omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« kedy: 02. Január , 2008, 22:08:57 » |
|
Franko Bello...sa mi lubi ma dobry styl....to sa musi nechať. Dura Mokreho som videl:D a bol som prekvapeny... Ale ten Joey DeMayo to co ma za bassgitaru??uz davno som sa to chcel niekoho vzdelaneho opytat..... tremolo...4 tenke struny ako na gitaru...nerozumiem tomu..a ten hrozny buster ci overdrive ci co to je...akoze vyzera ze viac ako dobre ovlada svoj nastroj ale skor ako gitarista neviem ci hento sa da nazvať basou....viď a navyse Gayowar moc nemusim
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2008, 22:13:38 od omen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. Január , 2008, 22:13:20 » |
|
Franko Bello...sa mi lubi ma dobry styl.... Inak Joey DeMayo to co ma za bassgitaru?? tremolo...4 tenke struny ako na gitaru...nerozumiem tomu..ten hrozny buster...akoze je dobry podla mna ale skor ako gitarista neviem ci hento sa da nazvať basou....viď a navyse Gayowar vobec nemusim takze, on nema tenke struny ako na gitaru, len ma struny blizsie pri sebe, a inak pouziva aj 8 strunovu basu, napriklad pri songu Battle Hymn
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. Január , 2008, 22:16:28 » |
|
Ďuro Mokrý hral minule v počasí na basu celkom slušne
To som videl aj ja a tiez som bol bol prekvapeny. Hral pekne.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Out of reality
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. Január , 2008, 22:29:41 » |
|
takze, on nema tenke struny ako na gitaru, len ma struny blizsie pri sebe, a inak pouziva aj 8 strunovu basu, napriklad pri songu Battle Hymn
su urcite tensie ako normalne..pozri si nejake videa....a to tremolo??..podla mna to ma pregainovany gitarovy zvuk ziadna basa:)a este som si vsimol ze ma sirsi hmatnik akoby som si zo spoanielky s kazdej strany odtrhol strunu..je to divne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 02. Január , 2008, 22:32:05 » |
|
su urcite tensie ako normalne..pozri si nejake videa....a to tremolo??..podla mna to ma pregainovany gitarovy zvuk ziadna basa:)a este som si vsimol ze ma sirsi hmatnik akoby som si zo spoanielky s kazdej strany odtrhol strunu..je to divne tak mam napozerane koncerty, manowar ma podla mna super muziku, aj ked trosku divne vystupovanie, a vsak nakoniec je jedno ake ma DeMaio struny, ale ako to na tych strunach vie zahrat
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Out of reality
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 02. Január , 2008, 22:34:41 » |
|
tak mam napozerane koncerty, manowar ma podla mna super muziku, aj ked trosku divne vystupovanie, a vsak nakoniec je jedno ake ma DeMaio struny, ale ako to na tych strunach vie zahrat akoze obdivujem to to som uz povedal....ale je to skor gitarove umenie ako basgitarove za tym si stojim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 02. Január , 2008, 22:39:49 » |
|
Tiez moj nazor, one je gitarista a nie basak. Basa je o niecom inom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 02. Január , 2008, 22:42:38 » |
|
Tiez moj nazor, one je gitarista a nie basak. Basa je o niecom inom. vsak OK chlapci, ja sa s vami nejdem hadat, aspon kazdy povedal svoj nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 02. Január , 2008, 22:46:14 » |
|
vsak OK chlapci, ja sa s vami nejdem hadat, aspon kazdy povedal svoj nazor Nehovorim ze nevie hrat, vypeka dobre, ale skratka si pod pojmom hra na base predstavujem uplne nieco ine, ako predvadza on.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. Január , 2008, 08:57:26 » |
|
podobne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. Január , 2008, 11:14:15 » |
|
To už je čo za basu, keď je o oktávu vyššie ladená?? To môže hrať na 4 hrubých strunách na gitare..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 03. Január , 2008, 11:20:02 » |
|
Tie sú oproti base o dve oktávy vyššie, niesú? Na Piccolo base znie prázdna E struna rovnako ako tón E na siedmom pražci A struny na klasickej base. A to je ešte stále o oktávu nižšie, ako otvorená E struna na gitare, nieje?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 03. Január , 2008, 11:26:22 » |
|
Tie sú oproti base o dve oktávy vyššie, niesú? Na Piccolo base znie prázdna E struna rovnako ako tón E na siedmom pražci A struny na klasickej base. A to je ešte stále o oktávu nižšie, ako otvorená E struna na gitare, nieje?
Normálna 4-strunka basa je len o oktávu nižšie ako gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. Január , 2008, 11:27:45 » |