Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. December , 2024, 00:06:06
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Home made wah pedal  (Prečítané 13785 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 19. Október , 2007, 10:34:30 »

...Maš šancu sa tomu vyhnut Zdravíčko

preco ? ja mam v gitare vlastnorucne navinuty singel, bezne na nom hram, nahravam a ten pocit mi nespravi ani original navinuty leom fendrom v roku 1953  Zdravíčko Som frajer Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #16 kedy: 19. Október , 2007, 20:00:04 »

Rastinko pre mna hravaj aj na vydarenej iriske ....viem že si  nemožeš  dojebkat suhlasom imidž..Doprdele to nechapeš srandu ???pre mna si vyrob gitaru aj z ribezle a osad si ju aj pambožkovymi kravičkami.. Na zdravie!
Zaznamenané

kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #17 kedy: 19. Október , 2007, 20:03:50 »

...tak pozor, s pánbožkovými kravičkami som si už nechal patentovať ja..budú mi ju stavať v Hornej Dolnej a bude llepšia ako Fender sto péééro  ha ha ha Som frajer
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:06:21 od kovrom » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #18 kedy: 19. Október , 2007, 20:18:49 »

jasne, vsetci sa z tej srandy smejeme ha ha ha ok - dost smiechu Žmurk
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:19:10 od mario bross » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #19 kedy: 19. Október , 2007, 20:42:46 »

jasne, vsetci sa z tej srandy smejeme ha ha ha ok - dost smiechu Žmurk
[/quote
čo maš krami?Mario,alebo maš exekutora v baraku?
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #20 kedy: 19. Október , 2007, 20:44:15 »

sorry, som dnes podrazdeny a mam chut rypat Nechajte ma vydýchať tak rypem Na zdravie! Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:45:23 od mario bross » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #21 kedy: 19. Október , 2007, 20:59:27 »

mam za barakom zahratku zaplatim dobre nechceš ju zrypat?Huh!    trošku sme odbočili od kvakačky.....asi mu dam origoš mam ich niekolko a nech nezaklada taketo robene temy.. Na zdravie!
Zaznamenané

thedoctor
nováčik
*
Príspevkov: 16

« Odpoveď #22 kedy: 20. Október , 2007, 07:21:10 »

mam za barakom zahratku zaplatim dobre nechceš ju zrypat?Huh!    trošku sme odbočili od kvakačky.....asi mu dam origoš mam ich niekolko a nech nezaklada taketo robene temy.. Na zdravie!

zakladám tému KTO MI DARUJE KVÁKADLO  Som metlak  preto, že skoro všetky témy končia s odporučením kup si nový, zožen si hotový a pod. ne budem sa tu spovedať a plakať prečo nezoberem tri litre a nejdem kúpiť nové, v tejto téme išlo len o to sa poradiť s tou cievkou  lebo nemôžem vedieť všetko keby som to vedel tak nebudem tu otravovať ... nie som nejaký chudáčik čo plače a čaká až mu niekto niečo daruje len preto aby ho neotravoval sprostými otázkami   .... pozdravujem pána dokonalého
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #23 kedy: 20. Október , 2007, 08:44:50 »

pan dokonaly ta pozdravuje tiež....som rad že si na to došiel ...že je to kravina..tu sa ludia zabavaju, ked ti to vadi tak nechod na fora,piše sa barzčo, kopec ludi reaguje nechcel som sa ta dotknut...ale ked ti vadim pojdem sa vyspovedat a už budem dobry.. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 20. Október , 2007, 08:50:45 od joe » Zaznamenané

thedoctor
nováčik
*
Príspevkov: 16

« Odpoveď #24 kedy: 20. Október , 2007, 16:30:40 »

nemam niektore veci rád inak všetko OK  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 20. Október , 2007, 17:04:17 »

Rastinko pre mna hravaj aj na vydarenej iriske ....

veril by si, ze magnety som vylamal prave z iriskoveho snimaca ? aj by som ti napisal vaaaacej, ale ty by si to nepochopil a este by si si zo mna robil prdel. jaaaj - zomrem nevypocuty  Smútim Smútim Smútim
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #26 kedy: 20. Október , 2007, 17:12:23 »

Existuje mnoho spôsobov ako relaxovať s pocitom sebarealizácie,  jedným z nich je  napríklad svojpomocná výroba niečoho čo sa vyrába masovo a tým pádom to je ľahko dostupné. Druhým môže byť napríklad aj komentovanie snáh takýchto jedincov s demoralizačným podtónom v duchu hesla "aj tak to nikdy nespravíš lepšie ako ten a ten"  ktoré je ukážkovým príkladom ignorácie faktu že niekoho môže tešiť aj samotná cesta čo vedie k tomu či onomu cieľu a nie len samotný cieľ  Žmurk .
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 20. Október , 2007, 18:55:23 »

thedoctor - jak to poriesis mechanicky ? lebo vyroba kvakadla mi tiez pripada ako ulet (prave z mechanickych dovodov), ale preco nie :) ja takemu celkom fandim :)  Na zdravie!
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #28 kedy: 20. Október , 2007, 20:24:43 »

Existuje mnoho spôsobov ako relaxovať s pocitom sebarealizácie,  jedným z nich je  napríklad svojpomocná výroba niečoho čo sa vyrába masovo a tým pádom to je ľahko dostupné. Druhým môže byť napríklad aj komentovanie snáh takýchto jedincov s demoralizačným podtónom v duchu hesla "aj tak to nikdy nespravíš lepšie ako ten a ten"  ktoré je ukážkovým príkladom ignorácie faktu že niekoho môže tešiť aj samotná cesta čo vedie k tomu či onomu cieľu a nie len samotný cieľ  Žmurk .
suhlas Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 20. Október , 2007, 20:31:17 »

thedoctor - nedaj sa odradit,pekne pokracuj a ak sa podari nejaky kvalitny vyrobok,tak si jeden kus objednam  :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 22 otázok.