Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 21:34:53
Strán: 1 [2] 3 4 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: výborný soft. sekvencer a hdr - Reaper  (Prečítané 33823 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #15 kedy: 06. Január , 2008, 18:01:09 »

ja som len chcel povedat ze taketo drahe softy budu asi ine kafe ako tie sharewarove sracky. asi ako sound king china a vht, mesa a marshall.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 06. Január , 2008, 18:02:36 »

rastis> Ja mam Pro Tools M-Powered a nie je tam save tusim.

a to uz jak ? mas full verziu ? 7dmickove verzie vyzaduju iLok, neviem, ci sa to da nejak osetrit. osetrena bola v. 6.8, fungovala komplet. akurat bola pazrava. ktosi mi hovoril, ze 7dmickove maju nejaky iny plugin managment ci co a ze su o dost sviznejsie. ty mas ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 06. Január , 2008, 18:03:36 »

ja som len chcel povedat ze taketo drahe softy budu asi ine kafe ako tie sharewarove sracky. asi ako sound king china a vht, mesa a marshall.

moze byt, ale pravidlo by som v tom nevidel. poznam vela free veci, ktore su uplne uzasne.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #18 kedy: 06. Január , 2008, 18:06:00 »

Ad. Pro Tools M-Powered: Mam to k zvukovej karte. Teraz pozeram na to CD a pisu tam, ze DEMO CD. Tak je to jasne.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #19 kedy: 06. Január , 2008, 18:45:40 »

ja tiez tak.... demo...ale mal som to nainstalovane a mas pravdu rastis ze som asik cubase pozitivny...lebo ee.....

martin......... spravim ti nahravku taku silnu aku chces....ale su len dve cesty...bud to je iba normalizacia a ziadne skreslenie tam nebude (teda skoro ziadne)..... alebo sa to musi riesit kompresormy a limitermi.... ale ver mi ze vzdy tam musis od toho headroomu zlavit a zmierit sa s tym zmensenim dynamiky.....nepaci sa mi ten trend..... ale musime sa prisposobit..... ja osobne na konci dotlacam hlasitost waves L2 .... vystup na - 0.3 alebo - 0.5 dB  a potom uz len vstup dotedy limitujem ...kym je to uz dost hlasne a stale mam len kde tu prebliky ze zabera..... ver mi ze vzdy som tak dosiahol vysledok ze to bolo hlasne ako hovado a ani skreslene to nebolo (moc..lebo skreslenie tam vzdy bude....)

aby sme sa od tochto OT vratili ku teme...tak v reapery sa mi to furt zdalo skreslene.....(ked som to nechcel....).....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 06. Január , 2008, 18:48:28 »

cize ak dobre rozumiem, z reaperu sa neda vyexportovat v normalnej hlasitosti bez skreslenia ?
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #21 kedy: 06. Január , 2008, 19:02:56 »

ja som nic take nepostrehol..a este OT, v reaperi mi oproti cubase napr vadi mixpult, v cubase je na stope nativne built'in ekvalizer, kdezto v reaperi je to ako vst a ked mam mat a kazdej stope este aj ekvalizer ako vst, uz to slusne papa..
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 06. Január , 2008, 19:22:47 »

(...)martin......... spravim ti nahravku taku silnu aku chces....ale su len dve cesty...bud to je iba normalizacia a ziadne skreslenie tam nebude (teda skoro ziadne)..... alebo sa to musi riesit kompresormy a limitermi.... ale ver mi ze vzdy tam musis od toho headroomu zlavit a zmierit sa s tym zmensenim dynamiky.....nepaci sa mi ten trend..... ale musime sa prisposobit..... (...)
A enhancery a excitery?

Rastis> Je nova verzia ukazky (prilozena k prispevku) v normalnej hlasitosti a bez skreslenia? Teda nevravim, ze to nieco dokazuje, ale...

* pokus4_7.mp3 (674.29 KB - stiahnuté 163 krát.)
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 19:24:28 od Martinlm » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #23 kedy: 06. Január , 2008, 19:31:28 »

mne sa zda normalna, nepocujem ziadne pocutelne skreslenie Popiskujem si
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 06. Január , 2008, 19:45:01 »

A enhancery a excitery?

Rastis> Je nova verzia ukazky (prilozena k prispevku) v normalnej hlasitosti a bez skreslenia? Teda nevravim, ze to nieco dokazuje, ale...

slo by to aj hlastnejsie, ale uz toto je v poho a nezneje to skreslene
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #25 kedy: 06. Január , 2008, 19:50:03 »

Precital som na www.electrozone.cz co pisu o Reaper. Vraj zerie vela CPU, nieco na tom bude, zda sa mi.

Tuto ta moja ukazka, to je EzDrummer (250MB samplov), 3x Studiodevil BVC, nejake Reaper kompresory, Stardust Enhancer a par malickosti ako EQ a moj Celeron M 1,5 (cca ten vykon co Sempron 3000 alebo Pentium 4 2,5GHz) s 1GB RAM bezi nepretrzite na 60-70%. Ked vypnem tie 3 Studiodevil, tak je to 17%.
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 19:51:18 od Martinlm » Zaznamenané

brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #26 kedy: 06. Január , 2008, 20:12:28 »

ja osobne mam reaper len na nb, na napadiky a brzdi to disk(aj ked som vymenil za vacsi a rychlejsi) a ramka 512 okrem shitnej zvykovky..co som ale chcel povedat, ze ked tam mam ampeg SVX tak 4 krat tak uz je to nehratelne.ale to nebude multitrackom.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 06. Január , 2008, 20:23:36 »

vsak dobre, ale mat 4x Ampeg alebo 3x Studio Devil je blbost. taketo pazrave veci sa predsa nedavaju na kazdu stopu, kde mam par sekund nejakeho playbacku. vsetky tracky s tym istym nastrojom sa poslu do jednej grupy a tam sa da 1x spolocna simulacia.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #28 kedy: 06. Január , 2008, 20:43:45 »

vsak dobre, ale mat 4x Ampeg alebo 3x Studio Devil je blbost. taketo pazrave veci sa predsa nedavaju na kazdu stopu, kde mam par sekund nejakeho playbacku. vsetky tracky s tym istym nastrojom sa poslu do jednej grupy a tam sa da 1x spolocna simulacia.
Snad nepojdu 3 gitary cez jeden Studio Devil? Ved to by bol gulas. Alebo je to tak, ze ak ma Studio Devil stereo vstup, tak tam smarit 2 gitary?

Ampeg SVX je rovnaka brdza ako Amplitube 2. Na Celerone 800 bolo dokonca aj GUI pomale (kde na to skutocne nie je dovod).
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 20:44:29 od Martinlm » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 06. Január , 2008, 21:21:01 »

Snad nepojdu 3 gitary cez jeden Studio Devil? Ved to by bol gulas. Alebo je to tak, ze ak ma Studio Devil stereo vstup, tak tam smarit 2 gitary?

tak Studio Devil zrovna nie ale GR vie fungovat v stereo rezime (bedna vpravo, bedna vlavo, panorama na stope funguje ako ma). na beglajty 1 grupa, na sola druha grupa. bezne 2-3 hlasy, pokial sa trolinku roztiahnu po stereobaze sa tam daju poslat bez zgulasovania. beglajty su vpravo / vlavo, to sa tiez nezmiesa.

pri zaverecnej mixazi uz mam o zvuku uplne jasno, tak si natvrdo gitary necham prebehut impulzom a nezatazujem CPU - takto pracujem asi posledne 2 mesiace, odkedy som objavil impulzy :) GR pouzivam pri nahravani pri nizkych latenciach - 2x v 2grupach ako som pisal o odstavec vyssie
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.