styrioci
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. November , 2007, 12:17:13 » |
|
ked ti na k*k*te naraste karfiol tak sa dosmeješ uz mi zacina byt jasna tvoja averzia voci starym ampom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. November , 2007, 12:18:14 » |
|
....zeby si to bol strcil kde si nemal Jovino ?? ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. November , 2007, 12:19:35 » |
|
radsej umret s ajcom, ako s plnym vajcom. co furt joe reptas, radsej predat karfiol z ampu ako sa namahat v zahrade. pasivny prijem sa tomu hovori
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. November , 2007, 12:20:13 » |
|
šaj sme boli furt na šrot čo si mam pamatat tie semenožrutky????to bol život joj,chlapci si nevedia predstavi,ešte boli vo vajcach Dobré časy to boli kua tie zábavy,jááááááááááááj
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. November , 2007, 12:22:49 » |
|
šaj sme boli furt na šrot čo si mam pamatat tie semenožrutky????to bol život joj,chlapci si nevedia predstavi,ešte boli vo vajcach k*k*t sa vtedy po jeb*cke utieral do sovietskej zastavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. November , 2007, 12:24:22 » |
|
to si bol metlar alkoholičny a všade si sa chnapal....potom vyfajčili aj trojnošku pamataš jonatan??? Nádhera a Hrnec jak sa vedel naj......bat jááááááááj,ešte by som zopakoval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. November , 2007, 12:25:03 » |
|
k*k*t sa vtedy po jeb*cke utieral do sovietskej zastavy
A dnes do kozenych sedadiel Mercedesu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. November , 2007, 12:25:54 » |
|
k*k*t sa vtedy po jeb*cke utieral do sovietskej zastavy A dnes do kozenych sedadiel Mercedesu. ta sovietska visela vtedy v kazdom kulturaku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. November , 2007, 12:26:51 » |
|
ta sovietska visela vtedy v kazdom kulturaku Verim, asi tazko mohlo byt nad sex s uvedomelymi sudruzkami v kulturakoch po koncerte pod sovietskymi zastavami.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. November , 2007, 12:27:39 » |
|
jeden starý Marshall a aké krásne veci to vytiahne na svetielko Božie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. November , 2007, 12:38:24 » |
|
klavesaka nam babenka fajčila počas hrania pod klavesom bolo to romanticke Nádhera,radosť spomínať veru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. November , 2007, 13:02:12 » |
|
Temko neumieraj !zanes truhlu do pivnice,to sa vrati,kup si noveho medveda hlavu vyholenu maš ,polkilovu retaz na krk a vyfajčia ti aj hrube črevo Aby som si kúpil medveda tak by som najprv musel obchodovať s tebou he he he
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. November , 2007, 14:53:52 » |
|
Očúvaj, Joe, takú malú otázočku na teba mám - hral si už na nový Marshall JVM? V Muzikuse to vychvaľujú, že je to super, ale že to údajne nejde tam moc za rukou ako trebárs JCM-800. Tak ma zaujíma tvoj názor.
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2007, 14:54:09 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|