Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 00:20:51
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VadímPolkeBlavy  (Prečítané 74064 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #255 kedy: 08. September , 2008, 15:04:12 »

ale jasne ze ma este stale.. :D
ked som to pisal, tak nemala Je mi do plaču alebo je ten google prehliadac uplne napicu...
inac sorry za OT vadime Zdravíčko
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 853

« Odpoveď #256 kedy: 08. September , 2008, 16:26:22 »

Dakujem za priania k mojmu starnutiu. Urcite ste to vsetci mysleli uprimne. Nebojte sa z Motorom si to vybavim osobne. Vyrezem dieru okolo jeho stolicky v skusobni a prejebe sa nou zo 4. poschodia niekam do prdele. No ale musim uznat, ze som dostal krasne dve basnicky. Motor-ty si si zmylil zamestnanie, ale aspon si bud isty, ze ked ta jebne a nebudes uz moct soferovat tie miliony kilometrov a riesit tie neskutocne tazke obchodne jednania a dochodkomrdi ti aj tak dochodok nedaju, aspon neumres od hladu. Budes pisat, stanes sa strasne slavny atd. Super bracho, rehotal som sa jak cikula.
Radomir-nemaj boja, naozaj je Motor bubenik z VPB a (ne)mame sa velmi radi. On ma povoleny karikaturizmus na moju osobu. (ale len on a par mojich dalsich najblizsich) Sak ako by to bolo, keby som si nevedel urobit prdel aj ja sam zo seba? Vies uz davno som sa prestal citit byt nedoceneny (ako drvyva vacsina nasich umelcov) a uz davno je mi putna kto je najlepsi gitarista a podobne blaboli. BEATLES aj tak nikto nezlozi na lopatky. Mam uz davno ine hodnoty. Nech su vsetci lepsi ako ja, prajem im to a vzdy to tak je, ze stary lev raz odide. Staci, ak si aspon jeden moj ziak na mna obcas spomenie a aspon jeden moj ziak ponesie moju vlajku gitary a aspon jeden moj ziak dosiahne uspech. Ja som najlepsi uzivac zivota a toto budem zdokonalovat do poslednej kvapky svojho kratkeho a v porovnani z vesmirom uplne zbytocneho zivota.To je cele.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #257 kedy: 08. September , 2008, 16:30:55 »

Vsetko naj Vadime..........
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #258 kedy: 08. September , 2008, 17:37:14 »

Pripajam sa k blahozelaniu. Vsetko naj!  :) Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #259 kedy: 09. September , 2008, 09:11:26 »

predpokladam ze bol niekde link priamo sem na forum a ked nan klikla uz nebolo navratu.. tu proste clovek uz musi ostat... v slove ostat nie su ziadne makcene podotykam aby sme sa vyhli dvojzmyslom
Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #260 kedy: 10. September , 2008, 13:10:20 »

Takto sa nenavidime z Motorom alebo, musel som ho podopierat na mojich narodkach.  Ja som čert..

* Vadim_oslava_016.jpg (104.17 KB, 640x480 - prehliadnuté 438 krát.)
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #261 kedy: 10. September , 2008, 13:13:52 »

a tu sme v plnej krase. Len Bassilovy narastlo nechutne ochlpenie na hlavke  Bavím sa skvele

* Vadim_oslava_021.jpg (100.12 KB, 640x480 - prehliadnuté 496 krát.)
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #262 kedy: 11. September , 2008, 18:17:02 »

temu som Ti Vadim precistil, takze uz poprosim uzivatelou kecat k veci  Zdravíčko
Zaznamenané

load
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #263 kedy: 11. September , 2008, 18:38:11 »

Tusim som na Vasej stranke cital o koncerte v Doors pube spolu s DG... je na tom nieco pravdy? ci tam nebudete? alebo som sa nejak pomylil? celkom som si myslel ze Vas uvidim... tak ako?
« Posledná zmena: 11. September , 2008, 18:38:36 od load » Zaznamenané
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #264 kedy: 11. September , 2008, 19:02:39 »

temu som Ti Vadim precistil, takze uz poprosim uzivatelou kecat k veci  Zdravíčko
dik kamo  Žmurk
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #265 kedy: 11. September , 2008, 19:04:55 »

Tusim som na Vasej stranke cital o koncerte v Doors pube spolu s DG... je na tom nieco pravdy? ci tam nebudete? alebo som sa nejak pomylil? celkom som si myslel ze Vas uvidim... tak ako?

mas pravdu, povodne to tak malo byt, ale sef Doorsu nezohnal 400 000,- a ani si nenechal urobit 4. kozy tak sereme na to. Jasne ze blbnem  Žmurk Bassil ide na dovolenku tak tam VPB hrat bude o nieco neskor. Zatial iba DG v sobotu 13.9.
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #266 kedy: 11. September , 2008, 19:11:48 »

Vado pekne si napísal..pripájam sa a nech to hrá ako si predstavuješ a dlhšie ako budeš.... Na zdravie!
Zaznamenané
load
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #267 kedy: 11. September , 2008, 19:32:56 »

mas pravdu, povodne to tak malo byt, ale sef Doorsu nezohnal 400 000,- a ani si nenechal urobit 4. kozy tak sereme na to. Jasne ze blbnem  Žmurk Bassil ide na dovolenku tak tam VPB hrat bude o nieco neskor. Zatial iba DG v sobotu 13.9.

Dik Vadim... este teda porozmyslam a mozno dojdem aspon na DG.... ak budete hrat aj nieco viac ako ste hrali v diwadle  Popiskujem si nech si vypocujem nazivo aj nieco ine tak sa tesim na neskor aj na VPB.. tak zatial  Zdravíčko
Zaznamenané
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #268 kedy: 12. September , 2008, 14:40:48 »

Dik Vadim... este teda porozmyslam a mozno dojdem aspon na DG.... ak budete hrat aj nieco viac ako ste hrali v diwadle  Popiskujem si nech si vypocujem nazivo aj nieco ine tak sa tesim na neskor aj na VPB.. tak zatial  Zdravíčko

dojdi, budeme hrat vsetky piesne aj stare.bude zabava.. Žmurk
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #269 kedy: 30. September , 2008, 15:05:10 »

nieco pre lepsiu naladu http://www.hardheavy.sk/viewtopic.php?t=1009&f=32&sid=c9801c132d45e58e6f0904756a79fed2
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.192 sekund, 23 otázok.