Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
11. November , 2024, 00:36:44
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 83 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Golem od L. Gerhata (Excelent)  (Prečítané 273006 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #585 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:16:42 »

Ja som sa inak tiez popalil s handmade gitarou, ale nie kvoli tomu, ze by neznela, ale skor kvol tomu, ze mi zvukovo nesplnila moje predstavy.

IMHO o tom to je... zakaznik si navymysla veci, o ktorych si mysli, ze to bude super, alebo si mysli, ze dostane original a nakoniec to neznie tak, ako si predstavoval, aj ked nastroj sam o sebe je super.. a potom je sklamany  Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #586 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:22:12 »

Ja si myslím, že celkovo postoj typu "toto je nanič, lebo to hrá iba z neviem koľko percent ako XY" (doplň obľúbenú značku) je chorý a zvrátený. Tieto veci nemá zmysel riešiť, myslím si, že to, ak má niekto nástroj, ktorý hrá dobre, ale nie je presná zvuková kópia nejakého "etalónu", sa na jeho muzike rozhodne nepodpíše negatívne. Alebo ak trebárs niekto hrá na Epi a dostane do rúk Gibson, bude hrať lepšie  Huh! krajšie  Huh! presnejšie  Huh! s väčším feelingom  Huh! rýchlejšie  Huh! s väčšou fantáziou  Huh!
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2008, 13:24:53 od Predator » Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #587 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:26:58 »

No handmade gitary sa oplatili pred par rokmi,ked ešte naši gitarari nemali "svetove" ceny. Teraz dat za kopiu Gibson,Fender 30-50 litrov,tak to ........ a kupim si radšej orginal. Ale na druhej strane je zas vyhodou,že ti spravia gitaru podla "špecifickych" požiadaviek napr. profil krku,tvar tela,elektrika,ovladanie atd. Ale to je skor pre ultraprofi hračov. Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #588 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:30:57 »

Tak je  Na zdravie!
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #589 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:40:50 »

A ešte dodam,že gitarista-amater,poloprofik, si bohato vystači s gitarou v relacii 20 litrov/+-/. A sortiment je tak obrovsky,že nie je možne si nevybrat.  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #590 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:43:09 »

A ešte dodam,že gitarista-amater,poloprofik, si bohato vystači s gitarou v relacii 20 litrov/+-/. A sortiment je tak obrovsky,že nie je možne si nevybrat.  Na zdravie!

ale je...hlavne pokial mas velmi specificke poziadavky a nebudes spokojny pokial ich nebudes mat splnene  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #591 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:45:40 »

Súhlas, výber je veľký a každý si nájde to, čo mu do jeho rúk a muziky sedí najviac.  Väčšina dnešných gitár umožňuje ďaleko viac ako ruky ich majiteľov. Kde sú tie časy, kde sme sa trápili s hnusnými Jolanami a márne sa na nich snažili zahrať to, čo sme počuli z kazeťákov od ľudí hrajúcich na nadupané gitary z cudziny. Veľa ľuďom, čo nadávajú na dnešné gitary strednej triedy, by bolo treba nechať zažiť tie doby, keď si človek mohol dovoliť v obchode kúpiť iba Jolanu Iris, Galaxis, Jantár, Vikomt alebo v najlepšom prípade Diamant. To by im aj Stagg pripadal ako nástroj z neba  Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2008, 13:51:21 od Predator » Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #592 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:54:01 »

Jedna vec je ista / hitler nebol komunista Bavím sa skvele/,kto nevie poriadne hrat na 20 tis. gitare,ten nebude vediet hrat ani na 100 tisicovej,ani superhandmadovej. Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #593 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:55:41 »

za 20litrov si dnes kupim 3gitary a budu hrat dobre tomu ver vdaka žlutaskom čió robia za 10dolarov na mesiac
Zaznamenané

ydur
Hosť
« Odpoveď #594 kedy: 07. Apríl , 2008, 13:59:23 »

za 20litrov si dnes kupim 3gitary a budu hrat dobre tomu ver vdaka žlutaskom čió robia za 10dolarov na mesiac
Už sa tešim na Tvoj najbližši koncert,ako vybehneš na podium s "činanom" za 5000.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #595 kedy: 07. Apríl , 2008, 14:00:04 »

Jedna vec je ista / hitler nebol komunista Bavím sa skvele/

Nemal od toho daleko. Metody velmi podobne, mnoho prvkov statneho rezimu bolo velmi blizkych naprotivku - stalinskemu ZSSR.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #596 kedy: 07. Apríl , 2008, 14:01:47 »

Ja si radsej kupim jednu nerakosnicku a nebudem aspon podporovat ich ekonomiku. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
predator
Hosť
« Odpoveď #597 kedy: 07. Apríl , 2008, 14:03:43 »

Podľa mňa každá diktatúra bez ohľadu na pôvodné ideologické zameranie (pravica, ľavica) má rovnaké ciele (absolútnu moc a kontrolu nad všetkým živým v teritóriu) a tým pádom nutne musí mať aj rovnaké (rovnako svinské) metódy na ich dosiahnutie. Ideologická omáčka okolo toho je nepodstatná. Ale to sme už zašli hodne do OT.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #598 kedy: 07. Apríl , 2008, 14:12:15 »

Predator - ako dokaze Gerhat vyrabat tie hlavy tak lacno ? vsak to ma vela kanalov, rezimov, gombikov... a stoji to tolko, co cinsky pasovy Valveking, ktory ma vsetkeho o polovicu menej...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #599 kedy: 07. Apríl , 2008, 14:14:56 »

Predator - ako dokaze Gerhat vyrabat tie hlavy tak lacno ? vsak to ma vela kanalov, rezimov, gombikov... a stoji to tolko, co cinsky pasovy Valveking, ktory ma vsetkeho o polovicu menej...

treba asi zorganizovat nejaky zajazd priamo do jeho dielne :)..inak mna to tiez zaujima,lebo na to,kolko to ma moznosti je to fakt lacne a ak to fakt tak super hra,ako tu pisu niektori ludia,ja by som do buducna o tom aj uvazoval.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 83 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.