rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 26. Október , 2007, 12:59:36 » |
|
chcem povedat, ze tie baby sa na seba nijak extra nepodobaju. a chcem povedat, ze pokial ten engine ma v databaze salmu hajek a ja mu salmu hajek strcim pod nos a on mi vyhodi nejaku nezmamu babu, tak nech ide robit nieco ine - napriklad vydavat listky na MHD.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 26. Október , 2007, 13:03:14 » |
|
Rastis - spodná časť tváre je takmer identická..
Spravil som pokus a tu je výsledok, ostatné, čo boli na 75%, sa na fotkách dosť črtami podobali:
|
|
« Posledná zmena: 26. Október , 2007, 13:03:44 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 26. Október , 2007, 13:07:39 » |
|
Rastis - a 2.pokus. Stiahol som si tú fotky Salmy Hayek, dal ju otestovať a tu je výsledok:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 26. Október , 2007, 13:08:30 » |
|
tak toto ma dojalo , mal som iba par fotiek jednu po dvoch pivach, tam v pohode ashton kutcher, charles bronson este nejaky mafiansky hezoun z 50tyh rokov. Potom som checkol jednu fest dohulenu fotku z casu "jedneho velkeho okna" - vysledky - fred savage, paris hilton, courtney cox, kurt cobain, marlyn monroe .... .... no nieco asi na tom bude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 26. Október , 2007, 13:15:33 » |
|
Pitu - a preco mne to povedalo nezmysel ? Je to blbost a basta. Ale hadat sa s Tebou nebudem, ked to tam mas rad, nastav si tu stranku ako homepage
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 26. Október , 2007, 13:26:15 » |
|
Pitu - a preco mne to povedalo nezmysel ? Je to blbost a basta. Ale hadat sa s Tebou nebudem, ked to tam mas rad, nastav si tu stranku ako homepage Ty si sa tuším urazil.. Sám vidíš, že to blbosť nie je, idú na to celkom dobre.. V skutočnosti často spraví jedna výraznejšia črta viac na podobnosti, ako viac drobných podobných. Ale je to len na pobavenie, čo sa na tým tým rozčuťovať a pozastavovať nejako viac..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zde.vra
nováčik
Príspevkov: 32
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 26. Október , 2007, 13:40:23 » |
|
Hehe haluz stranka najprv som sa tesil ze na akeho hezouna sa podobam a potom prislo sklamanie: Hugo Weaving (Agent Smith) a podobne mrzute fejsi.. ziadna pozitivna usmiata osoba..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 26. Október , 2007, 14:03:34 » |
|
no najviac som podobny tomovi greenovi .pozna niekto typka menom bashar al-assad? a potom beckham ,
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 26. Október , 2007, 14:19:33 » |
|
take blbosti vas tu seru.......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 26. Október , 2007, 15:04:22 » |
|
Tommy Lee Jones na 68%
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 26. Október , 2007, 16:10:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 26. Október , 2007, 16:43:05 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 27. Október , 2007, 08:19:21 » |
|
Ja som Matthew Perry....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 27. Október , 2007, 20:35:02 » |
|
mne tiez vyslo kadeco. spravil som si aj morph na johnnyho deppa a to sa mi celkom lubilo. on ten engine vie najst crty tvare a z toho pohladu je to celkom sikovne. proste rutinka, ktora zo zhluku pixelov vie identifikovat, ze sa jedna o tvar a priradit k tomu podobne natocenu a nasvietenu tvar. supol som tam jednu fotku z GPC piva a identifikovalo mi na nej vsetky tvare. z toho titulu, ze "ukazeme vam na ktoru hviezdu sa podobate" je to samozrejme p*čovina, ale ako lastovicka nejakeho vyvoja face recognition je to celkom mile... a teraz ten morph
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|
|