Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 13:07:51
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: strih a komprimácia videa pre youtube  (Prečítané 6968 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
hanele
nováčik
*
Príspevkov: 14

« kedy: 16. Október , 2007, 20:12:06 »

prosim, poradte mi jednoduchy sposob ako postrihat video tak aby malo menej ako 100mega- tak aby sa dalo natiahnut na youtob? Fuuha zíram
« Posledná zmena: 01. November , 2008, 15:55:34 od Pitu » Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #1 kedy: 16. Október , 2007, 20:13:48 »

total video converter
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #2 kedy: 16. Október , 2007, 20:28:03 »

total video converter

to neni iba na konvertovanie videa? ci sa tam da aj strihat?
Zaznamenané

hanele
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 16. Október , 2007, 20:30:24 »

trosku mi to objasnite, konvertovanie by mozno stacilo, ma to 140mg najdem ten program niekde free na nete?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 16. Október , 2007, 20:43:26 »

no ale ked to skonvertujes do ineho formatu, tak uz to nemusi zobrat youtube.
Zaznamenané

hanele
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 17. Október , 2007, 00:24:08 »

ok, vdaka pomohlo, yout. mi to nacital, le mam maly poblem, ked si to chcem pozriet ako neprihlaseny uzivatel, tak mi to nevyhlada, len ked sa prihlasim tak to mam v mojich videach, ale ked to dam vyhladavat tak mi to opet nevyhlada, prosim poradte ako to tam prepnem aby to bolo v poriadku.dakujem za radu Fuuha zíram
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 17. Október , 2007, 08:49:21 »

ono by sa to tam malo casom pridat....
Zaznamenané

shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #7 kedy: 17. Október , 2007, 08:53:12 »

ok, vdaka pomohlo, yout. mi to nacital, le mam maly poblem, ked si to chcem pozriet ako neprihlaseny uzivatel, tak mi to nevyhlada, len ked sa prihlasim tak to mam v mojich videach, ale ked to dam vyhladavat tak mi to opet nevyhlada, prosim poradte ako to tam prepnem aby to bolo v poriadku.dakujem za radu Fuuha zíram

hm, nie je tam nejaka zaskrtavacka typu "publish", pripadne "available for anyone"?
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 08:53:50 od shanike » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 17. Október , 2007, 08:59:16 »

neviem, mne toto tiez robilo, ze vyhlasilo upload, ale video este nikde nebolo iba v mojom profile. A az casom sa to normalne premiestnilo...oni sa potrebuju cas na "overenie" videa. A tusim tam aj je cosi take ze sukromne, na heslo a pod
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #9 kedy: 17. Október , 2007, 09:01:50 »

Citácia
hm, nie je tam nejaka zaskrtavacka typu "publish", pripadne "available for anyone"?

Toto tam býva nastavené ako default. Treba to vypínať, ak to nechceš, ale ak natiahneš video, defaultne je verejné. Ak mu to prehráva v jeho účte, tak už je určite dostupné aj verejne. Ono, keď hodíš video na youtube, tak serveru chvíľu trvá, kým to video prekonvertuje na ten ich flash-formát. Počas toho konvertovania ale nieje dostupné ani userovi.
     Inak, hoci youtube tvrdí, že väčšie ako 100MB a dlhšie ako 10 minút nebere, vyskytujú sa tam videá dlhšie ako 10 minút a aj mne to už vzalo file, ktorý mal viac ako 100 MB.

Ak ti search video nenachádza, daj si záležať na tom, aby titulok, popis a tagy obsahovali najpodstatnejšie kľúčové slová.

Inak každý strihací soft by ti mal dať možnosť vyexportovať video v milión formátoch, tak je lepšie dať ho vyrendrovať s tým, že myslíš na to, čo s ním budeš robiť. Na youtube fakt nepotrebuješ DVD kvalitu.
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 09:03:44 od Altostratus » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 17. Október , 2007, 09:05:31 »

jj niekedy to robi kokotiny. minule som tiez cosi hladal a zadal som normalny nazov a nic nenaslo. potom som sa k tomu videu nejako dopatral a malo to rovnaky nazov ako som napisal :)
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #11 kedy: 01. November , 2008, 14:55:41 »

Neskora reakcia, ale predsa. Žmurk

Ak uploadujem video na youtube, tak trva nejaky cas nez bude public. Natiahnut to moze aj konverzia videa do flv.

Ak uploadnem priamo video vo formate flv, tak to som ho mal funkcne behom par minut. Ked som tam poslal avi, tak to trvalo pol dna.

Dlzka videa, ktoru je mozno uploadovat je urcena typom konta. Bezne je iba do tych 10min. "Jestli se nepletu."
« Posledná zmena: 01. November , 2008, 14:57:08 od mcmaros » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #12 kedy: 01. November , 2008, 16:02:25 »

youtube by mal mať napísané, aký typ videa zoberie. Tak do toho formátu skomprimuj v hocijakom (aj freeware) editore (converter-e) svoje video, hodnoty nastav, aby veľkosť nepresiahla požiadavku youtube.

Na postrihanie zas použi hocijaký strihový program, kľudne Windows Movie Maker. V ňom to už aj skomprimuješ na záver.
Zaznamenané

majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #13 kedy: 01. November , 2008, 16:46:48 »

VirtualDub  Zdravíčko
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #14 kedy: 01. November , 2008, 16:48:55 »

Pokial tam nenahras priamo flv, tak je jedno co tam posles. Aj tak sa to prekonvertuje. Ja som naposledy skusal DVDVideoSoft Free Studio, kde som si spravil flv, ktore ma malu velkost a nic sa nekonvertovalo.
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.