Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 02:04:29
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem kupit novu gitarku  (Prečítané 907 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kandown
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 108

« kedy: 27. November , 2007, 15:25:48 »

Zdravim borci..  Som frajer

Akosi som sa teraz dostal k peniazom a chcel by som si kupit novu gitarku... cenove rozmedzie by bolo do 16.000 ,- Moj sen bola vzdy nejaka Les Paula.. Ale nikdy som ju nedrzal v ruke... doteraz som hraval na YAMAHA EG-112 .. :) pre zaciatocnika v pohode lenze akosi sa rozbieham s tou hudbou a hodlam sa tomu aj venovat... takze kupit si gitaru by som chcel :) S kapelou hravame rock.. ale chcel by som rozbehnut este jeden projekt v style SKA .. Tak, ze ci by ste mi vedeli odporucit nejaku gitarku.. :)

Dakujem dopredu...
Zaznamenané

. <-----------------------------------------------------------------------------------Tu je bodka :)
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #1 kedy: 27. November , 2007, 15:28:26 »

Tém typu "gitara do 15tisíc", "gitara do 17tisíc", alebo "gitara do 20tisíc" tu už zopár bolo. Pokukaj v sekcií "gitary". Pravda je, že téma "gitara do 16tisíc" tu tuším ešte nebola.

Rozhodni sa, či chceš fakt nový kus, alebo si ochotný kúpiť second hand. Inak v tejto cenovej kategórií tu zopár ľudí chválilo značku Vintage. 
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #2 kedy: 27. November , 2007, 17:40:14 »

Co sa tyka tych Vintage, ja si nemozem pomoct, ale mne su velmi nesympaticke. V obchode som skusal 2 - jednu normalnu a druhu "relic". Zvukovo ma nepresvedcila ani jedna, dokonca ta drahsia, obuchana sa mi zdala horsia - znela akoby tupo a "preglejkovo". Ked som kupoval moje LP Greco, chlapik tam mal aj Vintage, na ktorom pre porovnanie len tak nasucho brnkol par akordov. Ten rozdiel bol OBROVSKY. Ak Vintage LP, tak by som dal maximalne 10tis.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 22 otázok.