Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 00:37:53
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VadímPolkeBlavy  (Prečítané 74112 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #165 kedy: 24. August , 2008, 09:37:23 »

... problem je ze uz aj zvierata tam hovoria madarsky....

a o com by si sa s nimi inak vykecaval ?
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #166 kedy: 24. August , 2008, 09:38:40 »

a o com by si sa s nimi inak vykecaval ?

tak s oveckami sa uz da pokecat na slusnej urovni
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #167 kedy: 24. August , 2008, 09:46:12 »

tak s oveckami sa uz da pokecat na slusnej urovni

ano, pamatame sa vsetci  Žmurk
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #168 kedy: 26. August , 2008, 09:47:09 »

ano, pamatame sa vsetci  Žmurk

Bavím sa skvele
Zaznamenané

load
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #169 kedy: 27. August , 2008, 20:48:47 »

V utorok som si bol na poste po CD.  Velmi sa mi to paci  Zdravíčko uz si to aj pospevujem  Popiskujem si. Najviac ma aj tak pobavili titulky s RIŤMUŽ-om.
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #170 kedy: 27. August , 2008, 21:23:33 »

sewas Vadinko :-)

dlho predlho sme sa nevideli brasko..

pocuj.. nebyva vas bubenik v dubrafke?
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #171 kedy: 27. August , 2008, 23:59:52 »

Ahoj Ondro..  Žmurk jasne ze otravuje Dubrafku svojim zovnajskom  Bavím sa skvele na stastie to ale uz nikomu nevadi..  Fuuha zíram
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
motor
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #172 kedy: 28. August , 2008, 15:51:18 »

V utorok som si bol na poste po CD.  Velmi sa mi to paci  Zdravíčko uz si to aj pospevujem  Popiskujem si. Najviac ma aj tak pobavili titulky s RIŤMUŽ-om.
tesim sa ze sa ti paci....shaq pre to sme to vyrobili...fenx,uzivaj kolko vladzes... Na zdravie!
Zaznamenané
motor
nováčik
*

« Odpoveď #173 kedy: 28. August , 2008, 15:53:43 »

...byvam,chces ma pozvat na kolotoce ?...vezmi fotak,ludia sa aj poebu,jak budem amortizovat tie ruzove labute...aj ten maly retiazkovy by som mohol vygajdat...
Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #174 kedy: 28. August , 2008, 16:55:19 »

...byvam,chces ma pozvat na kolotoce ?...vezmi fotak,ludia sa aj poebu,jak budem amortizovat tie ruzove labute...aj ten maly retiazkovy by som mohol vygajdat...

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele toto sa neda nacvicit, toto tak kuuuuuuuva je  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #175 kedy: 28. August , 2008, 23:09:20 »

zatial motor u mna 100 bodov. co prispevok, to skvost. i ked zatial ziaden neprispel k odbornosti fora. :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #176 kedy: 29. August , 2008, 10:45:18 »

jasne, ved za chvilu budeme mat dubrafske hody.. zavolam aj stab dubrafskej televizie nech dokumentacia dokonala je  Bavím sa skvele
ja len mam taky pocit, ze sme susedia z nejedleho.. aaaaale mozem sa faaakt mylit :-)
Zaznamenané

motor
nováčik
*

« Odpoveď #177 kedy: 31. August , 2008, 17:30:44 »

jasne, ved za chvilu budeme mat dubrafske hody.. zavolam aj stab dubrafskej televizie nech dokumentacia dokonala je  Bavím sa skvele
ja len mam taky pocit, ze sme susedia z nejedleho.. aaaaale mozem sa faaakt mylit :-)
ondree....je fakt paradox,ze clovek ako ja byva na NEJEDLEHO...asi sme susedia,ale mas mensiu fotku jak ja cicinu,tak ta neviem identifikovat...uz som sa par ludi vo vytahu pytal ci ideme na tie kolotoce,ale vsetci na mna vydesene cumeli,kym som na nich nezacal kricat allah-agbar...potom uz vydesene zdrhali...takze nase poznavacie znamenie budu kolotoce, a ja sa neprestanem vsetkych pytat,.....kym ta laska nestretnem....
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #178 kedy: 31. August , 2008, 17:42:42 »

Aj ja som z Dubravky, pridam sa tiez, mozeme aj na autodrom skocit.  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
motor
nováčik
*

« Odpoveď #179 kedy: 31. August , 2008, 17:47:39 »

zatial motor u mna 100 bodov. co prispevok, to skvost. i ked zatial ziaden neprispel k odbornosti fora. :)

Mila imbus...pravda je taka,ze zo vsetkych veci na svete mi najlepsie isli picoviny,tym padom som odbornik na picoviny vselijakeho druhu...dlho predlho som hladal nejake forum,kde by som sa mohol korespodencne odbavit,ale na pokece ma zlikvidovala nejaka puplienka17,tak som tu...okrem toho som si poctivo precital par prispevkov a fakt som tu spravne...niektore prispevky su take picoviny,ze ani ficov hovorca nestiha....co tu uz kua naodbornikujes o kapelach ?
Odkedy sa rozpadol BI-TLS,KVIIIIN a SENZUS,uz ziadna dobra kapela nevznikne...jedine ze by sme ju zalozili vsetci co sme tu...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.