Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 00:32:25
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VadímPolkeBlavy  (Prečítané 74093 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #150 kedy: 22. August , 2008, 11:13:22 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

jes
Zaznamenané
tailgunner
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #151 kedy: 22. August , 2008, 11:14:47 »

heh, vadim, tak sef ti to pekne nandal Žmurk  v tej kapele si zrejme sekas dobrotu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
tak sa tesim na CD
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #152 kedy: 22. August , 2008, 11:16:31 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele pekne motor.
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #153 kedy: 22. August , 2008, 16:25:10 »

boze moj , tento clovek by mal ist do telky.  Na zdravie!  Zdravíčko  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #154 kedy: 22. August , 2008, 16:45:20 »

boze moj , tento clovek by mal ist do telky.  Na zdravie!  Zdravíčko  Bavím sa skvele

tiez si myslim.. skoda ho v tom sektore s malym prilevom financii od statu :D
Zaznamenané

motor
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #155 kedy: 22. August , 2008, 19:30:12 »

tiez si myslim.. skoda ho v tom sektore s malym prilevom financii od statu :D

Chlapci moji,ja by som rad do telky,ale dnes sa uz robia take placate picoviny,tam sa nezmestim,viselo by mi brucho von,jak by to vyzeralo...?
..."nazdar...ty kokso,co davas zrat tej telke,hen aka je tlsta..."
do telky patria anorekticke modelky a muzikanti typu billy sheehan,steve howe,david bowie,marylin manson a este mozno par mumifikovanych vyfetenych stoneov...
...ozaj uz tu niekedy prebehla debata na temu obezita a hmatnik...?...dokaze tlsty gitarista vhodne stojaci eliminovat vlastnym telom spatnu vazbu...?

...kua fesaci,som si uzil na tej poste dnes....mam dozivotnu traumu...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #156 kedy: 22. August , 2008, 19:33:34 »

Chlapci moji,ja by som rad do telky,ale dnes sa uz robia take placate picoviny,tam sa nezmestim,viselo by mi brucho von,jak by to vyzeralo...?
..."nazdar...ty kokso,co davas zrat tej telke,hen aka je tlsta..."
do telky patria anorekticke modelky a muzikanti typu billy sheehan,steve howe,david bowie,marylin manson a este mozno par mumifikovanych vyfetenych stoneov...
...ozaj uz tu niekedy prebehla debata na temu obezita a hmatnik...?...dokaze tlsty gitarista vhodne stojaci eliminovat vlastnym telom spatnu vazbu...?

...kua fesaci,som si uzil na tej poste dnes....mam dozivotnu traumu...

jak ti to ten vadim vynahradi. teraz musi predat vlasy  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
motor
nováčik
*

« Odpoveď #157 kedy: 22. August , 2008, 19:35:57 »

heh, vadim, tak sef ti to pekne nandal Žmurk  v tej kapele si zrejme sekas dobrotu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
tak sa tesim na CD

Vadim oebava,ako zvycajne...ja nie som sef,ale Ja som čert.. jediny v kapele viem napisat "koko*t" bez chyby a do troch minut...
Zaznamenané
motor
nováčik
*

« Odpoveď #158 kedy: 22. August , 2008, 19:41:56 »

jak ti to ten vadim vynahradi. teraz musi predat vlasy  Bavím sa skvele

...konecne bude mat riťmuš dvojnika,akurat neverim,ze by Vadimovi chutila vyprazana kolia...
...kua preco tu niesu nejake nase fasacke hiphoperske smajle,uz by to niekto mohol vymyslet...smajlo s kapucnou,rozpichanou zilou v pozicanom zigulaku...najlepsie s krompacom v chrbte...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #159 kedy: 22. August , 2008, 19:44:50 »

tu je nedostatok smajlov

* taunt.gif (4.52 KB, 27x50 - prehliadnuté 324 krát.)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #160 kedy: 22. August , 2008, 23:53:09 »

motor, mas kua styl Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
sme inac vypravali dnes do pol jednej na garazi aj s infernom okrem ineho aj o VPB aj o vasej super stranke ha ha ha sme sa ujebavali jak ciciny :)
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 853

« Odpoveď #161 kedy: 23. August , 2008, 12:48:01 »

Keby ste hladali Motora, uz ho nehladajte, vcera sme mali skusku a prisli hlavohrude a hovorili nieco o Gabcikove  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #162 kedy: 23. August , 2008, 12:51:35 »

Vadim oebava,ako zvycajne...ja nie som sef,ale Ja som čert.. jediny v kapele viem napisat "koko*t" bez chyby a do troch minut...

aj velky Vadim je v poniektorych instituciach najmladsi a rad trenujem drzanie svojho ega na uzde popri takom obrovi ako je Motor. Co keby mi so svojimi 150 kg ublizil? Radsej stiahnem chvost a poviiiim YES SEEEER (ko) !!  Beeee
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
motor
nováčik
*

« Odpoveď #163 kedy: 24. August , 2008, 09:24:41 »

Keby ste hladali Motora, uz ho nehladajte, vcera sme mali skusku a prisli hlavohrude a hovorili nieco o Gabcikove  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Cafte...no tak som naspät z vyletu...ja kua neviem kto to organizuje...Gabcikovo celkom pekne,vsetko mi ti Vadimovi kamarati ukazali,plavebne komory,zberne nadrze a tak priroda okolo,ale potom na mna prisiel hlad...hovorim,chalani shaq vezmite tie bejzbolky a icte dojebat nejake veverice,hady alebo sakaly ja chcem jest...asi po 20 minutach snazenia som to uz nezvladal...a tak som sa musel vratit sam...ked ma budete volat niekedy na vylet,vezmite nieco pod zub...najlepsie pol pecenej kravky...
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #164 kedy: 24. August , 2008, 09:34:29 »

Jo je tam pekne... problem je ze uz aj zvierata tam hovoria madarsky....
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.