georgik
|
|
« Odpoveď #3015 kedy: 07. Január , 2013, 22:54:54 » |
|
no a este azetaci, to ked vidim , ze to prislo z azetu, odpovedam,a mažem rovno, aj tak neodpíše
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #3016 kedy: 07. Január , 2013, 23:03:03 » |
|
ja by som to za tych 400 zobral, ci sa ti to zda vela a nechces ryzovat na pubertakoch? najradsej by som to zadarmo dával nech maju decka nacom hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #3018 kedy: 07. Január , 2013, 23:10:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #3019 kedy: 07. Január , 2013, 23:11:13 » |
|
alebo este taky ,ze nekupim od teba 5150 , lebo nemam peniaze,ale pojdem asi do pitbulla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3020 kedy: 07. Január , 2013, 23:28:49 » |
|
alebo este taky ,ze nekupim od teba 5150 , lebo nemam peniaze,ale pojdem asi do pitbulla. chyba, ked si mysli, ze taky pejsanek ho vyjde lacnejsie ako 5150
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
DominicK
|
|
« Odpoveď #3021 kedy: 07. Január , 2013, 23:35:00 » |
|
najhorsie su deti ja tieto veci riesim cez maily asi od strnastich a nikdy nebol ziadny problem... dokonca sa mi skoro vo vsetkych pripadoch stava, ze som slusnejsi a aj komunikacia je z mojej strany lepsia.. co uz, asi to mam este cerstvo v hlave zo skoly ale samozrejme, ze je to individualne a vo väcsine pripadov je to tak, ako bolo spomenute dokonca som si pozrel aj svoj stary azetacky mail a cez neho som tiez nieco kupoval, mal to byt taky MXR c.a.e. boost/overdrive, ktory sa nakoniec ale stratil niekde na poste..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #3022 kedy: 07. Január , 2013, 23:42:58 » |
|
proste slovak napise,opyta sa, kupi/nekupi cech napise a mudruje a nekupi aj ked hovori , ze ma zaujem. Tebe čech fikol frajerku? mne slováci píšu "dám ti za to polovicu", raz som s jedným volal a chcel mi dať za basu asi kilo, ale že ešte odratať cestu... no proste pako...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #3023 kedy: 08. Január , 2013, 00:26:33 » |
|
Tebe čech fikol frajerku? mne slováci píšu "dám ti za to polovicu", raz som s jedným volal a chcel mi dať za basu asi kilo, ale že ešte odratať cestu... no proste pako...
ale nefikol mi nikto nič ale uz ma to serie ked nieco predavam a proste ti napise 5 cechov mudrlantov,ako nehovorim, nasli sa aj normalny ale tych je malo... so slovakmi som nemal nikdy problem , teda ak nepisali z azetu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #3024 kedy: 08. Január , 2013, 06:39:15 » |
|
Tebe čech fikol frajerku? mne slováci píšu "dám ti za to polovicu", raz som s jedným volal a chcel mi dať za basu asi kilo, ale že ešte odratať cestu... no proste pako...
Ale sak nechytaj sa za slovicka, ja mozem tiez slobodne prehlasit, ze najvtipnejsie, najabsurdnejsie a najsocko skusenosti mam s pepikmi. Samozrejme, naslo sa aj par zamoznych a velmi fajn ludi, ktorych tymto pozdravujem Ale naozaj si nepamatam, ze by niekto zo Slovenska robil pri predaji vyraznejsie problemy a to som tych veci predal uz fakt mrte, ci uz osobne, na ulici alebo na dobierku. Ziadne vymyslanie, proste par sekundove obchody a hotovo Na maily pri predavani Gibson LP typu : Nedalo bi sa nieco robyt s tou cenou? Dal bi som vam 5000 (korun este ) netreba odpovedat a svet bude hned krajsi
|
|
« Posledná zmena: 08. Január , 2013, 06:40:05 od kubog »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #3025 kedy: 08. Január , 2013, 07:16:52 » |
|
Ale sak nechytaj sa za slovicka, ja mozem tiez slobodne prehlasit, ze najvtipnejsie, najabsurdnejsie a najsocko skusenosti mam s pepikmi. Samozrejme, naslo sa aj par zamoznych a velmi fajn ludi, ktorych tymto pozdravujem Ale naozaj si nepamatam, ze by niekto zo Slovenska robil pri predaji vyraznejsie problemy a to som tych veci predal uz fakt mrte, ci uz osobne, na ulici alebo na dobierku. Ziadne vymyslanie, proste par sekundove obchody a hotovo Na maily pri predavani Gibson LP typu : Nedalo bi sa nieco robyt s tou cenou? Dal bi som vam 5000 (korun este ) netreba odpovedat a svet bude hned krajsi suhlasim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #3026 kedy: 08. Január , 2013, 07:40:02 » |
|
Je aj na Slovensku jeden Kkot, volá sa pán Rúžička, neviem prečo, ale reaguje na každý môj inzerát a vždy 100 mailov a nikdy nič nekúpil, tiež som mu písal, nech na moje ponuky láskavo nereaguje. Ae väčšina sú borci jak ja: Tuje adresa, pošli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #3027 kedy: 08. Január , 2013, 07:46:06 » |
|
Jj ja to tiez robim, hned poslem adresu a posilaj. Ale musim povedat, ze aj ja mam jednu platonicku lasku, neviem sice teraz prist na meno, ale pise mi snad na kazdy druhy inzerat a vzdy sa zaujima, vymenime si 20 mailov (ano, pouzival som certifikovane kable a udrziavace napätia, v skusobni bola stala teplota 18 stupnov a vlhkost 30%) a potom, ze noooo ja dam vediet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #3028 kedy: 08. Január , 2013, 12:12:21 » |
|
Paci sa mi ceska logika. Ked nieco predavam, tak sa odvolavam na najvyssie ceny na eBay, dyt tam to je drazsi! A ked kupujem, tak sa odvolavam na eBay na najnizsie ceny, podivejte se, tady to je levneji! http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=735804&page=1&kategorie=0&nabpop=vse®ion=&ins=25&order=datumNehovoriac o tom, ze ojebava a prvy Classic to nie je, ten mal na hlave napisane "Model", napisal som mu mail, som zvedavy, akych peknych slov sa dockam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #3029 kedy: 08. Január , 2013, 12:15:12 » |
|
Paci sa mi ceska logika. Ked nieco predavam, tak sa odvolavam na najvyssie ceny na eBay, dyt tam to je drazsi! A ked kupujem, tak sa odvolavam na eBay na najnizsie ceny, podivejte se, tady to je levneji! http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=735804&page=1&kategorie=0&nabpop=vse®ion=&ins=25&order=datumNehovoriac o tom, ze ojebava a prvy Classic to nie je, ten mal na hlave napisane "Model", napisal som mu mail, som zvedavy, akych peknych slov sa dockam vsak to je civopulos, dlho fungoval aj tu
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
|