Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 10:04:30
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Porovnanie aparátov  (Prečítané 70028 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #165 kedy: 04. Október , 2007, 22:31:22 »

Slo o uberanie vysok na JCM800, nikto nechce na Plexi vysky uberat :)
Zaznamenané

pejso
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 139

« Odpoveď #166 kedy: 05. Október , 2007, 08:30:10 »

Nechajte ma vydýchať  uff, to mi odlahlo!
Zaznamenané

Gibson Les Paul 1995, Fender Stratocaster z r. 79, Fender Jazz bass z r 72, Precision z r. 78 ... , Marshall 1987 Plexi, VOX AC-30 orig. r.v. 1964, Fender Blues Junior, VOX AC-15 handwired Herritage, 1936 Marshall box s Greenback, Marshall Class 5 ...
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #167 kedy: 05. Október , 2007, 09:38:40 »

Mám plexy 100 W 1959 v super stave, púšťam to cez vintage Marshall box. Keď to budeš skúšať bez kapely, nič ti to nepovie. Keď to ale vyskúšaš na ostro s osoleným PA-čkom, pochopíš.. (to ale málokto má tú možnosť, preto tomo veľa gitaristov nevie prísť ne meno.) A výšky tomu rozhodne neuberaj!!!   Nezahrávaj sa  Na zdravie!
a aku plexinu mas? reissue alebo povodny kus?
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #168 kedy: 05. Október , 2007, 09:54:22 »

REISSUE  bracho nezbiera stare kramy ,,,,mali sme stary niekolkokrat ,to sa neda zrovnavat všetky sme dali do prdele,to nemalo žiadne vyšky. Kedže má študio pri nahravani to krasne počuješ aky je ktory   Zdravíčko
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #169 kedy: 05. Október , 2007, 10:00:59 »

REISSUE  bracho nezbiera stare kramy ,,,,mali sme stary niekolkokrat ,to sa neda zrovnavat všetky sme dali do prdele,to nemalo žiadne vyšky. Kedže má študio pri nahravani to krasne počuješ aky je ktory   Zdravíčko
Nechajme debatu tak, lebo zase mi budes tlacit kaleraby starych ohluchnutych muzikantov ze nieco nema vysky  ha ha ha Nastastie mam dobre a zdrave usi, takze moja odpoved je adekvatna  Som frajer Kazdopadne ten orange hral lepsie u nas v skusobni ako na nahravke co si hodil na forum.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #170 kedy: 05. Október , 2007, 10:33:55 »

ukludni sa robertko ked si nasrany potom za teba pišu emocie,samozrejme  že to hra zle ja keby som tu poslal aj original nahravky svet.gitaristov tak je to zle,lebo mam stare uši..si zaujaty čo robim ja je nap...u a basta ...keby hrali lepšie tak ich asi mam ,lebo prachy nie su problem...S tymi starymi ušami pozor .. niekedy nie su stare len skusenejšie,tebe asi nemožno oponovat ked si tu GURU a vieš všetko najlepšie..alebo maš naj bednu...
« Posledná zmena: 05. Október , 2007, 10:36:01 od joe » Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #171 kedy: 05. Október , 2007, 10:52:16 »

ukludni sa robertko ked si nasrany potom za teba pišu emocie,samozrejme  že to hra zle ja keby som tu poslal aj original nahravky svet.gitaristov tak je to zle,lebo mam stare uši..si zaujaty čo robim ja je nap...u a basta ...keby hrali lepšie tak ich asi mam ,lebo prachy nie su problem...S tymi starymi ušami pozor .. niekedy nie su stare len skusenejšie,tebe asi nemožno oponovat ked si tu GURU a vieš všetko najlepšie..alebo maš naj bednu...
Joe, ja som kludnejsi nez si vies predstavit. Ja prezentujem svoje nazory a neuvadzam veci ucelne, a nikoho nenutim verit v to co ja hovorim alebo pisem. A je mi vpodstate cele forum ukradnute, pretoze aj tak je to tu velka zoologicka so zakulisnymi hrami. Hlavne sa nerozculuj, skodi to  Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #172 kedy: 05. Október , 2007, 11:20:44 »

šak si musime pomahat nedal som si kavu...ušetril som 10sk na plexinu...Vždy sa tu pochytime na tom istom....ja si tak isto hovorím svoj nazora nehovorim ti že si soplak mlady a tomu nerozumieš ....to by som si nedovolil a forum mi je ..len si tu robime nervy  Na zdravie!
« Posledná zmena: 05. Október , 2007, 11:35:26 od joe » Zaznamenané

pejso
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 139

« Odpoveď #173 kedy: 05. Október , 2007, 12:16:41 »

Ja mám Mesa aj plexy a včera som si kúpil Sabo.  Je z hliníka a to vám poviem je taká záhradná kosačka, že sa mi nechcelo večer isť na skúšku a vŕzgať na tie aparáty.   Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Gibson Les Paul 1995, Fender Stratocaster z r. 79, Fender Jazz bass z r 72, Precision z r. 78 ... , Marshall 1987 Plexi, VOX AC-30 orig. r.v. 1964, Fender Blues Junior, VOX AC-15 handwired Herritage, 1936 Marshall box s Greenback, Marshall Class 5 ...
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #174 kedy: 05. Október , 2007, 14:15:50 »

Ahoj Joe, dojdes v nedelu Branovi? Chysta nejaku porovnavaciu ekšn. Velmi by ma potesilo keby si doniesol Vox AC-30 hlavu. Nech im to vytrie zrak. Donesiem dake poriadne gitary  Žmurk
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #175 kedy: 05. Október , 2007, 14:43:51 »

Nechajme debatu tak, lebo zase mi budes tlacit kaleraby starych ohluchnutych muzikantov...

- Roberto..toto si prehnal...povieš to aj Griglákovi ? Donesiem ho na budúce pivo, ten Ti sám rozbije p*ču...a to má už 52...Joe má o 10 menej, čiže by som bol opatrnejší v smelých vyjadreniach...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #176 kedy: 05. Október , 2007, 14:46:07 »

...a to má už 52...

54
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #177 kedy: 05. Október , 2007, 14:47:31 »

- Roberto..toto si prehnal...povieš to aj Griglákovi ?

Co presne ? Akurat sa vo VIP sekcii riesi, ze kto ma voci komu osobne veci vo fore. Preto ma to zaujima prosim Ta, teda ako mozes byt konkretny.
Zaznamenané
acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #178 kedy: 05. Október , 2007, 14:50:26 »

..to, že keď muzikant zostárne..stratí sluch....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #179 kedy: 05. Október , 2007, 14:52:36 »

vsak dobre. ale jednak je to pravda, ze vekom sa horny rozsah rapidne znizuje a jednak to snad neni dovod na vyhrazanie sa. to potom vyzera, akoby ste mali medzi sebou cosi osobne a nosite to do fora. je to tak ? mate medzi sebou nieco osobne ?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.