PanTau
|
|
« Odpoveď #2220 kedy: 01. Máj , 2011, 17:40:54 » |
|
Alebo veterany, drahe auta, domy, kokotiny, picoviny, mada.
Posledne slovko nejako nechapem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #2221 kedy: 01. Máj , 2011, 17:41:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2222 kedy: 01. Máj , 2011, 17:41:55 » |
|
Posledne slovko nejako nechapem.
to nevadi, mas google.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2223 kedy: 01. Máj , 2011, 17:42:09 » |
|
ja som vedel, ja som vedel !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #2224 kedy: 01. Máj , 2011, 17:44:23 » |
|
Humor jak rit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #2225 kedy: 01. Máj , 2011, 17:51:48 » |
|
ach jaj... to je zas debatka. Vsetko je kazdeho osobna vec. Ja nepochopim napr. ludi, co si kupuju obrazy za miliony a mozem povedat, ze je to kus platna, farieb, atd... + ten obraz je tak pocmarany, ze ani nedava zmysel (ano, nerozumiem obrazom). Alebo veterany, drahe auta, domy, kokotiny, picoviny, mada. ked nevieš čo z peniazmi a nechceš aby stratili hodnotu kupiš obraz za milion € a o 20 rokov ho predaš za 10 melonov...a ked si tie peniaze daš do ponožky pod vankuš tak za par rokov stratia hodnotu, abo padne € padne dolar a budeš mať hovno... pričom takych veci jak je obraz sa žiadna kriza ani hodnota meny netyka... kebyže maš miliony inač rozmyšlaš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2226 kedy: 01. Máj , 2011, 17:52:58 » |
|
ked nevieš čo z peniazmi a nechceš aby stratili hodnotu kupiš obraz za milion € a o 20 rokov ho predaš za 10 melonov...a ked si tie peniaze daš do ponožky pod vankuš tak za par rokov stratia hodnotu, abo padne € padne dolar a budeš mať hovno... pričom takych veci jak je obraz sa žiadna kriza ani hodnota meny netyka... kebyže maš miliony inač rozmyšlaš Neboj, investovanie penazi nastastie dobre poznam. Teraz sa bavime o hodnote obrazu ako takej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #2227 kedy: 01. Máj , 2011, 18:01:10 » |
|
Neboj, investovanie penazi nastastie dobre poznam. Teraz sa bavime o hodnote obrazu ako takej. jj, biele pozadie a cierna gulicka - jeeeb 10 milionov, tak se ma robic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #2230 kedy: 05. Máj , 2011, 12:25:06 » |
|
nahodou konceptualne umenie rulezzz, to nieje o tom ci to niekto svojou zrucnostou dokaze namalovat, ale o ten napad v kontexte vtedajsieho umenia... rovnako ako Campbellova paradajkova polievka od Warhola, to je brutal alebo umelcovo hovno je uplne najviac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #2231 kedy: 05. Máj , 2011, 12:50:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2232 kedy: 05. Máj , 2011, 12:54:01 » |
|
aspon som si poutieral monitor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #2233 kedy: 05. Máj , 2011, 13:01:53 » |
|
ked nevieš čo z peniazmi a nechceš aby stratili hodnotu kupiš obraz za milion € a o 20 rokov ho predaš za 10 melonov...a ked si tie peniaze daš do ponožky pod vankuš tak za par rokov stratia hodnotu, abo padne € padne dolar a budeš mať hovno... pričom takych veci jak je obraz sa žiadna kriza ani hodnota meny netyka... kebyže maš miliony inač rozmyšlaš To je pekné, že si zohľadnil infláciu, ale nezohľadnil si aj rizikovosť investície...o dvadsať rokov už možno ľudí umenie nebude zaujímať..osobne keby som mal milióny tak nakúpim byty a žijem z renty, prípadne obchodujem s finančnými derivátmi, pretože kupovať a predávať sa bude vždy, ako aj sa budú ľudia zabezpečovať a žiť na dlh...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #2234 kedy: 05. Máj , 2011, 13:12:57 » |
|
To je pekné, že si zohľadnil infláciu, ale nezohľadnil si aj rizikovosť investície...o dvadsať rokov už možno ľudí umenie nebude zaujímať..osobne keby som mal milióny tak nakúpim byty a žijem z renty, prípadne obchodujem s finančnými derivátmi, pretože kupovať a predávať sa bude vždy, ako aj sa budú ľudia zabezpečovať a žiť na dlh...
Myslim, ze aj tebe je jasne, ze umenie sa nakupuje az vtedy ked je vsetko ostatne uz "zahojene". Myslim, ze ludia co daju miliony za obrazy na nich nenasetrili do prasiatka a davno maju ine biznisy. Tomu sa hovori, ze nikdy neschovavaj vsetky svoje peniaze na jednom mieste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|