima zvuk.
Viem (po dlhsom case), ze zvuk ktory sa paci napr. FFampovi a DusanoviUK sa paci aj mne, mame podobny nazor na aparaty.
To co moze napr. Progrocker a Roberto, na tom nedokazem hrat bez kopec inych pomocok, ako su krabicky a podobne.
Nechcem tym rozdelovat na dva tabory toto forum, ale uviedol som to len ako priklad, ze nazory su rozne. A tazko najdeme spolocneho favorita medzi aparatmi.

Ale s urcitostou musim povedat, ze aj Mesa aj Marshall aj Vox,Hiwatt,VHT,Bogner,Diezel,Orange,Peavey,Fender,........ a kopec inych su super firmy. Kazda z firiem ma v ponuke niekolko roznych modelov, ktore sa nepodobaju a dokazu uspokojit naroky gitaristov. Cize zatracovat firmu ako celok je otras. Jedine co dokazem akceptovat, ked mi niekto povie, ze tento model aparatu sa mu nepaci, preto lebo .... a mam na nom odohratych x koncertov.

Je to uplne o niecom inom ako o rieseni neriesitelnej otazky.
« Posledná zmena: 24. September , 2007, 14:24:34 od dr.karpathorky » Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #41 kedy: 24. September , 2007, 14:39:01 »

Viem (po dlhsom case), ze zvuk ktory sa paci napr. FFampovi a DusanoviUK sa paci aj mne, mame podobny nazor na aparaty.
To co moze napr. Progrocker a Roberto, na tom nedokazem hrat bez kopec inych pomocok, ako su krabicky a podobne.
Nechcem tym rozdelovat na dva tabory toto forum, ale uviedol som to len ako priklad, ze nazory su rozne. A tazko najdeme spolocneho favorita medzi aparatmi.

Ale s urcitostou musim povedat, ze aj Mesa aj Marshall aj Vox,Hiwatt,VHT,Bogner,Diezel,Orange,Peavey,Fender,........ a kopec inych su super firmy. Kazda z firiem ma v ponuke niekolko roznych modelov, ktore sa nepodobaju a dokazu uspokojit naroky gitaristov. Cize zatracovat firmu ako celok je otras. Jedine co dokazem akceptovat, ked mi niekto povie, ze tento model aparatu sa mu nepaci, preto lebo .... a mam na nom odohratych x koncertov.

Bravooo :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #42 kedy: 24. September , 2007, 17:50:21 »

ani som nevedel majo, že si taky romanopisec a dokonca maš aj pravdu ved tu sa len tak vyryva,aby nebola nuda ...Odteraz budeme hovorit na každy aparat,že je nenormalne dobry,ale neviem či nebude nuda,či už v koalicii,alebo opozicii Na zdravie!
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #43 kedy: 24. September , 2007, 19:01:27 »

jaj joe, ked vy profici zerete len to na com este neuschol stempel vystupnej kontroly...pre cloveka co ma amp dva mesace a potom pomoze zmenit amatera na poloboha je to v pohode  Cmuk chlapci ale to je dobre, aspon si mozem kupit lacnejsie tu zhnitu sracku co v obchode rozdavas zadarmo  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #44 kedy: 24. September , 2007, 19:10:24 »

Yngvie ich sfukol ako sviečku na 3G aj s Petruccim..        terba to brat s humorom...

ked si vezmem G3 s malmsteenom + G3 s Petruccim tak podla mna mal yngvie suverenne najhorsi zvuk zo vsetkych zucastnenych...moc ujacane..kazdy mame iny nazor, ine usi..tak jak sa tebe baci bruneta so stvorkami tak mne sa paci blondina s dvojkami...hlavne, ze su vsetci spokojni

a pod ten majov roman by som dal s kludnym svedomim aj svoj skromny podpis  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.