Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 22:50:13
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VadímPolkeBlavy  (Prečítané 74051 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #225 kedy: 07. September , 2008, 10:27:00 »

Muzikus a pod akým menom tu civopulos je?

kua ze Muzikus  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Radomir tebe to dneska jede. Pise pod menom Civos, a ma kapelu NOTOTO.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #226 kedy: 07. September , 2008, 10:27:19 »

Tusím som už v sieni smútku do kelu.Tono a to sa nevieš ozvať?Poštvem na teba Šušlu alebo Kládu.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #227 kedy: 07. September , 2008, 10:34:25 »

Radomir ale vsak motor to mysli zo srandy... on nechce nikoho urazat... podla mna je to Vadimov kamos

je to Vadimov bubenik vo VPB.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #228 kedy: 07. September , 2008, 10:39:15 »

Občas kuknem na jeho stránku ale že aj sem chodí som ani netušil.Vdaka za info.A aby bolo jasno-vážím si každého gitaristu ktorý hrá a prináša mu to radosť a nemusí byť virtuoz.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #229 kedy: 07. September , 2008, 10:45:21 »

Občas kuknem na jeho stránku ale že aj sem chodí som ani netušil.Vdaka za info.A aby bolo jasno-vážím si každého gitaristu ktorý hrá a prináša mu to radosť a nemusí byť virtuoz.

zacal znova koncertovat, dal sem aj nahravky hra im to super su to profici.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #230 kedy: 07. September , 2008, 10:52:02 »

Už som si našiel toníka.Vdaka moc za info
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #231 kedy: 07. September , 2008, 11:02:20 »

ahoj motoríííík! tá báseň je geniálna  Bravooo  Rado, Ty si pako? fakt si v tom diele nepostrehol veľké priateľstvo?  Fuuha zíram na tomto fóre všetci Vadima uznávajú a vážia si ho. a Motor je jediný chlap na Slovensku, ktorý ovláda pravopis a nepotrebuje hodiny slovenčiny. Mňa učí neurážať sa, skús sa to učiť aj Ty, potom je sranda.  :)
Zaznamenané
motor
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #232 kedy: 07. September , 2008, 11:11:57 »

ahoj motoríííík! tá báseň je geniálna  Bravooo  Rado, Ty si pako? fakt si v tom diele nepostrehol veľké priateľstvo?  Fuuha zíram na tomto fóre všetci Vadima uznávajú a vážia si ho. a Motor je jediný chlap na Slovensku, ktorý ovláda pravopis a nepotrebuje hodiny slovenčiny. Mňa učí neurážať sa, skús sa to učiť aj Ty, potom je sranda.  :)

Je to frajer mas korespodenciu aj na nasej stranke...laska moja platonicka...
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #233 kedy: 07. September , 2008, 11:14:45 »

Zemiačik či brambora ved aj mna trocha z rezervou berte.Já viem že o čom to je.Nemám nič ani proti Motorovi.A viem že kopa s tých čo kydajú akože sú jeho kamoši.Teraz som Vadima zobudil,asi nejaký mulatšák po koncerte.Neviem.Má stretko zo svojimi žiakmi.A u mna je jednotka u nás.
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #234 kedy: 07. September , 2008, 11:17:23 »

Zemiačik či brambora ved aj mna trocha z rezervou berte.Já viem že o čom to je.Nemám nič ani proti Motorovi.A viem že kopa s tých čo kydajú akože sú jeho kamoši.Teraz som Vadima zobudil,asi nejaký mulatšák po koncerte.Neviem.Má stretko zo svojimi žiakmi.A u mna je jednotka u nás.

rado, motor je vadimov bubenik a maju sa radi. Zdravíčko :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #235 kedy: 07. September , 2008, 11:22:22 »

Veď ja viem.A majú niečo spolu ked sa radi majú  No hanbím sa..
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #236 kedy: 07. September , 2008, 11:25:42 »

Brambora aj ked som pako už aj já Ťa platonicky lúbím.Len ma nepošli prosím do hrobu  :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #237 kedy: 07. September , 2008, 11:41:47 »

tvoj prispevok riadne kulha na vsetky 4 nohy Zdravíčko zacinam tu citit styl TBOB. ze sa postupne sem regnu vsetci z kapely a zacne nesmierna sranda.
Zaznamenané

motor
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #238 kedy: 07. September , 2008, 11:52:48 »

tvoj prispevok riadne kulha na vsetky 4 nohy Zdravíčko zacinam tu citit styl TBOB. ze sa postupne sem regnu vsetci z kapely a zacne nesmierna sranda.
shaq konecne...uz nech to zacne...zatial je to zívačka...
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #239 kedy: 07. September , 2008, 12:43:13 »

Dalšia téma v ......tralalá,tralalá.    Bleee   Je zaujimave,ako si niekto dokaže skurvit temu o vlastnej kapele.  Bleee
Zaznamenané
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 22 otázok.