rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Október , 2007, 10:34:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Október , 2007, 20:00:04 » |
|
Rastinko pre mna hravaj aj na vydarenej iriske ....viem že si nemožeš dojebkat suhlasom imidž..Doprdele to nechapeš srandu ???pre mna si vyrob gitaru aj z ribezle a osad si ju aj pambožkovymi kravičkami..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. Október , 2007, 20:18:49 » |
|
jasne, vsetci sa z tej srandy smejeme ok - dost smiechu
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:19:10 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. Október , 2007, 20:42:46 » |
|
jasne, vsetci sa z tej srandy smejeme ok - dost smiechu [/quote čo maš krami?Mario,alebo maš exekutora v baraku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. Október , 2007, 20:44:15 » |
|
sorry, som dnes podrazdeny a mam chut rypat tak rypem
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:45:23 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. Október , 2007, 20:59:27 » |
|
mam za barakom zahratku zaplatim dobre nechceš ju zrypat? trošku sme odbočili od kvakačky.....asi mu dam origoš mam ich niekolko a nech nezaklada taketo robene temy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
thedoctor
nováčik
Príspevkov: 16
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. Október , 2007, 07:21:10 » |
|
mam za barakom zahratku zaplatim dobre nechceš ju zrypat? trošku sme odbočili od kvakačky.....asi mu dam origoš mam ich niekolko a nech nezaklada taketo robene temy.. zakladám tému KTO MI DARUJE KVÁKADLO preto, že skoro všetky témy končia s odporučením kup si nový, zožen si hotový a pod. ne budem sa tu spovedať a plakať prečo nezoberem tri litre a nejdem kúpiť nové, v tejto téme išlo len o to sa poradiť s tou cievkou lebo nemôžem vedieť všetko keby som to vedel tak nebudem tu otravovať ... nie som nejaký chudáčik čo plače a čaká až mu niekto niečo daruje len preto aby ho neotravoval sprostými otázkami .... pozdravujem pána dokonalého
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 20. Október , 2007, 08:44:50 » |
|
pan dokonaly ta pozdravuje tiež....som rad že si na to došiel ...že je to kravina..tu sa ludia zabavaju, ked ti to vadi tak nechod na fora,piše sa barzčo, kopec ludi reaguje nechcel som sa ta dotknut...ale ked ti vadim pojdem sa vyspovedat a už budem dobry..
|
|
« Posledná zmena: 20. Október , 2007, 08:50:45 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
thedoctor
nováčik
Príspevkov: 16
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 20. Október , 2007, 16:30:40 » |
|
nemam niektore veci rád inak všetko OK
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 20. Október , 2007, 17:04:17 » |
|
Rastinko pre mna hravaj aj na vydarenej iriske ....
veril by si, ze magnety som vylamal prave z iriskoveho snimaca ? aj by som ti napisal vaaaacej, ale ty by si to nepochopil a este by si si zo mna robil prdel. jaaaj - zomrem nevypocuty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 20. Október , 2007, 17:12:23 » |
|
Existuje mnoho spôsobov ako relaxovať s pocitom sebarealizácie, jedným z nich je napríklad svojpomocná výroba niečoho čo sa vyrába masovo a tým pádom to je ľahko dostupné. Druhým môže byť napríklad aj komentovanie snáh takýchto jedincov s demoralizačným podtónom v duchu hesla "aj tak to nikdy nespravíš lepšie ako ten a ten" ktoré je ukážkovým príkladom ignorácie faktu že niekoho môže tešiť aj samotná cesta čo vedie k tomu či onomu cieľu a nie len samotný cieľ .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 20. Október , 2007, 18:55:23 » |
|
thedoctor - jak to poriesis mechanicky ? lebo vyroba kvakadla mi tiez pripada ako ulet (prave z mechanickych dovodov), ale preco nie ja takemu celkom fandim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 20. Október , 2007, 20:24:43 » |
|
Existuje mnoho spôsobov ako relaxovať s pocitom sebarealizácie, jedným z nich je napríklad svojpomocná výroba niečoho čo sa vyrába masovo a tým pádom to je ľahko dostupné. Druhým môže byť napríklad aj komentovanie snáh takýchto jedincov s demoralizačným podtónom v duchu hesla "aj tak to nikdy nespravíš lepšie ako ten a ten" ktoré je ukážkovým príkladom ignorácie faktu že niekoho môže tešiť aj samotná cesta čo vedie k tomu či onomu cieľu a nie len samotný cieľ . suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 20. Október , 2007, 20:31:17 » |
|
thedoctor - nedaj sa odradit,pekne pokracuj a ak sa podari nejaky kvalitny vyrobok,tak si jeden kus objednam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|