kuker
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 19. Marec , 2008, 12:14:52 » |
|
Black album je najlepsi metalovy album vsetkych cias..Iron Maiden je oproti nim vidiecka dychovka coze? skor Master of puppets, by som povedal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 19. Marec , 2008, 12:15:26 » |
|
metalika je zlepenec, co hudobne nedrzi pokope. taky zlepenec je inak vacsina alebo aj vsetok thrash metal, ale ten naozajstny thrash metal ma aspon gule, drive a je tvrdy. to metalika tvrda nikdy nebola. trochu posekanych riffov, a to je cele. divny spev - ani melodia, ani jakot, ani chrapot, ani pekne - okokotove
hm, ani stymto by som nesuhlasil....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 19. Marec , 2008, 12:19:56 » |
|
kazdy ma nejaky nazor...pre mna je okokote slayer napr
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 19. Marec , 2008, 12:26:19 » |
|
kazdy ma nejaky nazor...pre mna je okokote slayer napr aspon je to tvrde a valcuje to. metallika je POP v tom zanry o ktory sa snazia...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 19. Marec , 2008, 12:29:27 » |
|
aspon je to tvrde a valcuje to. metallika je POP v tom zanry o ktory sa snazia...
a? mne sa to dobre pocuva...ked chcem pocuvat nieco poriadne tvrde, nasrate, co valcuje, tak na to mam ine kapely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 19. Marec , 2008, 12:30:29 » |
|
rastik je vo forme kedysi som nadaval na load a reload, dnes mam load pusteny omnoho castejsie ako ine albumy od nich. vyrastal som na tej kapele spolu so sepulturou a tlacit vedeli obe. to len rasto si uz na svoju prepitu mladost nepameta lebo nasava jak ozzy, no ja ho chapem, sak kedysi vlastatci, teraz hlavne pozeri a biznismeni, tak to nevie prehltnut
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 19. Marec , 2008, 12:30:33 » |
|
pod podium 2litre na nase...ale uz budes mat asi problem lebo su vypredane...jedine ebay, pred stadionom v den koncertu atd za premrstene ceny abo ak sa ti podari este na tribunu dakde dozadu a na podiu kolko???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 19. Marec , 2008, 12:32:00 » |
|
Black album je najlepsi metalovy album vsetkych cias..Iron Maiden je oproti nim vidiecka dychovka ja si to tiež myslim nepočul so nič lepšie melodicke tvrde drze super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 19. Marec , 2008, 12:32:52 » |
|
jejda prave som si pustil Slayer - Postmortem. do prdele to je muzika ! ! !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 19. Marec , 2008, 12:33:50 » |
|
ale chodte so slayerom niekde mne tu masti children of bodom - to su pani muzikanti a nie slayer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 19. Marec , 2008, 12:36:27 » |
|
children of bodom? to je co? peace love and rock n roll (cize Slayer)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 19. Marec , 2008, 12:36:56 » |
|
a na podiu kolko???
ked prelezies zabradlia tak zadarmo - specialna ponuka pre teba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 19. Marec , 2008, 12:39:44 » |
|
rastik je vo forme kedysi som nadaval na load a reload, dnes mam load pusteny omnoho castejsie ako ine albumy od nich. vyrastal som na tej kapele spolu so sepulturou a tlacit vedeli obe. to len rasto si uz na svoju prepitu mladost nepameta lebo nasava jak ozzy, no ja ho chapem, sak kedysi vlastatci, teraz hlavne pozeri a biznismeni, tak to nevie prehltnut pamatam si toho dost. a pamatam si, ze metallica ma vzdy nudila. ani ryba ani rak. to, ze si zacal davat kirk babsky mejkap bola uz len ceresnicka, ale ta kapela nikdy za nic nestala. hlupa masovka - vsak to aj vidno - zatancuju si na to aj babenky, zahrozia si aj detskejsi metalisti...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 19. Marec , 2008, 12:40:02 » |
|
je aj nejaky setlist co budu hrat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 19. Marec , 2008, 12:41:49 » |
|
pamatam si toho dost. a pamatam si, ze metallica ma vzdy nudila. ani ryba ani rak. to, ze si zacal davat kirk babsky mejkap bola uz len ceresnicka, ale ta kapela nikdy za nic nestala. hlupa masovka - vsak to aj vidno - zatancuju si na to aj babenky, zahrozia si aj detskejsi metalisti...
pocuj rastis, na keru mariu vobec ides do diskusie o skupine ktoru tak neznasas? tak ich teda nepocuvaj ked sa ti nepacia, a ked len hladas konflikt tak idi do riti
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
|