Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
16. November , 2024, 22:45:50
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VadímPolkeBlavy  (Prečítané 74049 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #210 kedy: 07. September , 2008, 08:05:12 »

Motor ty si cip ako lampa,
ked nevieš čo znamená cip tak sa opýtaj-za rym nestojíš a si ubožiak,

Ostravsko-karvinská hantyrka. Žmurk / ty cipe/ Na zdravie!
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #211 kedy: 07. September , 2008, 08:18:00 »

nadherne Žmurk Bavím sa skvele
pripajam sa Bravooo
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #212 kedy: 07. September , 2008, 09:04:04 »

(...)
Všetci ti už priali k sviatku samé dobré veci
Ja však trocha tuším,že sú to len také kecy
V skutočnosti už ťa máme všetci plné zuby
Tvojich kérok vyblednutých,tvojej drzej huby
(...)
Zaciatok kusok slabsi, ale odtialto absolutna bomba Bavím sa skvele
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #213 kedy: 07. September , 2008, 09:20:26 »

Páni som v liehu naložený inak by som nebol tak vulgárný ale je isté že Vadim je osobnost.A na gitaru vie ako nikto z vás.A tie kýble špíny čo na neho kydáte su len vaše mindráky a závist.Je svojský a je originálný.Je to proste osobnost a to vás serie asi.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #214 kedy: 07. September , 2008, 09:23:49 »

Páni som v liehu naložený inak by som nebol tak vulgárný ale je isté že Vadim je osobnost.A na gitaru vie ako nikto z vás.A tie kýble špíny čo na neho kydáte su len vaše mindráky a závist.Je svojský a je originálný.Je to proste osobnost a to vás serie asi.
Jeeej, klidek. Ved si robia srandu. ha ha ha A to dost dobru.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #215 kedy: 07. September , 2008, 09:24:34 »

A som z ostravsko-karvinska a cip je ta najmenšia urážka.A muzikou som si zarábal vtedy čo vy ste s dreveným káčerom po pieskovisku pobehovali.Sory.Samozrejme tam všetkých nezaradujem len pár cipov  ha ha ha  Na zdravie! 
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #216 kedy: 07. September , 2008, 09:29:29 »

Zuzanko ved aj ja to z rezervou beriem.Som dost starý na to aby som si takto ničil zdravie.Ale v muzike som už zažil všeličo a viem svoje.A jedno je isté - na VADIMA nemá nikto z vás.Možno já za mladých čias  ha ha ha Ani náhodou  Zdravíčko 
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #217 kedy: 07. September , 2008, 09:39:35 »

Zuzanko ved aj ja to z rezervou beriem.Som dost starý na to aby som si takto ničil zdravie.Ale v muzike som už zažil všeličo a viem svoje.A jedno je isté - na VADIMA nemá nikto z vás.Možno já za mladých čias  ha ha ha Ani náhodou  Zdravíčko 

Ty si z Karvine aj Civopulos tvoj sused nema na VADIMA ci to len ako najebany pises a neplati to ci ako ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
motor
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #218 kedy: 07. September , 2008, 10:08:16 »

Motor ty si cip ako lampa,
ked nevieš čo znamená cip tak sa opýtaj-za rym nestojíš a si ubožiak,

ale radomír....vzdyt ja znam,ze cyp su...my vsichni,sme totalni kreteni,kdyz s tim pobodou chlupatym mosime muzicirovat,kazde utery a kedy sa mu zachce též,zmrdovi.A já mu múžu familiu proklát gdy se mi zachce gyzdovi jednomu,já mám více kilo,méňe chlupú,nešlapu si po kabelu a dobrý vztah ke psum a taky klíče od skušebny.
Jeden by řek,že je to láska,ale copak múžu riskovat,že si budou kytaristi říkat...hele ten Vadim má ale přítele,hezkého,hodného...tak mu kua naložím kolik se jen do nej vejde...on mě taky furt prcá za ty jeho 7/9 estovitý blueso-rocko-chrochto-swingo petržalské gospele...neumí 4/4,ale to má z tého spuchlého pinčle co se na něm fkožkách vozí furt kolem petržálky...

neboj bratře...vše je tak jak má beat... Na zdravie!
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #219 kedy: 07. September , 2008, 10:16:26 »

Čo sem taháš Civopulosa?On je skvelý v inom a Vadim zase v inom.Sú skvelí obaja.Nemôžem uznávať akože viacerých muzikantov?Vážím si a uznávám niekolkých.To je akože zlé?Ked je niekto zameraný iba na jednoho muzikanta,jeden vzor tak si myslim že sa ochudobnuje.Já napríklad mám rád aj klasiku.Aj preto som horší?Civopulos bol ale už jeho tvorbu až tak nesledujem.Je to dávna minulosť.Niečo mi dal a to je všetko.Je uznávaný a bude vždy už patriť do "siene slávy"tak ako aj Vadim a ako vela iných.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #220 kedy: 07. September , 2008, 10:17:49 »

Čo sem taháš Civopulosa?On je skvelý v inom a Vadim zase v inom.Sú skvelí obaja.Nemôžem uznávať akože viacerých muzikantov?Vážím si a uznávám niekolkých.To je akože zlé?Ked je niekto zameraný iba na jednoho muzikanta,jeden vzor tak si myslim že sa ochudobnuje.Já napríklad mám rád aj klasiku.Aj preto som horší?Civopulos bol ale už jeho tvorbu až tak nesledujem.Je to dávna minulosť.Niečo mi dal a to je všetko.Je uznávaný a bude vždy už patriť do "siene slávy"tak ako aj Vadim a ako vela iných.

jaka davna minulost Huh! civopulos  je tu na fore a prispieva tu. ty si nejak mimo asi si uz v sieni slavy  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #221 kedy: 07. September , 2008, 10:19:46 »

Motor ty človeku začni brát hodiny slovenčiny.To nebolo ani česky ani slovensky ty vole.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #222 kedy: 07. September , 2008, 10:22:50 »

Radomir ale vsak motor to mysli zo srandy... on nechce nikoho urazat... podla mna je to Vadimov kamos
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #223 kedy: 07. September , 2008, 10:23:40 »

Muzikus a pod akým menom tu civopulos je?
Zaznamenané

motor
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #224 kedy: 07. September , 2008, 10:24:33 »

Motor ty človeku začni brát hodiny slovenčiny.To nebolo ani česky ani slovensky ty vole.  Bavím sa skvele

Co by si chcel od bubenika Huh! Zdravíčko Som poznaceny spolocnym zivotom s Vagynom Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 22 otázok.