Milos1
|
|
« kedy: 03. November , 2007, 17:22:06 » |
|
Mazdár. Co by ste povedali na takuto session.
Takze takto, ked sa tu nikto nema k cinu, tak sme sa rozhodli ze spravime mensiu session v Bratislave. Preto potrebujem plodne navrhy kedy by to mohlo byt, ktory den v tyzdni najviac ludom vyhovuje a tak. Sem s tym.
Miesto je v On Boarde, zazemie je poskytnute, o obcerstvenie sa postarame (ale aj krcma je nablizku). Samozrejme ze sa da hrat, skusat a testovat a jamovat na vsetko co sa tam predava. Po dlhom zamysleni a zvazeni sa mozme rozhodnut ci to (ne)nahrat, kedze spracovanie vysledkov trva zatial nekonecko dlho, po poznani z predchadzajuceho testu aparatov. Hlavne by sa pri jame mohli prevetrat a porovnat celolampove aparaty VOX, gitary Hagstrom a PRS.
NO davajte hlavne datumy kedy kto moze a chce.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. November , 2007, 10:59:56 » |
|
kedze mi pride milosa luto, ze sa snazi a ziadna iniciativa, tak sa pridavam Mozeme aj tuto sobotu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. November , 2007, 11:01:20 » |
|
Super nápad, ale ja v sobotu nemôžem :-) Čo tak nedeľa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 06. November , 2007, 11:23:30 » |
|
on board je aj v nedelu otvoreny?
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 06. November , 2007, 16:37:10 » |
|
V nedelu neni, ale moze byt ... v sobotu poobede je tam Sebanov Workshop, takze to bude len pre tych co maju listky.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 06. November , 2007, 16:47:16 » |
|
nedela poobede znie uplne super
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 06. November , 2007, 17:08:11 » |
|
ja tento vikend nemozem vobec. som mimo BA.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 06. November , 2007, 20:44:17 » |
|
No to by aj tak bolo dost narychlo. Co tak buducu nedelu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. November , 2007, 21:17:02 » |
|
No ja nie som velmi dobry JAMer, ale rad by som sa prisiel pozriet a nieco poskusal este som vlastne ani v tomto obchode ani nebol...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. November , 2007, 21:18:55 » |
|
keby sa dalo, a mal by som cas, tak by som sa rad prisiel pozriet
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. November , 2007, 21:49:40 » |
|
Rad pridem, aj nejake beglajty pripadne zahram.
To nevravim k ziadnemu konkretnemu terminu, ale aj tu buducu nedelu mozem.
|
|
« Posledná zmena: 06. November , 2007, 21:54:39 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. November , 2007, 21:50:12 » |
|
pozriet sa veru dojdem urcite
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. November , 2007, 21:56:46 » |
|
Ja tu nie som moc dlho na tomto fóre...teda zrejme ma ani nikto nepozná......a už vôbec nie osobne .....neviem ako to máte s týmito Jam session koho pozývate.....no rád by som sa dakedy zučastnil.Aspoň sa pozreť keď by sa jamovať nedalo,ale na hudbe je JAM asi to naj...vtedy vylezie z človeka to naj-občas nie.A ďaľší môj problém je že nie som z BA,ale tento víkend sa tam stavím,keďže idem na HIROMI.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. November , 2007, 21:58:53 » |
|
(...) .....neviem ako to máte s týmito Jam session koho pozývate.....no rád by som sa dakedy zučastnil. (...) Prosim Ta, neblazni Neorganizujem to, ale kazdy clovek dobrej vole je vitany A to plati aj pre uz tradicne jamy v TN, vsakze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. November , 2007, 22:21:30 » |