Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 00:32:59
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VadímPolkeBlavy  (Prečítané 74096 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
motor
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #180 kedy: 31. August , 2008, 17:49:26 »

Aj ja som z Dubravky, pridam sa tiez, mozeme aj na autodrom skocit.  ha ha ha Na zdravie!

....v pohode,len zozen hasicov aby ma vykrajali z toho auticka....
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #181 kedy: 31. August , 2008, 22:23:53 »

Ja by som s vami isiel na strelnicu, minule som na pezinskom vinobrani vystrelil frajerke ruzu, tak ze som podplatil tu kolotocarku.. rad by som si to zopakoval, mozem sa pridat?
Zaznamenané
Tex
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #182 kedy: 01. September , 2008, 00:15:34 »

motorove prispevky tiez rad citam Som frajer
Zaznamenané
motor
nováčik
*

« Odpoveď #183 kedy: 01. September , 2008, 08:23:49 »

Ja by som s vami isiel na strelnicu, minule som na pezinskom vinobrani vystrelil frajerke ruzu, tak ze som podplatil tu kolotocarku.. rad by som si to zopakoval, mozem sa pridat?
...strelba na vinobrani....sounds good...jak titulka z noveho casu
....podgurazeny mladik vcera popoludni z legalne drzanej dlane vystrelil par faciek skupine miestnych romov a po cine sa dal na utek.Mestski polucajti ho vsak zadrzali v nedalekom pohostinstve a odviezli na miestne oddelenie za ucelom dokoncenia prace....
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #184 kedy: 01. September , 2008, 12:51:39 »

motor, na nejedleho byva vazne neuveritelna zostava :-) moje tusenie sa teda potvrdilo :-)
ja byvam na desiatom na desiatke :-) rooovno pod pikulovcami :D a uz sme sa par krat rozpravali netusiac, ze podobny konicek mame :) take dvojmetrove brilate  a zarastene hovado  Som frajer
no pekne.. a este aj s mojim starym kamosom Vadimom v kapelke si.. staci sa ho opytat na tych blaznov z rumburax :D svet je mala gombicka a dubrafka je ta diera v gombicke :D

takze nech uz su tu kolotoce  Na zdravie!
Zaznamenané

motor
nováčik
*

« Odpoveď #185 kedy: 01. September , 2008, 15:08:34 »

motor, na nejedleho byva vazne neuveritelna zostava :-) moje tusenie sa teda potvrdilo :-)
ja byvam na desiatom na desiatke :-) rooovno pod pikulovcami :D a uz sme sa par krat rozpravali netusiac, ze podobny konicek mame :) take dvojmetrove brilate  a zarastene hovado  Som frajer
no pekne.. a este aj s mojim starym kamosom Vadimom v kapelke si.. staci sa ho opytat na tych blaznov z rumburax :D svet je mala gombicka a dubrafka je ta diera v gombicke :D

takze nech uz su tu kolotoce  Na zdravie!

sevas susedko....tak pod pikulovcami...zavidim ti....nechcelo by to silnejsi aparat?
« Posledná zmena: 01. September , 2008, 15:09:40 od motor » Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #186 kedy: 01. September , 2008, 19:50:33 »

no boli ste na orave?
 Na zdravie! Zdravíčko

ano, ale z Dorianom  Beeee
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #187 kedy: 01. September , 2008, 19:51:01 »

MOTKO, ja ta lubim............. Žmurk Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
motor
nováčik
*

« Odpoveď #188 kedy: 01. September , 2008, 21:56:20 »

MOTKO, ja ta lubim............. Žmurk Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Ja ta nenavidim...zajtra ti dam na narodky gutalax striekackou do kakaovej lúpačky.... Ja som čert..
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #189 kedy: 02. September , 2008, 16:46:03 »

sevas susedko....tak pod pikulovcami...zavidim ti....nechcelo by to silnejsi aparat?

a vies motor, ze som premyslal nad tym, ze by som po nejakom konflikte so spomenutou rodinkou spravil maly koncert rumburax v obyvacke? :-)

take dva poctive kilowaty by urcite co to spravili :-)

len sa obavam, ze by nam vzapati nase krasne zrekonstruovane schodisko k vedlajsiemu baraku emigrovalo :-)
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #190 kedy: 02. September , 2008, 23:00:29 »

Mila imbus...pravda je taka,ze zo vsetkych veci na svete mi najlepsie isli picoviny,tym padom som odbornik na picoviny vselijakeho druhu...dlho predlho som hladal nejake forum,kde by som sa mohol korespodencne odbavit,ale na pokece ma zlikvidovala nejaka puplienka17,tak som tu

neber to ako lezenie do prdele s naindulovanym roxorom, ale vytrhol si mi to z mojich zoschnutych pier, na ktorych visia kusky koze a ceresnove labilo...pravdu mas (mate? ja uz ani nevim kerym tykat)
pokec je oproti tomuto chat pre chovatelov fretiek...

vadim -v patek koncert, tam kde minule som sa dopocul? ze by dosel konecne cely (mozno) TBOB, donesli by sme aj nejaky olovrant, ktory by sme "schalovali" po vystupeni...troska porozpravali, ze jak sa veci maju...stacia tri pismena, ano alebo nie a my sa podla toho zariadime

inac, vsetko najlepsie...andy uz pisal, ale tak neodpustim si neftirnut pred celou touto internetovou elitou Na zdravie!
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

Príspevkov: 3

« Odpoveď #191 kedy: 02. September , 2008, 23:04:06 »

sice je to cca 7 minut po funuse, ale ajtak zelam Vadimovi vsetko najlepsie k narodeninam, a aby sa mu darilo v hudbe aj v osobnom zivote nadalej tak, ako sa mu dari, ba este viac!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #192 kedy: 03. September , 2008, 09:31:55 »

je smutne, ze forum berete na nejake odbavenie - to sa mozte rovno vratit na ten pokec. a tiez gratulujem k sviatku Zdravíčko
« Posledná zmena: 03. September , 2008, 10:58:46 od mario bross » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #193 kedy: 03. September , 2008, 10:56:26 »

takysto sa pripajam ku gratulacii... Na zdravie!
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Sasquatch
Hosť
« Odpoveď #194 kedy: 03. September , 2008, 11:16:56 »

Veľmi sa mi Vaša hudba páči. Bravo. :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.