Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 23:54:50
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Drzanie gitary  (Prečítané 29900 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Yamaha_3
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #90 kedy: 06. Máj , 2008, 13:40:06 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele no moze byt ale neverim ze ten prvy hned ako chytil gitaru dal si ju asi vo vyske ako ju ma a hned vedel perfeknte hrat po stojacky ved uricte si musel zviknut tak preco by som si nezvikol aj ja?? ja sa len pytam aka je najlepsia cesta zviknut si na taku vysku
Zaznamenané

Prepacte ak sa pytam blblo :D
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #91 kedy: 06. Máj , 2008, 20:31:32 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele no moze byt ale neverim ze ten prvy hned ako chytil gitaru dal si ju asi vo vyske ako ju ma a hned vedel perfeknte hrat po stojacky ved uricte si musel zviknut tak preco by som si nezvikol aj ja?? ja sa len pytam aka je najlepsia cesta zviknut si na taku vysku

nie, ty sa pytas, ako si dat gitaru aby si nevyzeral ako kkt.. a to je rozdiel...gitaru si zaves tak vysoko, aby sa ti hralo dobre. ci ti ma niekto z fora prist osobne nastavit pas od gitary?  Popiskujem si
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #92 kedy: 07. Máj , 2008, 12:03:47 »

gitara ma byt co najnizsie, inak to neni rock n roll  Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. uz som to tu urcite pisal

Zaznamenané
Yamaha_3
nováčik
*

« Odpoveď #93 kedy: 07. Máj , 2008, 12:53:23 »

jj rad by som mal gitaru co najnizsie ale sa mi zle hra a ja sa pytam ci sa na to da zviknut alebo si zbytocne vykrucam zapeste
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #94 kedy: 07. Máj , 2008, 13:01:51 »

spusti si ju este nizsie...  ?§!.
Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #95 kedy: 07. Máj , 2008, 13:04:05 »

Jasne ze sa nato da zvYknut, staci sa kuknut de maju gitary Gilbert alebo Bettencourt a jak im to ide odruky  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #96 kedy: 07. Máj , 2008, 14:00:09 »

jj rad by som mal gitaru co najnizsie ale sa mi zle hra a ja sa pytam ci sa na to da zviknut alebo si zbytocne vykrucam zapeste

a cvicis s gitarou postojacky vobec ? zopakujem - postav sa pred zrkadlo, nastav si gitaru aby si bol frajer a tak cvic. nic ine za tym neni. ja som to spravil presne tak isto. ked si len tak s kamosmi jamujeme, davam si gitaru este nizsie ako by som chcel, aby sa mi potom ked si ju dam do beznej polohy hralo normalnejsie. ale to neni o internetovom vypytovani sa. NERIES A CVIC.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #97 kedy: 07. Máj , 2008, 14:13:05 »

ja som to spravil presne tak isto. ked si len tak s kamosmi jamujeme, davam si gitaru este nizsie ako by som chcel, aby sa mi potom ked si ju dam do beznej polohy hralo normalnejsie.

zaujimave - ale na co to je vlastne dobre, ze pri jamovani sa ti hra nenormalnejsie?
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #98 kedy: 07. Máj , 2008, 14:21:35 »

zaujimave - ale na co to je vlastne dobre, ze pri jamovani sa ti hra nenormalnejsie?

v ramci edukativneho procesu. ked skratka pri serioznom hrani gitaru zase o 10 centi vytiahnem,mam pocit, akoby som si rovno sadol :)
Zaznamenané
Yamaha_3
nováčik
*

« Odpoveď #99 kedy: 08. Máj , 2008, 18:54:51 »

ok takze postavim sa pred zrkadlo dam si ju ako frajer a potom asi nezahram vobec nic lebo sa mi tazko hra mam hrat aj napriek tomu takto?
Zaznamenané

DominkO
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 91

*1852-still alive

« Odpoveď #100 kedy: 08. Máj , 2008, 19:44:19 »

...tak potom pomoze iba jedno. Treba natahovat ruky! Mama z levej strany, oco z pravej, nech ti chytia ruky a tahaju kazdy na svoju stranu. Treba to robit aspon mesiac kazdy den 3krat a tahat aspon 5 min v kuse!Nekricat, neplakat, ved frajerina nieco stoji! Vydrzat! Po mesiaci mozes mat gitaru pri clenkoch a bude sa ti hrat ako keby si sedel :)
« Posledná zmena: 08. Máj , 2008, 19:45:25 od DominkO » Zaznamenané

Alvaro 410, Fender Strat HW1, Fender Super Reverb
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #101 kedy: 08. Máj , 2008, 21:37:30 »

gitara ma byt co najnizsie, inak to neni rock n roll  Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. uz som to tu urcite pisal

Aaaaale p*xu ...

Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #102 kedy: 08. Máj , 2008, 21:52:43 »

sorry, ale vacsiu kokotinu som este nepocul, maj ju tak vysoko ako ti to je pohodlne, a ne tak, aby si vyzeral ako nejaky tvoj oblubeny gitarista alebo aby si bol nejaky frajer....musis hlavne hrat ako frajer...
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #103 kedy: 09. Máj , 2008, 06:40:13 »

ok takze postavim sa pred zrkadlo dam si ju ako frajer a potom asi nezahram vobec nic lebo sa mi tazko hra mam hrat aj napriek tomu takto?

zacinam mat dojem, ze si tu robis z ludi <>. X ludi ti tu vravelo, ze daj si to tak, aby sa ti hralo pohodlne. ak sa ti zda, ze este stale nevyzeras ako frajer, tak si to postupne po troskach spustaj na pozadovanu frajersku vysku.. aj tak casom zistis, ze to, ako vysoko mas gitaru, vobec nie je dolezite. stale plati zlate pravidlo:
"radsej hrat dobre a vyzerat ako vajco, ako hrat ako vajco a vyzerat dobre"  Žmurk
« Posledná zmena: 09. Máj , 2008, 06:51:18 od styrioci » Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #104 kedy: 09. Máj , 2008, 06:44:20 »

"radsej hrat dobre a vyzerat ako vajco, ako hrat ako vajco a vyzerat dobre"  Žmurk

absolutne suhlasim!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.19 sekund, 23 otázok.