Ja som dlho hladal svoj zvuk a hlavne dlho setril
ale teraz pouzivam
IBANEZ, RGseries - klasika, tuto som obdrzal s namontovanymi snimacmi humbucker-single coil-humbucker, INF (mam dojdem, ze to je nejaka kopia DiMarzio), co sa mi vsak moc nepacilo, lebo to strasne hucalo, tak som vymenil humbucker pri kobylke za Seymour Duncan Distortion, nie je taky hlasny a ma trocha prijemnejsi a oblejsi zvuk...
Peavey 6505+, 120W celolampa - na tento aparat nedam dopustit, skusal som vsetko mozne od Marshall JCM 900, cez Hughes/Kettner, Mesa Boogie Dual/Triple rectifier, ale tento aparat krasne vykresluje kazdy jeden ton, je skor stredovo-vyskovy, nez basovo-metalovo uderny ako Mesa, i ked pri vyssich hodnotach pre a post gainu to uz naklada strasne aj na tomto poli. 10 lamp je 10 lamp
Palm-mute je krasne sekavy a zrozumitelny, klasicke kila nezneju tak hnusne britsky zrnito
MESA Recto - Angled, 280W - 50kilovy box, 4x12 V30speakers...strasne delo, velmi citlive repraky, po dlhom uvazovani som namiesto prisluchajucej Peavey bedne zobral tuto a urobil som dobre, neuveritelne to tlaci zvuk a viac nez len podciarkuje kvality 6505+, povedal by som dokonca, ze s inou bednou by to asi ani nebolo ono