jtakac
|
|
« Odpoveď #1065 kedy: 21. December , 2008, 16:24:12 » |
|
ja keby som vyrabal a predaval ampy,tak v PRVOM RADE si zabezpecim nejake seriozne audio ukazky,ze ako to vlastne hra. Okrem par Predatorovych nahravok som ziadnu normalne znejucu nahravku s Gerhat produktami nepocul. Ved v dnesnej dobe to neni ziadny problem, nahrat nejake seriozne ukazky napr. na viacerych boxoch, koncakoch a podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1066 kedy: 21. December , 2008, 16:25:41 » |
|
ja keby som vyrabal a predaval ampy,tak v PRVOM RADE si zabezpecim nejake seriozne audio ukazky,ze ako to vlastne hra. Okrem par Predatorovych nahravok som ziadnu normalne znejucu nahravku s Gerhat produktami nepocul. Ved v dnesnej dobe to neni ziadny problem, nahrat nejake seriozne ukazky napr. na viacerych boxoch, koncakoch a podobne
dlho som s Tebou nesuhlasil, ale teraz musim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1068 kedy: 21. December , 2008, 16:25:58 » |
|
nezabudaj ze golem nieje len preamp, aj hlava, napr. do racku tusim ze 18litrov a veruze si radsej priplatim 4 papiere bo pri tej bugere by som sa bal ze to vybuchne alebo ze pri pridavani vysok mi ostane potak navzdy v ruke a taktiez to ma viac zvkovych moznosti, ale ja viem, bugera aspon nieje z vychodu.. hlavne, ze tebe nevybuchne....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #1069 kedy: 21. December , 2008, 16:26:26 » |
|
nezabudaj ze golem nieje len preamp, aj hlava, napr. do racku tusim ze 18litrov a veruze si radsej priplatim 4 papiere bo pri tej bugere by som sa bal ze to vybuchne alebo ze pri pridavani vysok mi ostane potak navzdy v ruke a taktiez to ma viac zvkovych moznosti, ale ja viem, bugera aspon nieje z vychodu.. bugera je urcite z vychodu. ako by dosiahli taku cenu, ak by sa nesetrilo na vsetkom a nerobilo sa to v cine
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #1070 kedy: 21. December , 2008, 16:27:42 » |
|
hlavne, ze tebe nevybuchne....
no vsak samozrejme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1071 kedy: 21. December , 2008, 16:27:58 » |
|
bugera je urcite z vychodu. ako by dosiahli taku cenu, ak by sa nesetrilo na vsetkom a nerobilo sa to v cine neni vychod ako vychod......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1073 kedy: 21. December , 2008, 16:28:59 » |
|
zivot je pes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1074 kedy: 21. December , 2008, 16:29:07 » |
|
ale jmp-1 neni cisto lampac. nevies o com pises. to je hybrid. porad sa z ff najprv
Presne taka ista debata ako včera s XY. Ked Vas človek "nachyta",že si "protirečite",tak začnete mlet o uplne inom. Ešte mi napiš,že si mam kupit vrtulu a odletiet na mars a a je to super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #1075 kedy: 21. December , 2008, 16:29:52 » |
|
Golem je zo stredného východu, BUGERA z ďalekého východu....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1076 kedy: 21. December , 2008, 16:30:10 » |
|
Presne taka ista debata ako včera s XY. Ked Vas človek "nachyta",že si "protirečite",tak začnete mlet o uplne inom. Ešte mi napiš,že si mam kupit vrtulu a odletiet na mars a a je to super. vrtula sa da dat aj sponzorsky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #1077 kedy: 21. December , 2008, 16:30:29 » |
|
dlho som s Tebou nesuhlasil, ale teraz musim ale suhlasil si,len si na to prisiel az teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1078 kedy: 21. December , 2008, 16:30:44 » |
|
v tomto mas total pravdu, to radsej ziadnu prezentaciu ako hentaku, vyzera to megaamatersky a tak ze mi to pozliepali traja susedia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1079 kedy: 21. December , 2008, 16:31:21 » |
|
Golem je zo stredného východu, BUGERA z ďalekého východu.... Golem je zo zapadu.... praha je miestom povodu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|