forgethat
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
som vlhka xixi
|
|
« kedy: 23. September , 2007, 10:57:38 » |
|
mam taký problém len včera som prvý krát skúšal efekty zapojiť do efektovej slučky mal som do teraz len MT2 tak som ho mal medzi gitarou a kombom teraz som si požical kvákadlo tak som to hodil do slučky ak som správne pochopil send ide do inputu v efekte a z outputu do returnu všetko som zapojil a keď som zapol efekt spustila sa brutálna spätná väzba potom som všetko stíšil a pomaly pridával hlasitosť už len keď som trošku pridal nebolo počuť skreslenie a hneď sa spúšťala väzba proste nejde to káble sú v poriadku efekt v normálnom zapojení ide takže to musí byť v kombe jedine reklamácia? dík
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. September , 2007, 10:59:41 » |
|
mam taký problém len včera som prvý krát skúšal efekty zapojiť do efektovej slučky mal som do teraz len MT2 tak som ho mal medzi gitarou a kombom teraz som si požical kvákadlo tak som to hodil do slučky ak som správne pochopil send ide do inputu v efekte a z outputu do returnu všetko som zapojil a keď som zapol efekt spustila sa brutálna spätná väzba potom som všetko stíšil a pomaly pridával hlasitosť už len keď som trošku pridal nebolo počuť skreslenie a hneď sa spúšťala väzba proste nejde to káble sú v poriadku efekt v normálnom zapojení ide takže to musí byť v kombe jedine reklamácia? dík
ziadna reklamacia, wah pedal by sa nemal davat do slucky, ale hned za gitaru
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
forgethat
náhodný pocestný
som vlhka xixi
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. September , 2007, 11:01:30 » |
|
potom som skúsil aj samotný MT2 a robilo to isté
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. September , 2007, 11:02:43 » |
|
potom som skúsil aj samotný MT2 a robilo to isté
lebo to tiez nema ist do slucky, do slucky sa davaju efekty ako delay, flanger, reverb atd, ziadne wahy a skreslovatka
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
forgethat
náhodný pocestný
som vlhka xixi
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. September , 2007, 11:04:24 » |
|
ok keď nemá ale je normálne že to vôbec nešlo a pískalo to jak j.....é?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. September , 2007, 11:55:32 » |
|
ok keď nemá ale je normálne že to vôbec nešlo a pískalo to jak j.....é?
pozicaj si nejaku delay alebo reverb reverb krabicku, a tu tam skus zapojit, malo by to ist bez problemov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. September , 2007, 12:17:50 » |
|
ja som tiez raz davno zapojil zoom 505 do efektovej slucky na HK edition silver a okrem fatalneho sprznenia zvuku som tiez pozoroval ze to piskalo ako mikrofonna vazba... ktovie cim to bude...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
forgethat
náhodný pocestný
som vlhka xixi
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. September , 2007, 12:24:58 » |
|
ok požičiam flanger a napojím ho tam uvidím čo to spraví
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. September , 2007, 14:22:23 » |
|
ok požičiam flanger a napojím ho tam uvidím čo to spraví
ake mas kombo a je tam seriova alebo paralelna slucka?? skus este send a return prepojit napriamo kratkym kablikom a ak tam mas neaký ovladac urovne zisku slucky tak ho stiahni na minimum.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
forgethat
náhodný pocestný
som vlhka xixi
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. September , 2007, 15:45:49 » |
|
sú tam dva vstupy send a return nič viac žiadne nastavenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. September , 2007, 16:10:32 » |
|
ok a ake je to kombo (značka typ) a je to paralelna alebo seriova slučka??
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. September , 2007, 17:02:58 » |
|
vstupy send? dva? vacsinou je jeden vystup send a dva vstupy return (Left a Right)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 23. September , 2007, 17:03:58 » |
|
ja som tiez raz davno zapojil zoom 505 do efektovej slucky na HK edition silver a okrem fatalneho sprznenia zvuku som tiez pozoroval ze to piskalo ako mikrofonna vazba... ktovie cim to bude...
zoom 505 sa da v pohode dat do slucky, ja som to pouzival, len musis vypnut skreslenia, len cisto modulacie ked na tom zoome nastavis, tak vazba ziadna nebude, mam to overene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
forgethat
náhodný pocestný
som vlhka xixi
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. September , 2007, 17:23:34 » |
|
ok a ake je to kombo (značka typ) a je to paralelna alebo seriova slučka??
neviem čo znamená paralelna a sériová je to PV VALVEKING 212
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
forgethat
náhodný pocestný
som vlhka xixi
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. September , 2007, 17:24:14 » |
|
vstupy send? dva? vacsinou je jeden vystup send a dva vstupy return (Left a Right)
neviem proste je tam jeden send a jeden return nič viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|