styrioci
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 13. Október , 2007, 18:48:39 » |
|
happy tree friends je obycajna kopirka Itchy a Scratchy zo Simpsonovcov, po par castiach to musi normalny clovek vypnut, inak je u mna psychopat
takze som psychopat btw M.A.S.H. som mal kedysi tiez rad...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 13. Október , 2007, 19:06:45 » |
|
takze som psychopat ja mam dvd-cko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 13. Október , 2007, 20:00:06 » |
|
ja mam dvd-cko holka mi o tom DVD vravela...
|
|
« Posledná zmena: 13. Október , 2007, 20:00:24 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 13. Október , 2007, 22:28:04 » |
|
je tam aj karaoke tej melodie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 13. Október , 2007, 23:44:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Aurora
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 13. Október , 2007, 23:53:25 » |
|
Iste, každému sa páči niečo iné, ale ja sa na Southparku viem tiež výborne baviť. Asi im nevyšiel každý diel a viac ich je skôr podpriemerných, ale niekedy sú tam krásne hlášky. Práve ta tupá priamosť a otrasná animácia podľa mňa presne podčiarkujú to, čo sa snaží ten seriál (ak sa teda snaží) povedať. Vlastne si ani nemyslím, že by bol v svojej podstate prvoplánovy. Aspoň ten celovečerný film už určite nebol. Dokonca v ňom bola napísaná celkom podarená hudba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 14. Október , 2007, 13:50:07 » |
|
Iste, každému sa páči niečo iné, ale ja sa na Southparku viem tiež výborne baviť. Asi im nevyšiel každý diel a viac ich je skôr podpriemerných, ale niekedy sú tam krásne hlášky. Práve ta tupá priamosť a otrasná animácia podľa mňa presne podčiarkujú to, čo sa snaží ten seriál (ak sa teda snaží) povedať. Vlastne si ani nemyslím, že by bol v svojej podstate prvoplánovy. Aspoň ten celovečerný film už určite nebol. Dokonca v ňom bola napísaná celkom podarená hudba.
Moja reč! Kyle´s Mom´s a Bitch, she´s a big fat bitch, she´s the biggest bitch in the whole wide world!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 14. Október , 2007, 16:15:50 » |
|
ano, priznavam, milujem tazke picoviny. teraz chodi jeden perfektny serial s nataliou oreiro a fakundom aranom, videl som ale 5 dielov - proste parada. proste som tak intelektualny fajnsmeker, ze dokazem ocenit bez ujmy aj najhorsie bahno. ovsem nesmie sa to hrat na nic ine, ako to v skutocnosti je. preto napriklad s tou superstar si trochu mimo, tu som naposledy poctivo sledoval na Nove pred 5 rokmi, potom som este trochu pozeral nasu prvu seriu. a vyvoleny a spol. je predsa hovadska sociologicka studia, nie ? mohla by to nejaka telka zase kupit. nic to nemeni, ze Southpark je asi tak preceneny serial, ako je DT precenena kapala. Aurora Aurora, trosku si ma sklamala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 14. Október , 2007, 16:42:23 » |
|
dneska som sa dobre zasmial..co davaju na jojke,tu Vyvolenu... otazka: viete,co vyhra vitazka Vyvolenej? odpoved: Bacov koko*t
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 14. Október , 2007, 20:50:23 » |
|
ta cenzura tu ubera na vtipe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 14. Október , 2007, 20:56:20 » |
|
ja som si vobec nevsimol,ze to niekto vycenzuroval,napisal som to spravne po slovensky tak ked uz chcete cenzurovat,dajte radsej hviezdicku,alebo to potom radsej zmazte,lebo takto to vyzera fakt divne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 14. Október , 2007, 21:11:32 » |
|
Aurora Aurora, trosku si ma sklamala nehas ju na pokoji? nechodi nam sem tolko kociek, aby sme si mohli dovolit taketo reci inak uplne suhlasim s tym porovnanim s DT ale nemyslim si, ze Southpark sa na nieco hra. ze ho niekto precenil nic nema s tym, ze je dobry. vcera som si kukol prvy diel a par momentov ma riadne dostalo. btw: ked uz sme pri serialoch, tak moje No.1 je Tropical Heat a ticho
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 14. Október , 2007, 21:16:56 » |
|
Vlado> A ked si v profile vypnes cenzuru?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 14. Október , 2007, 21:23:17 » |
|
aha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 14. Október , 2007, 21:41:19 » |
|
tak to som netusil,ze aj take sa da ..a kde sa to robi? to ked napisem k*k*t s tym ze namiesto hviezdiciek dam "o",tak mi to automaticky zobrazi ako "kokos"? tak to som fakt nevedel.
|
|
« Posledná zmena: 14. Október , 2007, 21:45:52 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|