Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 00:38:33
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VadímPolkeBlavy  (Prečítané 74114 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #105 kedy: 16. August , 2008, 13:11:21 »

hej vadim to mas ako prezyvku parochna? :) je to zalozene na pravde??  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

dufam ze nikdy nebude  Bavím sa skvele
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #106 kedy: 16. August , 2008, 13:56:45 »

este toto si kupte do kapely.  ha ha ha

* 821.jpg (140.5 KB, 750x562 - prehliadnuté 345 krát.)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #107 kedy: 16. August , 2008, 13:58:29 »

hudba perfektna, spev tiez (dokonca som mal vurcitych okamihoch pocitako by som pocuval deep purple), ale zvuk bol naozaj divny. Ako keby nejaka blba ozvena neviem to specfikovat.
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #108 kedy: 16. August , 2008, 14:37:26 »

hudba perfektna, spev tiez (dokonca som mal vurcitych okamihoch pocitako by som pocuval deep purple), ale zvuk bol naozaj divny. Ako keby nejaka blba ozvena neviem to specfikovat.

format mp3 robi divy
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #109 kedy: 16. August , 2008, 14:38:08 »

este toto si kupte do kapely.  ha ha ha

takuto babetu si chce kupit Motor  ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #110 kedy: 16. August , 2008, 17:27:09 »

format mp3 robi divy

tomu neverim :) jedine ak by to bolo v 96kb/s ...a nezautocit prosim na mna Na zdravie!
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #111 kedy: 16. August , 2008, 17:30:20 »

tomu neverim :) jedine ak by to bolo v 96kb/s ...a nezautocit prosim na mna Na zdravie!
Ver. Vcera mi dosli lowend studiove monitory, prave pocuvam Rumbu... no to je jedno. Pocuvam kapelu z mkmb.sk, tam su mp3 v lubovolnej kvalite, vobec netrvaju na kvalite 128kb. A pocujem tam zretelne skreslenie, pritom je ale jasne, ze to nie je pod 128. Ta kapela nahravala v studiu svetovej urovne, skratka to mp3 tam pocut.

Ver tomu, ze minimalne tam kde sa nahravka tejto kapely mixovala, to znelo velmi presvedcivo a tak sa rozhodli prave pre tento zvuk.

A pustil som si prave VPB. Ten zvuk spevu sa mi zrazu paci, pritom este vcera na PC bedniach som ten zvuk zdrbal Bavím sa skvele Ten zvuk je prave taky divny, ako by mohol byt z menej kvalitnej mp3.
« Posledná zmena: 16. August , 2008, 17:34:04 od Martinlm » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #112 kedy: 16. August , 2008, 17:35:10 »

tak ale kde su nase debaty, medzi wav a mp3 ( 192 a vyssie ) a ich nerozoznani ? to nemusi robit tak samotny mp3 format, ako to streamovanie na nete - nie ?
« Posledná zmena: 16. August , 2008, 17:35:31 od mario bross » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #113 kedy: 16. August , 2008, 17:36:35 »

No je mp3 a je mp3. Rozdiel je aj v koderoch. Podstatne je, ze nahravky tejto kapely na internete zrejme kusok trpia tou kopresiou a potom lacnymi repracikmi posluchacov :)

Inak zrazu mam pocit, ze tento zvuk sa ma podobat kusok na tie starsie kapely a pre moje ucho to funguje :)
« Posledná zmena: 16. August , 2008, 17:37:25 od Martinlm » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #114 kedy: 16. August , 2008, 17:59:01 »

hmm :) tak podobat sa podla mna aj na to ma. preto je tam asi pouzity aj ten druhy kanal Marku IV co neni higainovy kanal + tie korekcie. takze je to potom okej, ak to bol zamer.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #115 kedy: 16. August , 2008, 18:12:06 »

No je mp3 a je mp3. Rozdiel je aj v koderoch. Podstatne je, ze nahravky tejto kapely na internete zrejme kusok trpia tou kopresiou a potom lacnymi repracikmi posluchacov :)

Inak zrazu mam pocit, ze tento zvuk sa ma podobat kusok na tie starsie kapely a pre moje ucho to funguje :)

dosli ti repraky tak konecne budes pocut  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #116 kedy: 17. August , 2008, 00:09:52 »

ja som malpocit ze medzi formatom mp3 a formatom Wav je rozdiel v tom ze v MP3 sa urcte frekvencie orezu. Ale s tych nahravok je to skorej naopak akoby tam bolo nieco naviac.

ten spev je fakt brutal. Velmi s mi paci.
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #117 kedy: 17. August , 2008, 02:08:50 »

Ver. Vcera mi dosli lowend studiove monitory, ...

Zucastnil som sa testu rozne kvality mp3 vs audio CD (wav), ktore prebiehalo na hi-end posluchu a 192kbps a vyssie nerozoznas. Poznam ten zvuk co robi 128kbps kodovanie, ale pridavanie ozveny, ci zmena frekvencii sa rozhodne nekona.
..ale to je na inu debatu.

Mne sa paci Najnovsie, VPB, Bucciato (nevedel som, ze vadim ma sklony k Satrianimu :) ), Mat (tam su dobre sola)...a tak dalej...dobre to je cele :)
« Posledná zmena: 17. August , 2008, 02:11:07 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #118 kedy: 17. August , 2008, 10:31:42 »

(...) Poznam ten zvuk co robi 128kbps kodovanie, ale pridavanie ozveny, ci zmena frekvencii sa rozhodne nekona.
..ale to je na inu debatu. (...)
Urcite tam vznika nieco na sposob fazovych problemov, nejaky flanging efekt mozno atd atd. Skratka inak moze zniet reverb z WAV a inak z mp3 a sme doma.

Citácia
Mne sa paci Najnovsie, VPB, Bucciato (nevedel som, ze vadim ma sklony k Satrianimu :) ), Mat (tam su dobre sola)...a tak dalej...dobre to je cele :)
Mne sa paci ta prva, riada odpodlahovka :)
Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #119 kedy: 17. August , 2008, 12:44:22 »

Ja problemu mp3 naozaj nerozumiem. Viem, ze su mp3 aj v kvalite skoro rovnakej ako cd a myslim, ze sa to aj inak vola. tam mam problem aj ja rozlisit kvalitu. je nerozlisitelna. ale moj tupy pohlad na vec je ten, ze ked ci pustim cd VPB, cez komp a na tie iste repraky ako zo stranky, je ten zvuk z CD furt o mnoho lepsi. a fakt je aj ten, ze ten zvuk CD nie je svetovy, je slovensky a hlavne trosku ostal stat na konci 80-tych rokov. ale tak som to zamerne riesil a produkoval, (spolu z Motorom). Je to kompromis medzi pesnickami a sposobom hry vsetkych clenov. Snazil som sa o charakteristicky zvuk co podla mna tejto kapele svedci. vzdy sa najdu ludia, co sa im to paci alebo nie. No skuste si predstavit, ze by som chcel nahadzat do tychto piesni zvuk PANTERY, alebo Sex Pistols  ?§!. Poavzujte to za sound  ako ma napr. Team, alebo Dorian Gray z roku 2001. Jasne, ze Team su skvely muzikanti a hlavne profici, co vo VPB som len ja. Islo o to, aby sme si spravili pamiatku na krasne roky spolocneho zivota a nie hrat sa na hviezdy a buchat sa do prs, aki sme dobri. Pesnicky sa podarili, zvuk je k tomu adekvatny, a kto tu dosku bude chciet, moze si ju kupit (299 slovenskych grosov-6 piv).  Ma minimalne najlepsi obal, aky kedy bol v hystorii slov. muziky a obsach cd, nikoho neurazi, prave naopak. su tam dobre texty a piesne co si clovek moze popiskovat. Zamer jasny, dokazali sme to a sme z toho velmi stastni.
Mat ta zbytocnych 500 000,- je ten zvuk naozaj na posranie, ale naco? nezbohatneme, nebudeme slavni a este aj tie MP3 !!
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.