Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 12:24:58
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: najdrahsi squier, alebo najlacnejsi fender?  (Prečítané 19216 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #90 kedy: 03. Február , 2008, 18:45:07 »

ja myslim, ze to ani nikto netvrdi...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #91 kedy: 03. Február , 2008, 18:50:30 »

ked zacinas s hranim tak byva bezne ze si kupis lacnejsi nastroj a podla toho jak sa dari tak prechadzas na kvalitnejsi. limitom byva vacsinou cena. no a pokial muzika je zivobytim tak neni o com. treba investovat do kvalitneho nastroja.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #92 kedy: 03. Február , 2008, 18:52:02 »

ja myslim, ze to ani nikto netvrdi...

... tak potom je secko oookej  Na zdravie!
Zaznamenané
Saint_George
nováčik
*
Príspevkov: 26

tažké je ľahko žiť

« Odpoveď #93 kedy: 06. Február , 2008, 15:41:53 »

Mám doma taký starý squier made in KOREA, odhadujem že má asi minimálne 10 rokov lebo ja ho mám asi 7 a ked som ho kúpil bol už dosť obohraný. musím povedať že tá gitara hrá veľmi dobre, a na to koľko má rokov je vo velmi dobrom stave. Je na nej trojvrstvový plast, original fender kobylka a slušné snímače. dal som za ňu vtedy 11 tisic. Hral som na rôznych nových skvajroch, ako affinity alebo bullet a nezdali sa mi bohvieaké. Lak vzadu na krku sa na nich rýchlo derie, potenciometre idú tažko a hrkajú, jednovrstvový plast rýchlo popraská a zvuk má daleko od fendrov. preto myslím že kedysi aj tie squier gitary robili zodpovednejšie tá moja je dôkazom, dnes už to všetko flákajú a nestojí to za to kupovat lacnú gitaru. Možno Ešte tá affinity séria celkom ujde, ale bullet strat to fakt nie.
A potom tie showmaster a podobne, sú tam lacné snímače ktoré viac pískajú ako hrajú.
Ludia vravia že sa oplatí kúpiť lacnú gitaru a dat na nu drahé snímače.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #94 kedy: 06. Február , 2008, 15:52:34 »

chlapci v každej dobe sa nadavalo na nastroje ktore boli vtedy nove..nemyslim že gitara je nejaky problem v podstate hraju dobre všetky, toto už nie su irisky a pod.sračky čo robili komanči..prakticky možem hrat na hocaku kopiu...každy je presvedčeny že ma nejaku vydarenu a pod to su kraviny..bežne chytim dnes kopiu za 3000sk a hra v pohode..snimače tak isto...muzikanti hladaju svoje nedostatky v nastroji..potom dojde niekto kto vie hrat a hra všetko dobre...takisto tie stare kopie ja si ich pamatam a viem,  že tie arie sme nepokladali za poriadne nastroje hraju takisto ako dnešne lacne kopie len musime mat nejakeho blbeho chrobaka v hlave Zdravíčko
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #95 kedy: 06. Február , 2008, 15:54:01 »

Ludia vravia že sa oplatí kúpiť lacnú gitaru a dat na nu drahé snímače.
[/quot

toto už vobec nie nedej viac za snimač ako za gitaru  blnost a bude to skoro to iste
Zaznamenané

bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #96 kedy: 06. Február , 2008, 17:41:06 »

videli ste uz niekedy fakt dobreho gitaristu s fakt zlou gitarou ?  Žmurk
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #97 kedy: 06. Február , 2008, 18:11:09 »

videli ste uz niekedy fakt dobreho gitaristu s fakt zlou gitarou ?  Žmurk
Jasnačka. Seba v zrkadle s Jolanou Iris.  ha ha ha Ja som čert..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.