Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 05:35:18
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Porovnanie aparátov  (Prečítané 69887 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #225 kedy: 06. Október , 2007, 19:39:45 »

vole to ti nik nebere, ale ked sa mi niečo nepači nesfuknem to ako sviečku,lebo niekomu sa to pačit kua može

Ved som nic nesfukol, iba som napisal "podla mna"... Cim viac nazorov, tym je svet pestrejsi, nie? Nechapem, preco Ta vzdy tak vytoci, ked ma niekto iny nazor ako Ty. Ja navyse do osobnych invektiv nikdy neprechadzam.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #226 kedy: 06. Október , 2007, 19:56:51 »

Mna nevytoči ked ma niekto iny nazor,denne predavam a komunikujem s muzikantami,povačšine maju iny nazor a dobre fungujem ,, mne to pripada že sa tešiš, kedy tu niekto ako ja a pod...niečo daju aby si ich pekne zrušil ako (čo vy sračky)...Však chod robit do LA gitaroveho poradcu a producenta tu ta je škoda,velky gitaristi by uvitali keby mali naj..zvuk     mna nebavi držat tlamu Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 06. Október , 2007, 20:02:09 od joe » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #227 kedy: 06. Október , 2007, 20:31:35 »

mne to pripada že sa tešiš, kedy tu niekto ako ja a pod...niečo daju aby si ich pekne zrušil ako (čo vy sračky)

Kopu ukazok tu aj chvalim, ked sa mi pacia alebo ma zaujmu. Napriklad si tu vypocuj veci od yesfana - ten tu dal odkazy na ukazky jeho kapely, ktora ma velmi zaujala. Ale uz to nechajme, lebo zase sa budeme tocit okolo toho isteho.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #228 kedy: 06. Október , 2007, 22:13:49 »

šak točme aspon budeme mat čo puštat Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #229 kedy: 07. Október , 2007, 02:08:39 »

Progrocker - keď tá ukážka je podľa teba nič moc a zneje nevýrazne, tak hoď lepšiu prezentáciu toho aparátu. Mne sa páčila..  Dobrý zvuk, dobre zahraté, pekné nápady..

Už mám tiež pocit, že to je naschvál zatracovanie niektorých ukážok, alebo teda ukážok, ktoré prihodil určitý člen fóra...   Popiskujem si
« Posledná zmena: 07. Október , 2007, 02:11:35 od Pitu » Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #230 kedy: 07. Október , 2007, 07:26:04 »

Už mám tiež pocit, že to je naschvál zatracovanie niektorých ukážok, alebo teda ukážok, ktoré prihodil určitý člen fóra...   Popiskujem si
to je predsa nezmysel..
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #231 kedy: 07. Október , 2007, 08:05:00 »

ja som tiez necakal taku prudku reakciu zo strany joe-ho( pice neviem ako to vysklonovat ha ha ha ) ale to na veci nic nemeni, ze mne sa ta ukazka pacila a podla mna moc skomprimovane neznie Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #232 kedy: 07. Október , 2007, 09:23:38 »

Progrocker - keď tá ukážka je podľa teba nič moc a zneje nevýrazne, tak hoď lepšiu prezentáciu toho aparátu. Mne sa páčila..  Dobrý zvuk, dobre zahraté, pekné nápady..

Vieš tiež tu mam aj kamošov čo radšej nepišu lebo ie im neprijemne ked ich niekto zruši.....Pitu vidim čo pišeš aj chlapcom na nič moc ukažky,nebereš im nadej ,nenapišeš že všetko na nich je o ničom,Fanby z Elanu dobre povedal (neexistuje zly zvuk ,len nespravne použity,Možno keby si zahrame JAM s celou kapelou uplne ine zvuky by sa nam možno pačili.....mal som snad všetky aparaty..a viem ked sa pytam aj obyčajnych ludi ako sa im pači zvuk...stalo sa že mi povedali že Marshall hra naj...to som vtedy použival AVT150 a eminence repro,zvlaštne ked hraš na soldane a kamoš pri stole povie takuto vec....Majo Fero je stokrat dalej ako niektori big umelci z fora,ma robeny aparat v piatok som na nom hral a nema chybu...cheers Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Október , 2007, 09:26:58 od Pitu » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #233 kedy: 07. Október , 2007, 09:44:39 »

ja som tiez necakal taku prudku reakciu zo strany joe-ho( pice neviem ako to vysklonovat ha ha ha ) ale to na veci nic nemeni, ze mne sa ta ukazka pacila a podla mna moc skomprimovane neznie Na zdravie!

vieš ono sa to potom stupnuje a naozaj by si najradšej niekomu j..bl   ja viem čo hovorim    ludia sa boja tu hodit ukažku ,.....pytal som sa či je producent?,gitarovy poradca zvukov?,alebo len hudobny riaditel zemegule...Ja nenapišem na nijaky zvuk že je zly, lebo si myslim že dotYčny ma taky rad.....kompresiu nekomentujem.  Vieš mne su už ani nechce reagovat,ale prečo?ten počitač to už robi saaam.Poznam vačšinu muzikantov na slovensku a skoro do nejakych 3 su to dobri kamarati a nie vyrypovači Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #234 kedy: 07. Október , 2007, 09:49:38 »

Tu je taka ukazka napr. Zneje prirodzene hutne a ovela lepsie demonstruje ako ma zniet Plexina. Je to Marshall z roku 1971 s SGckom.

* 71sg71marshall.mp3 (3058.81 KB - stiahnuté 163 krát.)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #235 kedy: 07. Október , 2007, 09:49:54 »

...ludia sa boja tu hodit ukažku ,.....

ale take zle to azda nebude... ukazky tu nechava barskto a vacsinou sa aj docka nejakej rady pokial je zaciatocnik. myslim, ze sa k tomu pristupuje v zasade seriozne. teda aspon ja nemam pocit, ze by sa tu ludia v ukazkach zhadzovali...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #236 kedy: 07. Október , 2007, 09:53:39 »

ludia sa boja tu hodit ukažku ,.....pytal som sa či je producent?,gitarovy poradca zvukov?,alebo len hudobny riaditel zemegule

Nie, som iba pivnicabo. ha ha ha Som frajer Do nikoho tu cielene nerypem, nemam na to ani povahu. Vela ukazok sa mi tu lubilo, vela nie, a co? Na nikoho neutocim a aj ked sa mi nelubi, tak to napisem co mozno najviac zdvorilo. Este som tu nenapisal na nikoho jedinu nadavku, co by sa o istych clenoch povedat nedalo. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #237 kedy: 07. Október , 2007, 09:54:06 »

Tu je taka ukazka napr. Zneje prirodzene hutne a ovela lepsie demonstruje ako ma zniet Plexina. Je to Marshall z roku 1971 s SGckom.

zvuk vynikajuci ale intonacia desiva.  a hentake odsnimanie moc do nahravky nesadne, skorej vobec. ale je to take, ako ked pri tom stojis, to je pravda...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #238 kedy: 07. Október , 2007, 09:55:33 »

zvuk vynikajuci ale intonacia desiva.  a hentake odsnimanie moc do nahravky nesadne, skorej vobec. ale je to take, ako ked pri tom stojis, to je pravda...

Ved to, mne to povie viac takyto zvuk ako ten vypreparovany predtym, zachytena je povaha aparatu. Intonacia ma nezaujima v tomto pripade.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #239 kedy: 07. Október , 2007, 10:11:46 »

Toto je ukážka čisto aparátu. Ako hovorí Rastis, presne ako by si pri ňom stál.  Tá predtým bola ukážka s celou rytmikou.

(Inak táto ukážka mi pripomenula Rastisa, miestami dosť podobný feeling hrania takto samostatne..  Popiskujem si )
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.