Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 00:20:25
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VadímPolkeBlavy  (Prečítané 74062 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #90 kedy: 14. August , 2008, 15:40:12 »

pohoda, mas na to narok ... :)
Ale CD si objednam.Možno časom pridem tomu spevu na chut. To sa mi už vela krat stalo,že po prvom počuti sa mi niečo nepačilo a potom som to "žral".  Na zdravie! Už predavate,alebo len zatial prijimate objednavky.
« Posledná zmena: 14. August , 2008, 15:40:59 od udry » Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #91 kedy: 14. August , 2008, 15:43:44 »

Ale CD si objednam.Možno časom pridem tomu spevu na chut. To sa mi už vela krat stalo,že po prvom počuti sa mi niečo nepačilo a potom som to "žral".  Na zdravie! Už predavate,alebo len zatial prijimate objednavky.

predava sa, ale len cez net. mam aj ja niekolko doma. cele to spravuje Motor, ako investor  Žmurk
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
zakky
Hosť
« Odpoveď #92 kedy: 14. August , 2008, 15:50:55 »

to si nahraval na aku gitaru? a de?
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #93 kedy: 14. August , 2008, 15:55:13 »

CD objednane. Na zdravie! Kua to čo bolo. Len som tam klikol na formular a už tam nabiehali moje udaje.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #94 kedy: 14. August , 2008, 20:57:04 »

Je to super, ale vobec sa mi nepaci zvuk. Hlavne spev by bol uplne dobry, keby nemal taky divny efekt. Ten Motor je fakt Motor :)

Preco je tam Konecna je peklo? To uz Dorian Gray hrat nebude? A tuto spieva Vadim, super, aj ten efekt je prec :)

A Vadim polke blavy je instrumentalna vec, to som necakal.

Rozmyslam, ze neviem hrat a dam sa na punk.
Zaznamenané

myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #95 kedy: 14. August , 2008, 21:02:34 »

Je to super, ale vobec sa mi nepaci zvuk. Hlavne spev by bol uplne dobry, keby nemal taky divny efekt. Ten Motor je fakt Motor :)

Preco je tam Konecna je peklo? To uz Dorian Gray hrat nebude? A tuto spieva Vadim, super, aj ten efekt je prec :)

Sak  ty uz hras punk, a este k tomu na kondenzatory!!!  Na zdravie!
Zaznamenané
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #96 kedy: 15. August , 2008, 08:28:57 »

zvuk je vzdy vec vkusu (nevkusu) a tu je jasne vidno ako mp3 dodrbe vsetko  Som frajer jasne, ze to nie je americky a uz vobec nie novodoby zvuk (sak ani nejsme nejaky mladici) ale sa nam spolocne paci. na cd znie o dost lepsie. a konec koncou, sme na slovensku a tu je uplne jedno aky ma kto zvuk. vsak uz naj sam, kto tu ma sileny zvuk? a "konecna" je v dvoch verziach (dosli mi napady  Beeee )
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #97 kedy: 15. August , 2008, 08:30:51 »

to si nahraval na aku gitaru? a de?

Gibson SG + Mark IV + B&B studio Bratislava
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #98 kedy: 15. August , 2008, 12:16:04 »

vcera som prave pocuval VPB a fakt dost dobre, paci sa mi ze tam je dost srdiecka :) mne sa paci najviac, "neviem ti neutiect". Spev je uplne perfektny a aj ten styl ktorym to je spravene je to dobre. Dobre dobre vadimek :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #99 kedy: 15. August , 2008, 13:44:29 »

mne sa velmi paci ta instrumentalka " Vadim polke blavy ". v tej "Neviem Ti utiect " mi tiez vadi spev, ma na sebe nejaky divny efekt, ale hudobne sa mi to paci.

inac od Marku IV som mal v usiach trosku iny zvuk predstaveny  :) ktory kanal si mal na tom marku zapnuty ( ak si pamatas ) napriklad na tom Neviem Ti utiect ? gain asi ako ? viem, mozno kktna otazka, ale zaujma ma to  :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #100 kedy: 15. August , 2008, 15:52:38 »

Marky su velmi vsestranne, na tom sa nakrutia rozne typy zvukov.
Zaznamenané
tailgunner
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #101 kedy: 15. August , 2008, 20:45:13 »

hej vadim to mas ako prezyvku parochna? :) je to zalozene na pravde??  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 15. August , 2008, 20:45:38 od tailgunner » Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #102 kedy: 15. August , 2008, 21:38:09 »

hej vadim to mas ako prezyvku parochna? :) je to zalozene na pravde??  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

nepochybne! ha ha ha
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #103 kedy: 16. August , 2008, 12:39:23 »

mne sa velmi paci ta instrumentalka " Vadim polke blavy ". v tej "Neviem Ti utiect " mi tiez vadi spev, ma na sebe nejaky divny efekt, ale hudobne sa mi to paci.

inac od Marku IV som mal v usiach trosku iny zvuk predstaveny  :) ktory kanal si mal na tom marku zapnuty ( ak si pamatas ) napriklad na tom Neviem Ti utiect ? gain asi ako ? viem, mozno kktna otazka, ale zaujma ma to  :)

dakujem  za cele VPB....
co sa tyka nastavenia ako pocujes je to viac na stredoch a druhy kanal ful stava + slabucke pafka na SG spravy ten tazky solovy zvuk  Žmurk
a Rastis ma pravu preveliku, ze tie Mark IV su strasne univerzalne ampy. Na cokolvek.
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #104 kedy: 16. August , 2008, 13:08:52 »

dakujem :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.