ff
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 02. Marec , 2009, 13:46:11 » |
|
ano myslim presne tu ... mozno som staromodny alebo co ja viem ... ale taketo tvary nepochopim neukrizujte ma za to ale fakt podla mojho nazoru je to grc (tvarovo este raz pripominam zvukovo to moze byt urcite len lepsie) ... ale dolezite je to ze je s nou spokojny clovek co ju robil a pouziva Nazývat niečo grcom,len že sa to Tebe nepáči je prinajmenšom neúctivé.Človek nad týmto designerským "dielom" strávil kopec hodín...Že sa Ti to nepáči to je O.K.Ale asi by si nebol moc rád keby niekto Tvoju prácu nazýval grcom...Len toľko k tomu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kero
nováčik
Príspevkov: 41
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 02. Marec , 2009, 14:57:33 » |
|
Nazývat niečo grcom,len že sa to Tebe nepáči je prinajmenšom neúctivé.Človek nad týmto designerským "dielom" strávil kopec hodín...Že sa Ti to nepáči to je O.K.Ale asi by si nebol moc rád keby niekto Tvoju prácu nazýval grcom...Len toľko k tomu... pozri sa nemyslel som to ako urazku mozno to tak vyznelo nechcel som vobec urazat jeho pracu ... ved som aj pisal ze zvuk to moze mat super proste nazval som to grcom lebo mi to pripomina flak sopel, grcka hocico nemyslel som tym oznacenie vyrobku ale tvaru nemozem za to ze pri pohlade na nu mam asociaciu s takymi vecami a este raz pisem VSETKA ucta k tvorcovi gitary JA BY SOM TO NEDOKAZAL URCITE
|
|
|
Zaznamenané
|
"... do i look like someone who cares about gods things ? I AM THE PAIN" ... ujo Pinhead (Hellraiser)
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 02. Marec , 2009, 20:31:11 » |
|
ano myslim presne tu ... mozno som staromodny alebo co ja viem ... ale taketo tvary nepochopim neukrizujte ma za to ale fakt podla mojho nazoru je to grc (tvarovo este raz pripominam zvukovo to moze byt urcite len lepsie) ... ale dolezite je to ze je s nou spokojny clovek co ju robil a pouziva To, čo ty nazývaš grcom, vlastním. Hrám na to, vyzerá to fantasticky, aj to hrá výborne. Ďakujem Katovi ešte raz za super odvedenú robotu. Dal do toho kus srdca.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 02. Marec , 2009, 21:14:58 » |
|
Nazývat niečo grcom,len že sa to Tebe nepáči je prinajmenšom neúctivé.Človek nad týmto designerským "dielom" strávil kopec hodín...Že sa Ti to nepáči to je O.K.Ale asi by si nebol moc rád keby niekto Tvoju prácu nazýval grcom...Len toľko k tomu... zasa tak tragicky by som to nebral, proste sa mu nepaci, aspon je uprimny, ruku na srdce,c kom este nikdy nieco neevokovalo pocit ze to je grc alebo humus. mna to napada ked pocujem black metal. a tiez si na tom niekto dal pracu aj ked s low vysledkom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 02. Marec , 2009, 21:29:39 » |
|
zasa tak tragicky by som to nebral, proste sa mu nepaci, aspon je uprimny
to je trochu mimo názor - aspoň je úprimný, keď niečo nazýva grcom.. Stačí napísať, že sa mu nepáči. Pre mňa je nádherná tá gitara. Nemusí sa samozrejme páčiť každému, o to ani nejde. Dôležité je, že sa páči mne, Katovi a je fajn, že aj mnohým ďalším ľuďom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 02. Marec , 2009, 21:36:00 » |
|
to je trochu mimo názor - aspoň je úprimný, keď niečo nazýva grcom.. Stačí napísať, že sa mu nepáči. Pre mňa je nádherná tá gitara. Nemusí sa samozrejme páčiť každému, o to ani nejde. Dôležité je, že sa páči mne, Katovi a je fajn, že aj mnohým ďalším ľuďom.
aj mne sa paci, neboj, ale myslim, ze to tak nemyslel a len mu to "uslo"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kero
nováčik
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 02. Marec , 2009, 22:24:01 » |
|
nemusis sa urazat ved som to uz napisal aspon 3 krat ze neodsudzujem tu gitaru ale som typ cloveka ktory si povie svoj nazor ... je to choroba povedal som to uplne tak ako som chcel pozri sa napisem to este raz ked som sa pozrel na ten tvar pripomenulo mi to sopel alebo grcku proste velky flak preto som to tak napisal ... alebo som radsej mal napisat ze: gitara je nadherna neviem sa jej vynakochat ja proste nie som taky typ cloveka vela krat som doplatil na to ze som stale povedal svoj nazor lenze ja ho poviem stale ... a k tomu ze ho vlastnis ved to je v pohode paci sa tebe paci sa Katovi to je najdolezitejsie ... super ved tak to ma byt ja sa budem svojej novej gitare tesit tiez, ty mi na nu napises ze to je grcka ok je to tvoj nazor nebral by som to tragicky ... nemyslel som to ako ziadny offense alebo vysmech mam vazne respekt k nastrojom hlavne ku hand madeom dufam ze uz viac krat nebudem musiet vysvetlovat to ze z mojej strany neslo o urazku toho nastroja
|
|
|
Zaznamenané
|
"... do i look like someone who cares about gods things ? I AM THE PAIN" ... ujo Pinhead (Hellraiser)
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 02. Marec , 2009, 22:33:10 » |
|
nj, tiež sa mi nepáčia takéto, nazvime to, neobvyklé tvary, ale pozeral som fotky a staviteľ Kato sa s tým vyhral, je tam poriadny kus roboty, je to paráda, i keď, natrvalo by som to do rúk nevzal. Zas ale, mne sa vôbec nepáči tvar Stratocaster, môjmu oku lahodí viac ibanezovsky superstrat A ešte raz, je to super Kato !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kero
nováčik
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 02. Marec , 2009, 22:45:32 » |
|
zasa tak tragicky by som to nebral, proste sa mu nepaci, aspon je uprimny, ruku na srdce,c kom este nikdy nieco neevokovalo pocit ze to je grc alebo humus. mna to napada ked pocujem black metal. a tiez si na tom niekto dal pracu aj ked s low vysledkom.
aspon niekto to pochopil ako som to myslel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Winc0
náhodný pocestný
Príspevkov: 93
ta ja ne?
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 03. Marec , 2009, 15:13:15 » |
|
proti gustu ziaden disputat sa hovori. mne osobne sa moc nepaci gytara typu stratocaster. viac sa mi pozdava telecaster, alebo take ako robi Ibanez abo Cort pripadne LAG. terazky uvazujem nad novou gitkou a viem ze nekcem nic standardne. chcem nieco co nema nik, pripadne len malo ludi. hladam git. s netradicnym tvarom. taky plamen by som bral hned.
Mozem sa pochvalit ze Kato je kamarat :-) a som presvedceny ze sa dohodneme a gitaru mi spravi on. nechcem totiz ziadnu seriovo tovarensky vyrabanu.
|
|
|
Zaznamenané
|
"Nechajte mi pravo na vlastne omyly, na moznost zvolit si, to co mam rad. Chcem ist vlastnou cestou nie tou Vami vysliapanou, na ktorej by som stratil vlastnu tvar" Metallica zmena nicku z ta ja ne? na aktualny - Winc0
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 03. Marec , 2009, 15:23:15 » |
|
mne osobne sa katove nastroje pacia a az si raz budem chciet zadovazit originalnu gitaru v style strat (co si urcite chciet budem), obratim sa na neho..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 04. Marec , 2009, 11:51:36 » |
|
.Asi ta sklamem ,ale ja dva krat nevstupujem do tej istej rieky myslim co sa tyka toho plamena.Bola to velmi narocna gitara,ktora ma hlavu a patu aspom podla mna je to moje vrcholne dielo a som rad ze skoncila v tych spravnych rukach. proti gustu ziaden disputat sa hovori. mne osobne sa moc nepaci gytara typu stratocaster. viac sa mi pozdava telecaster, alebo take ako robi Ibanez abo Cort pripadne LAG. terazky uvazujem nad novou gitkou a viem ze nekcem nic standardne. chcem nieco co nema nik, pripadne len malo ludi. hladam git. s netradicnym tvarom. taky plamen by som bral hned.
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 11:54:33 od kato »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 04. Marec , 2009, 12:05:49 » |
|
.Asi ta sklamem ,ale ja dva krat nevstupujem do tej istej rieky myslim co sa tyka toho plamena.Bola to velmi narocna gitara,ktora ma hlavu a patu aspom podla mna je to moje vrcholne dielo ja pevne verim, ze toto bol len zaciatok tych vrcholnych gitar, este stale sa je kam posunut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Winc0
náhodný pocestný
Príspevkov: 93
ta ja ne?
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 04. Marec , 2009, 13:38:39 » |
|
.Asi ta sklamem ,ale ja dva krat nevstupujem do tej istej rieky myslim co sa tyka toho plamena.Bola to velmi narocna gitara,ktora ma hlavu a patu aspom podla mna je to moje vrcholne dielo a som rad ze skoncila v tych spravnych rukach.
ty jo... to by si ma fakt sklamal. ale dufam, ze si to este rozmyslis ono by to nemusel byt mozna zrovna plamen... treba pouvazovat. moznosti je habadej. co sa tyka toho vrcholneho diela... neverim ze je to vrchol. vzdy sa da ist dalej. vzdy treba mat nejake ciele... hadam si teraz nepovies ze "vrchol som dosiahol, ta dlabem na to..." z tvojich ruk este vyjde mnoho skvelych gitar.
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 13:39:48 od ta ja ne? »
|
Zaznamenané
|
"Nechajte mi pravo na vlastne omyly, na moznost zvolit si, to co mam rad. Chcem ist vlastnou cestou nie tou Vami vysliapanou, na ktorej by som stratil vlastnu tvar" Metallica zmena nicku z ta ja ne? na aktualny - Winc0
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 04. Marec , 2009, 13:41:03 » |
|
proti gustu ziaden disputat sa hovori. mne osobne sa moc nepaci gytara typu stratocaster. viac sa mi pozdava telecaster, alebo take ako robi Ibanez abo Cort pripadne LAG. terazky uvazujem nad novou gitkou a viem ze nekcem nic standardne. chcem nieco co nema nik, pripadne len malo ludi. hladam git. s netradicnym tvarom. taky plamen by som bral hned.
Mozem sa pochvalit ze Kato je kamarat :-) a som presvedceny ze sa dohodneme a gitaru mi spravi on. nechcem totiz ziadnu seriovo tovarensky vyrabanu.
ako mozes napisat gytara...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|