Altostratus
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 12. Október , 2007, 19:14:15 » |
|
Čo sa týka tých seriálov, v živote by som si nebol pomyslel, že ma budú baviť Priatelia, pokým som si ich nepozrel v orgigináli. Dabing veľa vecí dosť pokazí IMHO. South Park pozerám len v origináli. Simpsonovci sú perfektní aj po česky, MASH tiež. Ostatné seriály, čo ste tu spomenuli mi veľa nehovoria.
Rastis: Podľa mňa South Park podceňuješ. Určite to nieje typicky plytký americký humor. Americký teda hej, ale rôznych skrytých významov a politických narážok je tam plno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 12. Október , 2007, 19:37:36 » |
|
... ...ale rôznych skrytých významov a politických narážok je tam plno.
hej, len primitivnou formou, bez nadhladu, bez "dalsieho planu". casto je to ovsem malo trefne. a pre mna ani stipku vtipne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 12. Október , 2007, 23:08:35 » |
|
neni najlepsi, ale od South Parku je urcite lepsi no tak ako pre koho..mna vobec nebavi pozerat,ako sa slovenski herci hraju na gynekologov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 12. Október , 2007, 23:16:40 » |
|
moj osobny rebricek zo spominanych je : priatelia, simpsonovci, south park, a je mi jedno ak ma niekto iny.... ked mam obsadit stvrtu priecku tak to bude asi teletubies :D
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. Október , 2007, 09:15:42 » |
|
no tak ako pre koho..mna vobec nebavi pozerat,ako sa slovenski herci hraju na gynekologov v kazdom filme / serialy sa nejaky herci na nieco hraju. takze nechapem, co chces vytknut...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. Október , 2007, 09:20:31 » |
|
to ano,lenze je podla mna velky rozdiel medzi hercami..ja ked pozeram slovenskych hercov,tak proste vidim,ze to hraju..to mi na tom vadi. Nevravim ze uplne vsetci,ale je ich dost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. Október , 2007, 09:21:36 » |
|
no jasne. step by step je ukazkove herectvo. na oskara vsetky postavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. Október , 2007, 09:22:03 » |
|
IT crowd. south park je az na par svetlejsich vynimiek p*čovina, ludi asi oslovil intelektualne nenarocny, pomerne plytky a vulgarny humor, bez nejakej hlbsej myslienky.
podobne ako ked sa polka slovenska kasuje na uragane, drislakovcoch a podobne. vobec mi to nepride smiesne.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 13. Október , 2007, 09:26:08 » |
|
IT crowd.
neni o com. z podobneho sudku (od toho isteho tvorcu), aj ked s pomerne nevyrovnanymi dielmi je Black Books. a otec vstkych sitcomov je jednoznacne Fawlty Towers a ked amerika, tak Futurama. zo vseljakych pratelov, frasierov, krokov za krokom a neviem coho vsetkeho bych blyl (neviem ake i sa tam pise). to naozaj slovenska ordinacia v zahrade ma nadchne viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. Október , 2007, 10:06:10 » |
|
no jasne. step by step je ukazkove herectvo. na oskara vsetky postavy.
to urcite nie..lenze to je komedialny serial,tak to tak aj ber. Sak pozeraj kludne ruzovu zahradu,ci ako sa to vola,ja budem pozerat step by step
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. Október , 2007, 10:32:49 » |
|
...ja budem pozerat step by step boh s Tebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. Október , 2007, 11:03:36 » |
|
Hlasujem za futuramu ako najzabavnejsi animovany serial a potom z hranych je pecka Cerveny trpaslik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. Október , 2007, 11:14:38 » |
|
ja som za oggy a svaby...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. Október , 2007, 11:17:46 » |
|
je ten humor v IT crows prilis britsky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 13. Október , 2007, 11:20:31 » |
|
je ten humor v IT crows prilis britsky?
hej, aj ked neviem, co znamena "prilis britsky" . na Monty Python to nema. vsak si to postahuj, je to lahke (torrenty funguju, titulky su): http://it-crowd.serial4u.cz/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|